dimitrismos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Γειά σας! Πρόσφατα έστησα ενα νέο Η/Υ με σκληρό δισκο ssd (agility 3 120gb) και win7 64x. Το πρόβλημά μου είναι οτι ενώ εχω απενεργοποιήσει το Hibernation, στον c: εμφανίζεται ακόμα το hibernation partition (περίπου 6bg) το οποίο δεν μπορώ να το πειράξω με τίποτα βεβαια..... Μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να το διαγραψω - ενσωματώσω στον c: αλλα χωρις να ξαναγίνει format....
iniohos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δες αυτο το αρθρο πως να το κανεις αλλα και για να καταλαβεις τι ακριβως ειναι το hiberfil.sys Site: Link
dimitrismos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τα ξαναδιάβασα και δυστυχώς παρόλο οτι εχω κάνει ότι λέει το αρθρο, το hibernation partition υπάρχει ακόμα και ενω εχω ψαξει τα πάντα δε βρίσκω το hiberfil.sys αρχειο. Ευχαριστώ για την απάντηση iniohos
iniohos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 τι εννοεις οταν γραφεις "hibernation partitiον"? Ισως εγω δεν καταλαβα και ειχα στο μυαλο μου το hiberfil.sys. Απο την στιγμη που δεν το βρισκεις αυτο το αρχειο, κατα 99% εχεις απενεργοποιησει το hibernation των windows.Που και πως βλεπεις αυτο το partition? Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot να δουμε πως μιλαμε για το ιδιο πραγμα?
dimitrismos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 και γω εχω μπερδευτει γιατι για αρχειο ηξερα και γω.... μολις παω σπιτι το απογευμα θα βαλω ενα screenshot. Για να καταλαβεις, στο disk managment ο c: φαινεται χωρισμενος σε τρια κομματια, ενα system files 100mb, ενα ο c: 100 κατι GB και ενα 6 κατι GB ως hibernate partition (!?!)....δε θυμαμαι ακριβως τα νουμερα θα τα δεις στο screenshot....
dimitrismos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω πολύ, δεν εβγαζα άκρη.... Λοιπόν με το Diskpart και την εντολή "delete partition noerr override" ενω ήταν επιλεγμενο το συγκεκριμένο partition, καταφερα να το σβησω και μετα απλά έκανα extend τον C: απο Administrative tools. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα