Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ας μπω κατευθείαν στο θέμα.

Έχω ένα 8gb flash disk (Kingston Data Traveler 100 G2) και είναι formatted με fat32. Όταν το βάζω σε οποιοδήποτε pc με windows 7 απλά κολλάει ο υπολογιστής μέχρι να το βγάλω από την Usb θύρα. Όταν το βάζω όμως σε pc με Windows xp όλα βαίνουν καλώς...

Mήπως πρέπει να το κάνω format σε ntfs?

Ή μήπως έπεσα σε χαλασμένο flash disk?

Δημοσ.

Από την αρχή το έκανε; Περίεργο. Ναι δοκίμασε να το φορμάρεις σε ntfs με το HP USB Disk Format Tool να δεις συμπεριφορά.

Τα άλλα flash drives δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά; Για να αποκλείσεις ελαττωματική usb θύρα/controller.

Δημοσ.

Όχι τα άλλα flash disk δεν έχουνε την ίδια συμπεριφορά. Και δεν είχα πρόβλημα από τις πρώτες μέρες απλώς το έκανα μια μέρα πάλι format γιατί κάποιος φίλος που του το έδωσα το έβαλε στο πισί του και μόλις το έβαλα στο δικό μου το avg τρελάθηκε. Και αναγκάστηκα να το κάνω format απο τα win 7 (την ενσωματωμένη λειτουργία που έχουνε). Μάλλον μπορεί και αυτό να φταίει. Θα το κάνω και θα ενημερώσω !:)

Δημοσ.

Α τότε φίλος παίζουν & άλλα σενάρια. Κακόβουλο λογισμικό.

Μπαίνεις safe mode & σκανάρεις pc & φλασάκι (αφού το φορμάρεις) με malwarebytes antimalware.

Βεβαιώσου πως είναι καθαρό το pc...

Δημοσ.

Και όμως είχε γίνει format το φλασάκι μετά απο τους ιούς. Τελικά έκανα Low lvl format με το Hp disk tool , ξαναπέρασα αρχεία και όλα μια χαρα.Μάλλον το format από τα windows θα έφταιγε. Αυτά τα Windows 7 ακόμα μου δίνουνε ένα λόγο να μην τα εμπιστεύομαι :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...