Προς το περιεχόμενο

Cube U30GT 10.1 inch Dual Core Tablet 161EUR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραια ! Καλοριζικο

Δυο ερωτησεις

Ελληνικα εχει ? Παιχνιδακια flash του facebook παιζει?

σ ευχαριστω.ελληνικα εχει.δεν παιζω παιχνιδια στο facebook αλλα μπηκα για να τσεκαρω.ανοιξα το the ville(αν σου λεει κατι) αλλα δεν επαιξε.ενω ξεκινησε να φορτωσει μετα κρασαρε και εκλεισε ο chrome.οποτε μαλλον δεν παιζει.

Δημοσ.

καλορίζικο το ταμπλετ Link.png Site: αυτό δεν πήρες?

ωραια ! Καλοριζικο

Δυο ερωτησεις

Ελληνικα εχει ? Παιχνιδακια flash του facebook παιζει?

και το βαρος του πόσο είναι?

αν μπορεις μπορεις να γραψεις τις διαστασεις της συσκευης (γιατι η σελιδα λεει μόνο Screen Size: 10.1 inch)?

και την εντυπωση σου απο την χρηση ?

Δημοσ.

σ ευχαριστω.ελληνικα εχει.δεν παιζω παιχνιδια στο facebook αλλα μπηκα για να τσεκαρω.ανοιξα το the ville(αν σου λεει κατι) αλλα δεν επαιξε.ενω ξεκινησε να φορτωσει μετα κρασαρε και εκλεισε ο chrome.οποτε μαλλον δεν παιζει.

κακο αυτο γιατι το θελω για ατομο που παιζει τετοια παιχνιδια

Γενικα ολα τα tablets εχουν προβλημα με flash games?

Δημοσ.

καλορίζικο το ταμπλετ Link.png Site: http://www.androidma....html''>αυτό δεν πήρες?

και το βαρος του πόσο είναι?

αν μπορεις μπορεις να γραψεις τις διαστασεις της συσκευης (γιατι η σελιδα λεει μόνο Screen Size: 10.1 inch)?

και την εντυπωση σου απο την χρηση ?

Ναι αυτο ειναι.Οι συνολικες του διαστασεις ειναι 26χ17 εκατοστα (η οθονη ειναι περιπου 22χ13,5) .Δυστυχως δεν εχω ζυγαρια αλλα μου φαινεται λιγο βαρυ.Η εντυπωση μου μεχρι τωρα(το εχω μερικες ωρες) ειναι καλη.δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την αφη αλλα οχι τα τραγικα πραγματα που διαβασα.Ζεσταινεται αριστερα αλλα δεν το βλεπω σοβαρο.Περιμενω να το φορτισω να δω αν τα "παιζει" η αφη.

Δημοσ.

παιδια εγω το παραγγειλα απο εδω http://www.androidma...-tablet-pc.html

(για να ακριβολογω παραγγειλα 2 κομματια και δυο θηκες)εβαλα εξπρες και ηρθε σε 10-11 μερες.Δεν μου το κρατησε το τελωνειο(μαλλον τυχερος) και δεν πληρωσα τιποτα αλλο.Συνολικα μου κοστισε 193 ευρω το ταμπλετ+θηκη+εξπρες.Ηρθε σεταριμενο στα αγγλικα και φορτισμενη η μπαταρια του.Μεχρι τωρα το μονο που εχω παρατηρησει ειναι η χαμηλη ενταση στο μεγαφωνο.Αν βρω τιποτα αλλο ή αν θελει κανεις να μαθει κατι εδω ειμαι.

To σαιτ που το αγόρασες είναι co.uk ... Αγγλία δεν έχει τελωνείο ....;)

Δημοσ.

