Προς το περιεχόμενο

Cube U30GT 10.1 inch Dual Core Tablet 161EUR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο ειναι αυτο. Ας βοηθησουμε ολοι μαζι να φυγει αυτο το καρκινωμα απο αυτον τον πλανητη. Σε αυτο συμφωνω 10000% με την Apple.

Με HTML5 δεν παιζουν παιχνιδια εαν φτιαχτουν καταλληλα;

Δημοσ.

δεν θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια flash.

(αργα ή γρηγορα θα αλλαξουν τα παιχνιδια γλωσσα προγραμματισμου για να παιζουν στις συσκευες).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

manouras κάνε μια μανούρα ( :-D ) και βάλε ένα βιβλίο σε pdf να δεις αν διαβάζεται καλά σε portrait mode. Θέλω να πάρω το cube σχεδόν μόνο για βιβλία, απλά δεν ξέρω με την αναλογία που έχει η οθόνη του αν διαβάζονται καλά. Τελικά στη φόρτιση τα παίζει; Κάποιος είχε αλλάξει φορτιστή και δεν είχε πρόβλημα μετά. Από μπαταρία πως πάει; Διάβασμα κανένα 10ωρο θα βγάζει με μέτρια φωτεινότητα;

Δημοσ.

manouras κάνε μια μανούρα ( :-D ) και βάλε ένα βιβλίο σε pdf να δεις αν διαβάζεται καλά σε portrait mode. Θέλω να πάρω το cube σχεδόν μόνο για βιβλία, απλά δεν ξέρω με την αναλογία που έχει η οθόνη του αν διαβάζονται καλά. Τελικά στη φόρτιση τα παίζει; Κάποιος είχε αλλάξει φορτιστή και δεν είχε πρόβλημα μετά. Από μπαταρία πως πάει; Διάβασμα κανένα 10ωρο θα βγάζει με μέτρια φωτεινότητα;

λοιπον φιλε του εχω βαλει pdf και μπορεις να το διαβασεις αρκετα καλα.Δεν εκατσα να διαβασω 10 ωρες και δεν μπορω να σου απαντησω.Δεν του εχω κανει εντατικη χρηση για να σου πω για την μπαταρια.Τα "παιζει"η αφη στη φορτιση και δεν εχω και αλλο φορτιστη να το τσεκαρω.Χωρις να ειμαι ειδικος μου φαινεται βαρυ(αν το κρατας) για να διαβαζεις τοσες ωρες.Θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα του με κυριοτερα προβληματα,οπως εχω γραψει και παραπανω, την πολυ χαμηλη ενταση το μεγαφωνου και την οχι τέλεια(αλλα οχι και τραγικη) αφη.Tελος ξενερωσα που δεν εχω καταφερει να του περασω το jelly bean αν και εχει κυκλοφορησει για το συγκεκριμενο μοντελο

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...