titikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 καλημέρα σε όλους. Μόλις αγόρασα ενα λαπτοπ lenovo και θα ηθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να γραψω σε dvd καποια αρχεια ωστε να μπορω να επαναφερω το συστημα καποια στιγμη στο μελλον. αν ξερει καποιοσ κ την διαδικασια θα ηταν τελεια Ευχαριστω
άδικος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις αντίγραφο της εικόνας του δίσκου/διαμερίσματος με το λειτουργικό με κάποιο πρόγραμμα ghost όπως το acronis ή norton ghost.
laptopakias69 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ποιό lenovo αγόρασες φίλε;Σε ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει να αγοράσω lenovo και θέλω να μου πεις τις εντυπώσεις σου.Κυρίως για το βάρος και τη φορητότητά του.
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 καλημέρα σε όλους. Μόλις αγόρασα ενα λαπτοπ lenovo και θα ηθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να γραψω σε dvd καποια αρχεια ωστε να μπορω να επαναφερω το συστημα καποια στιγμη στο μελλον. αν ξερει καποιοσ κ την διαδικασια θα ηταν τελεια Ευχαριστω Διάβασε κάνα φυλλάδιο, θα λέει ποιο πρόγραμμα σου γράφει τα δισκάκια επαναφοράς,δες και στο srart menu->lenovo προφανώς θα υπάρχει εκεί.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέσω της αναζητησης γραψε ενα 'recovery' και θα βρεις ενα προγραμμα της λενοβο. εχει μεσα αναλυτικα την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις.
militarist Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Έχω lenovo και συνηθως έχει πρόγραμμα για αυτό το σκοπό.
titikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σορρυ που άργησα να απαντησω ήμουν εκτος και χωρίς ιντερνετ. Λοιπον πήρα το v570c και είμαι πολυ ευχαριστημένος απο τον υπολογιστή. Ειδικά απο το πληκτρολογιο του. Είναι γενικά ελαφρύς σε σχέση με εναν απο το plaiso που ειχα. Ωραία οθόνη φωτεινή. Το βρήκα τελικα αυτο που ρωτησα. Υπάρχει προγραμμα μέσα. ευχαριστω σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα