Προς το περιεχόμενο

Cube U30GT 10.1 inch Dual Core Tablet 161EUR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα βλέπω και διαβάζω πολλά προβλήματα, τα βασικότερα που με ενόχλησαν είναι ότι όταν είναι στην φόρτιση, λόγο κακής ποιότητας φορτιστής η touch οθόνη είναι μη ελεγχόμενη, άλλο ένα σοβαρά πρόβλημα είναι το ότι έχει αναφερθεί ότι έχει κακή γείωση και σε χτυπά ρεύμα και πολλά άλλα όπως stripes στην οθόνη, running dots στην οθόνη, και bleeding. Οπότε πάμε για κάτι άλλο δυστυχώς γιατί μου άρεσε πάρα πολύ για την τιμή του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από Nerven
  • Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως δεν είναι γενικό το φαινόμενο και έτυχε ? Παράξενο μου φαίνεται να έχει τοσα χτυπητά προβλήματα και να πουλάει καλά ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μήπως δεν είναι γενικό το φαινόμενο και έτυχε ? Παράξενο μου φαίνεται να έχει τοσα χτυπητά προβλήματα και να πουλάει καλά ....

Τώρα είμαι με το κινητό και είναι μανουρα να linkaro videos. Γράψε στο YouTube cube u30gt issue και θα καταλάβεις τι εννοώ. Αν δεν ξεχάσω αργότερα θα ανεβάσω και εγώ εδώ. Σου λέω Δευτέρα ήμουνα έτοιμος να το παραγγειλω... Βέβαια μιλάμε για λεφτά ξεφτίλα αλλά όταν το πάρεις κάνεις το σταυρό σου να είναι οκ.

Επεξ/σία από Nerven
Δημοσ.

συγγνωμη που ειμαι εκτος θεματος.Τι λετε γι αυτο;

http://www.dinodirec...CFYKHDgodKhYA3A

Δεν βλέπω να είναι dual core...και ούτε bluetooth, στα άλλα καλό φαίνεται όπως φαινόταν και το Cube....

Τώρα είμαι με το κινητό και είναι μανουρα να linkaro videos. Γράψε στο YouTube cube u30gt issue και θα καταλάβεις τι εννοώ. Αν δεν ξεχάσω αργότερα θα ανεβασω και εγω εδώ. Σου λέω Δευτέρα ήμουνα έτοιμος να το παραγιλο... Βέβαια μιλάμε για λεφτα ξεφτίλα αλλα οταν το πάρεις κανεις το σταύρο σου να είναι οκ.

Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητώ για να το λές το έχεις ψάξει ενδελεχώς :)

Δημοσ.

Βγαινει και n101 ii.Δε ξερω αν βγηκε κιολας.Το αρχικο n101 βγαινει σε 2 εκδοσεις.Θελει λιγο ψαξιμο.

Το ii που παραθετει παραπανω ο φιλος παιζει ναναι η 2η εκδοση του αρχικου 101 γιατι πολλοι το αναφερουν ως ii. :-)

Δημοσ.

Δες το και από εδώ

http://www.androidma...-tablet-pc.html

λεω να το παραγγειλω απο εδω

τι να βαλω στην παραδοση για να γλιτωσω φορους ? Registered Air Mail (with tracking number 15 - 25 business days)

• Registered Airmail €19.90

DHL/EMS/UPS Express Shipping (3 to 5 business days)

• Express €27.71

Δημοσ.

λεω να το παραγγειλω απο εδω

τι να βαλω στην παραδοση για να γλιτωσω φορους ? Registered Air Mail (with tracking number 15 - 25 business days)

[*]Registered Airmail €19.90

DHL/EMS/UPS Express Shipping (3 to 5 business days)

[*]Express €27.71

φιλε απο εκει το παραγγειλα κι εγω.εγω(χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου)εβαλα εξπρες.αν θες να περιμενεις και θα γραψω αποτελεσματα.αν παλι βιαζεσαι κανε το σταυρο σου και παρε μια αποφαση.

Δημοσ.

φιλε απο εκει το παραγγειλα κι εγω.εγω(χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου)εβαλα εξπρες.αν θες να περιμενεις και θα γραψω αποτελεσματα.αν παλι βιαζεσαι κανε το σταυρο σου και παρε μια αποφαση.

Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά φλερτάρεις με το τελωνείο πολύ έντονα ..... Εξπρές - Κούριερ ποτέ..... Τρίβουν τα χέρια τους αυτοί ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...