παιδια εγω το παραγγειλα απο εδω http://www.androidma...-tablet-pc.html

(για να ακριβολογω παραγγειλα 2 κομματια και δυο θηκες)εβαλα εξπρες και ηρθε σε 10-11 μερες.Δεν μου το κρατησε το τελωνειο(μαλλον τυχερος) και δεν πληρωσα τιποτα αλλο.Συνολικα μου κοστισε 193 ευρω το ταμπλετ+θηκη+εξπρες.Ηρθε σεταριμενο στα αγγλικα και φορτισμενη η μπαταρια του.Μεχρι τωρα το μονο που εχω παρατηρησει ειναι η χαμηλη ενταση στο μεγαφωνο.Αν βρω τιποτα αλλο ή αν θελει κανεις να μαθει κατι εδω ειμαι.

Πως τα πηρες τοσο φτηνα; Βλεπω 122 λιρες.

Δημοσ.

δεν ειναι λίγο κουλο για 2πυρηνο με 1γιγα ραμ να μην μπορει να παιζει φλασ παιχνιδακια στο Facebook ενω

λαπτοπ με pentium και 1 γιγα ραμ παιζει??

Δημοσ.

δεν ειναι λίγο κουλο για 2πυρηνο με 1γιγα ραμ να μην μπορει να παιζει φλασ παιχνιδακια στο Facebook ενω

Οχι γιατι ο pentium ειναι στα 2.4 ghz minimum φαντάζομαι και φυσικα άλλη αρχιτεκτονική τελείως . Επίσης η adobe το έχει παρατήσει το flash για android κτλ μια που ποτέ δεν έπαιζε καλά . Φυσικά η Apple δεν είχε μπει ποτέ στο κόπο να το συμπεριλάβει , μάλλον κάτι ήξεραν τελικά ή απλά έπαιζαν και αυτοί το παιχνίδι τους . :-D

Δημοσ.

κακο αυτο γιατι το θελω για ατομο που παιζει τετοια παιχνιδια

Γενικα ολα τα tablets εχουν προβλημα με flash games?

Η google ειχε προβλημα με την adobe.

Ακομη και τα πανακριβα apple ipad δεν υποστηριζουν flash εξαρχης.

Δεν εχει να κανει με προδιαγραφες μηχανηματων.

Απο τα νεα στις 29/6/2012:

"

Τέλος το Flash από τις συσκευές Android

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Adobe, η mobile έκδοση του Flash δεν θα υποστηρίζεται στο Android 4.1, ενώ οι υπάρχουσες εκδόσεις Flash δεν θα είναι διαθέσιμες μέσω του Google Play μετά τις 15 Αυγούστου.

Έως τότε η εγκατάσταση του Flash σε συσκευές με το νέο Android Jelly Bean, συμπεριλαμβανομένου και του νέου tablet Nexus 7 και των (ελάχιστων) συσκευών που αναμένεται να αναβαθμιστούν μέσα στον Ιούλιο θα είναι εφικτή, αν και ούτε η Adobe ούτε ο κατασκευαστής της συσκευής θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα όποια “προβλήματα” προκληθούν.

Επίσης η Adobe ανακοίνωσε ότι η οριστική διακοπή της πιστοποίησης φορητών συσκευών για υποστήριξη Flash θα διακοπεί το Νοέμβριο. Αν και κάποιες απαιτημένες αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον, η Adobe συστήνει στους κατόχους smartphones ή tablets που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 να απεγκαταστήσουν το plugin, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Παρά το γεγοός ότι η Microsoft σκοπεύει να υποστηρίξει το Flash στις ταμπλέτες με Windows 8, η απόφαση της Adobe δικαιώνει την Apple που από την πρώτη εμφάνιση του iOS το “σνόμπαρε” επιδεικτικά…

"

Δημοσ.

122 λιρεςή 154 ευρω τι εννοεις φτηνα;193 γραφω οτι κοστισε συνολικα

Λες οτι πηρες 2 κομματια και νομιζα οτι πληρωσες 193 και για τα δυο... παρανοηση. :)

Φτιαξε ενα βιντεο εαν μπορεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...