Προς το περιεχόμενο

Cube U30GT 10.1 inch Dual Core Tablet 161EUR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά φλερτάρεις με το τελωνείο πολύ έντονα ..... Εξπρές - Κούριερ ποτέ..... Τρίβουν τα χέρια τους αυτοί ...

δεν το ηξερα.δυστυχως.ευχαριστω για την πληροφορια.θα μου φανει χρησιμη την επομενη φορα.γιατι ομως συμβαινει αυτο;

Δημοσ.

δεν το ηξερα.δυστυχως.ευχαριστω για την πληροφορια.θα μου φανει χρησιμη την επομενη φορα.γιατι ομως συμβαινει αυτο;

οπως ανεφερε ευστοχα σε αλλο θεμα αλλο μελος:

http://techblog.gr/i...ms-greece-8773/

(δες και τα σχόλια απο κατω)

Βρηκα κι αυτο

http://www.gadgetgre...b-ibex-ft9.html

http://www.androidma...-tablet-pc.html

Απο αυτα τα 2 ποιο να προτιμησω ?

για το gadgetgreats.com, εχει ηδη συζητηθει στο αλλο νημα, ειναι κομπιναδοροι, μακρυα κ αλαργα!

για το androidmall.co.uk, ειναι οκ, πολλοι εχουμε παραγγειλει απο εκει, να ξερεις οτι δεν στελνει δωρεαν, χρεωνει ~13-14 ευρω αλλα τουλαχιστον το στελνει συστημενο.

Δημοσ.

ξερει κανεις να μου πει αν αυτο"

Your item was released from Customs(HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS)

"σημαινει οτι περασε απο το τελωνειο ή τζαμπα χαιρομαι;

Δημοσ.

Σημαίνει ότι μπήκε, βγήκε και τώρα συνεχίζει το δρομολόγιό του προς εσένα. Εάν υπάρχει κοστούμι θα το μάθεις με την επίδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ σωστα. Ενδεχεται με τα ΕΛΤΑ να εχουν κ σημειωμα δασμων εκτελωνισμου. Απο εμπειρια, εξαρταται απο την δηλωθεισα αξια (σε σχεση παντα με το προιον, οι εκτελωνιστες δεν ειναι βλακες, το gift εχουν βαρεθει να το βλεπουν σε ΟΛΑ τα μικροπραγματα απο ebay κλπ, συνηθως δεν το ανεχονται σε οτι φαινεται να εχει καποια μεγαλυτερη αξια). Παντως 1 tablet που παρελαβα πριν 2-3 μηνες δεν ειχε δασμους, πιθανοτατα γιατι ειχα ζητησει να βαλουν μειωμενη αξια, τωρα, περιμενω το 2ο. Αντιστοιχα και σε αλλα προιοντα.

Δημοσ.

Δηλαδη στην παραγγελια να μη βαλω κουριερ αλλα ΕΛΤΑ και να ζητησω αντι για ΔΩΡΟ να βαλουν μειωμενη αξια ?

Δημοσ.

Παντα ΕΛΤΑ (απλο ή συστημενο).

Για την αξια, ναι μειωμενη ειναι μακραν καλυτερα.

Δες στα σχολια στο link παραπανω, λεει πολλα, συνηθως μεχρι 45$ δεν βαζουν δασμους.

Στην τελευταια παραγγελια εβαλα επιτηδες 50$ για να δω αν κ τι δασμους θα βαλουν, αν βαλουν λογικα θα ειναι 2-3 ευρω!

Δημοσ.

Στην τελευταια παραγγελια εβαλα επιτηδες 50$ για να δω αν κ τι δασμους θα βαλουν, αν βαλουν λογικα θα ειναι 2-3 ευρω!

(50$ + μεταφορικά) μετατροπή σε € => Αξία€ .

Αξία€ x 3.5% => δασμοί

(Αξία€ + δασμοί) x ΦΠΑ 23% => ΦΠΑ

Πληρώνεις: δασμούς + ΦΠΑ + έξοδα εκτελωνισμού (~15€ για τα ΕΛΤΑ)

Σε διαφορετική περίπτωση (που δεν φορολογηθεί το αντικείμενο), τα ΕΛΤΑ χρεώνουν έξοδα παράστασης στο τελωνείο κάπου 3€

Για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, πέρα από τα παραπάνω θα χρεωθείς: έξοδα αποθήκης, έξοδα νέας αποστολής εσωτερικού, αμοιβή εκτελωνιστή (αυτό μόνο παίζει γύρω στα 50-80€), σούξου μούξου ότι ταρίφα βάλει ο νους σου, οπότε σούμα το ελάχιστο που θα σου βγει είναι ~150€ ΕΠΙΠΛΕΟΝ των δασμών + ΦΠΑ.

Πρόσεξε, ενώ δασμοί και ΦΠΑ είναι βασικά επί της αξίας του αντικειμένου, όλα τα άλλα είναι ταρίφες. Τα ΕΛΤΑ έχουν μακράν το μικρότερο κόστος

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι να παραγγειλουμε κατι Κινεζικο που κανει 160ε και να το πληρωσουμε 300 καλυτερα να δεσουμε μια πετρα στο λαιμο μας και να φουνταρουμε

Δημοσ.

παιδια εγω το παραγγειλα απο εδω http://www.androidmall.co.uk/cube-u30gt-dual-core-rk3066-android-4-0-tablet-pc.html

(για να ακριβολογω παραγγειλα 2 κομματια και δυο θηκες)εβαλα εξπρες και ηρθε σε 10-11 μερες.Δεν μου το κρατησε το τελωνειο(μαλλον τυχερος) και δεν πληρωσα τιποτα αλλο.Συνολικα μου κοστισε 193 ευρω το ταμπλετ+θηκη+εξπρες.Ηρθε σεταριμενο στα αγγλικα και φορτισμενη η μπαταρια του.Μεχρι τωρα το μονο που εχω παρατηρησει ειναι η χαμηλη ενταση στο μεγαφωνο.Αν βρω τιποτα αλλο ή αν θελει κανεις να μαθει κατι εδω ειμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...