nikosden Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σε όλους και όλες! Παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που με ταλανίζει εδώ και ενάμιση μήνα: Μετά από προβολή 3-4 βίντεο στο youtube, σε καθημερινή βάση, παρατηρώ ότι η αναπαραγωγή σταματάει και χάνεται η πρόσβαση στο ίντερνετ. Δεν ανοίγει κανένας browser, ενώ δείχνει ότι γίνεται φόρτωση, δεν ανοίγει ποτέ! Γενικά, όποιο πρόγραμμα απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ, είναι νεκρό. Η πρόσβαση στο ίντερνετ επανακτάται μόνο με επανεκκίνηση του υπολογιστή. Το ρούτερ λειτουργεί κανονικά. Ο πάροχος (HOL) μου είπε ότι η γραμμή μου είναι εντάξει και ότι το πρόβλημα αυτό είναι καθαρά θέμα υπολογιστή. Έχω τα windows 7 ultimate: O.S. 32 bit Intel® Core ™ CPU 6300 @ 1.86Ghz 1.86Ghz RAM 2.00GB Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
isay Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Βρες μια δευτερη συσκευη (ενσύρματη ή ασύρματη, δεν εχει σημασία) και συνδεσε την στο δικτυο σου. Όταν στον υπολογιστή σου έχεις πρόβλημα αφησε τον και δοκίμασε αμέσως το internet στην άλλη συσκευή. Αν και εκεί υπάρχει πρόβλημα, τότε γράψε το εδω γιατί εχει πρόβλημα ο router και θέλει άλλη μεθοδολογία. Λες για επανεκκίνηση για διόρθωση του προβλήματος αλλά ας επιβεβαιώσουμε οτι απο εκεί είσαι εντάξει. Αν η δεύτερη συσκευή παίζει χωρίς πρόβλημα τότε μπορεί να είναι κάποιο απο τα παρακάτω: Ποιο antivirus εχεις; Αν το απενεργοποιήσεις προσωρινά, λύνεται το πρόβλημα; Μήπως έχεις κάποιο torrents client που τρέχει συνέχεια και ανεβοκατεβάζεις υλικό; Δοκίμασε να καταργήσεις την κάρτα δικτύου και να περάσεις πάλι τους drivers. Πρόσεχε! ΠΡΩΤΑ θα κατεβάσεις τους drivers και μετά θα την καταργήσεις.
nikosden Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Φίλε isay, Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Antivirus έχω το AVG 2012, το οποίο απενεργοποιημένο προσωρινά δεν λύνει τίποτα. Τόρεντς δεν τρέχει. Θα δοκιμάσω τις υπόλοιπες λύσεις που προτείνεις και τα ξαναλέμε... Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου!
nikosden Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Tο youtube το χρησιμοποιώ απο τον firefox και μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα διακοπής του ίντερνετ, σε αντίθεση με τον ΙΕ9 που μ΄έβγαζε εκτός σύνδεσης ίντερνετ. Προφανώς κάτι παίζει με τον ΙΕ9, πάει το μυαλό κανενός τι μπορεί να φταίει;
nikosden Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Το πρόβλημα νομίζω λύθηκε. Απεγκατέστησα το AVG και η πρόσβαση στο ίντερνετ επανήλθε.
ikskarda Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα ---> http://www.insomnia.gr/topic/402598-mozilla-firefox-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/page__st__1335#entry4936881 δε ξερω αν οφειλεται στο youtube αλλα τωρα που το λες νομιζω πως οντως ετρωγα τα ιδια κολληματα οταν εβαζα να παιξει καποιο βιντεο να ακουω μουσικη και να χαζευω σε διαφορες σελιδες
nikosden Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε ikskarda, κατά τη διάρκεια του προβλήματος (χρήση you tube, διακοπή πρόσβασης στο ίντερνετ σε όλους τους browsers, ενώ έδειχναν ότι "φόρτωναν") απεγκατέστησα τελείως το antivirus avg (έχω βάλει το MSE) και η πρόσβαση ανακτήθηκε. Μάλλον το πρόβλημα ήταν το avg, το οποίο, για κάποιο άγνωστο λόγο, με έβγαζε εκτός ίντερνετ. Κοίταξε κι αυτή τη περίπτωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα