Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Το λαπτοπ μου είναι Compaq Pressario CQ60 και έχω windows vista (ελληνικά). Μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να χρησιμποιήσω το ενσωματωμένο μικρόφωνο του υπολογιστή αλλά πρόσφατα έκανα skype και ανακάλυψα ότι δεν λειτουργεί. Έψαξα λίγο στην σελίδα της HP για πληροφορίες αλλά δεν μπορώ να πω πως εβγαλα ιδιαίτερα άκρη. Ενώ πάω στον Πίνακα Ελέγχου και στην κατηγορία ήχος και εγγραφή υπάρχουν δύο εικονίδια μικροφώνων και το ένα φαίνεται ενεργοποιημένο ενώ το άλλο φαίνεται εκτός σύνδεσης και όταν κάνω δεξί κλίκ πάνω του δεν μου βγάζει διαθέσιμη την επιλογή ενεργοποίηση.Υπάρχει και μια άλλη ενότητα στον πίνακα ελέγχου που ονομάζεται speech recognition options την οποία όταν ανοίγω δεν μου βγάζει καμία επιλογή παρά μόνο ένα link για την ιστοσελίδα της HP. Πιθανόν να μην έχω κάνει κάποια ρύθμιση ή κάτι να έχει γίνει με τους drivers το οποίο να μην γνωρίζω (δεν είμαι και πάρα πολύ σχετική με αυτά!). Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι παίζει;;;;

Δημοσ.

Υποθέτω ότι έκανες κλήση μέσω του skype και διαπίστωσες ότι ο συνομιλητής σου δεν ακούει τη φωνή σου, σωστά; Στις ρυθμίσεις του skype (εργαλεία/επιλογές/συσκευές ήχου), έλεγξες αν είναι επιλεγμένο το μικρόφωνο που φαίνεται ενεργοποιημένο στον πίνακα ελέγχου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...