koularasss Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 οπως λεει και ο τιτλος θελω(ουμε η οικογενεια γενικα) να κανω αγορες μεσω ιντερνετ αλλα χωρις πιστωτικη,υπαρχει αλλος τροπος?
zarzonis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Γίνεται και χωρίς πιστωτική με αντικαταβολή αλλά λίγα ηλεκτρονικά καταστήματα την υποστηρίζουν... Γνώμη μου είναι να βγάλεις μια χρεωστική σε μια τράπεζα, να την βάλεις στο paypal και να κάνεις αγορές από παντού... Η χρεωστική δεν έχει καμιά σχέση με την πιστωτική, αφού είναι σαν καταθετικός λογαριασμός...
Manos5686 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Επίσης υπάρχει και η επιλογή της προπληρωμένης αλλά η καλύτερη λύση για αγορές μέσω ιντερνετ είναι με χρεωστική
koularasss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 για να βγαλω χρεωστικη παω στην τραπεζα?ολες οι τραπεζες μπορουν να βγαλουν? Γίνεται και χωρίς πιστωτική με αντικαταβολή αλλά λίγα ηλεκτρονικά καταστήματα την υποστηρίζουν... Γνώμη μου είναι να βγάλεις μια χρεωστική σε μια τράπεζα' date=' να την βάλεις στο paypal και να κάνεις αγορές από παντού... Η χρεωστική δεν έχει καμιά σχέση με την πιστωτική, αφού είναι σαν καταθετικός λογαριασμός...[/quote'] Λοιπον,βγαζω χρεωστικη απο μια τραπεζα μετα πως την βαζω στο paypal και πως κανω τις αγορες?μπορω να αγορασω και εισητηρια μεσω της χρεωστικης? Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
kostas_dr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Την χρησιμοποιείς σαν κανονική πιστωτική, αρκεί να καλύπτει την αγορά που θες να κάνεις, το χρηματικό ποσό που έχεις μέσα στην κάρτα. Την βγάζουν αρκετές τράπεζες.
zarzonis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 για να βγαλω χρεωστικη παω στην τραπεζα?ολες οι τραπεζες μπορουν να βγαλουν? Λοιπον,βγαζω χρεωστικη απο μια τραπεζα μετα πως την βαζω στο paypal και πως κανω τις αγορες?μπορω να αγορασω και εισητηρια μεσω της χρεωστικης? Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Ακριβώς πας σε μια οποιαδήποτε τράπεζα και βγάζεις... Εγώ θα πρότεινα Εurobank γιατί έχεις και online banking... Μετά φτιάχνεις ένα λογαριασμό στο www.paypal.com με τα πραγματικά σου στοιχεία φυσικά και προσθέτεις την κάρτα... Αυτό θα σου χρεώσει 1,5 ευρώ για να γίνει μια συναλλαγή και στο online banking(αν έχεις) ή στα παραστατικά της τράπεζας μετά από 3 μέρες θα εμφανιστεί στην περιγραφή της συναλλαγής: paypalxxxx.... Όπου χχχχ είναι ένας τετραψήφιος κωδικός τον οποίο θα βάλεις στο paypal και θα επιβεβαιώσεις την κάρτα σου... Είσαι έτοιμος να κάνεις όποια αγορά θες(τον 95% των μαγαζιών το υποστηρίζουν) και σε μερικές μέρες θα σου επιστραφεί και το 1,5 ευρώ...
koularasss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ακριβώς πας σε μια οποιαδήποτε τράπεζα και βγάζεις... Εγώ θα πρότεινα Εurobank γιατί έχεις και online banking... Μετά φτιάχνεις ένα λογαριασμό στο www.paypal.com με τα πραγματικά σου στοιχεία φυσικά και προσθέτεις την κάρτα... Αυτό θα σου χρεώσει 1,5 ευρώ για να γίνει μια συναλλαγή και στο online banking(αν έχεις) ή στα παραστατικά της τράπεζας μετά από 3 μέρες θα εμφανιστεί στην περιγραφή της συναλλαγής: paypalxxxx.... Όπου χχχχ είναι ένας τετραψήφιος κωδικός τον οποίο θα βάλεις στο paypal και θα επιβεβαιώσεις την κάρτα σου... Είσαι έτοιμος να κάνεις όποια αγορά θες(τον 95% των μαγαζιών το υποστηρίζουν) και σε μερικές μέρες θα σου επιστραφεί και το 1,5 ευρώ... σε καθε συναλλαγη θα μου χρεωνει 1,5 ευρω και μετα απο καποιοες μερες θα μου το επιστρεψει?ή μονο οταν θα βγαλω την καρτα θα με χρεωσει 1,5 ευρω και μετα απο λιγο καιρο θα μου το επιστρεψει? και για να βγαλω την καρτα πληρωνω τιποτα?
zarzonis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 σε καθε συναλλαγη θα μου χρεωνει 1,5 ευρω και μετα απο καποιοες μερες θα μου το επιστρεψει?ή μονο οταν θα βγαλω την καρτα θα με χρεωσει 1,5 ευρω και μετα απο λιγο καιρο θα μου το επιστρεψει? και για να βγαλω την καρτα πληρωνω τιποτα? Μόνο στην πρώτη συναλλαγή θα σε χρεώσει και θα στα επιστρέψει... Αυτό γίνεται σε όποια τράπεζα και να βγάλεις... Επίσης κάθε φορά που βάζεις λεφτά στην κάρτα σου χρεώνει ένα ευρώ προμήθεια... Αλλά κάνεις όσες συναλλαγές θες χωρίς να σε χρεώσει τίποτα...Ο τιμοκατάλογος στην Eurobank που ξέρω είναι ο εξής: 1 ευρώ για κατάθεση ως 100 ευρώ, 2 ευρώ για κατάθεση ως 500 ευρώ, 5 ευρώ για κατάθεση πάνω από 500 ευρώ... Για να βγάλεις κάρτα δεν πληρώνεις τίποτα... Απλά πας στην τράπεζα και σε 5 λεπτά στην δίνουν... Ξέχασα να πω πως μόνο στην πρώτη κατάθεση θα σου χρεώσει προμήθεια 2 ευρώ και όχι 1... Μετά ισχύει ο τιμοκατάλογος που σου έγραψα...
koularasss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μόνο στην πρώτη συναλλαγή θα σε χρεώσει και θα στα επιστρέψει... Αυτό γίνεται σε όποια τράπεζα και να βγάλεις... Επίσης κάθε φορά που βάζεις λεφτά στην κάρτα σου χρεώνει ένα ευρώ προμήθεια... Αλλά κάνεις όσες συναλλαγές θες χωρίς να σε χρεώσει τίποτα...Ο τιμοκατάλογος στην Eurobank που ξέρω είναι ο εξής: 1 ευρώ για κατάθεση ως 100 ευρώ, 2 ευρώ για κατάθεση ως 500 ευρώ, 5 ευρώ για κατάθεση πάνω από 500 ευρώ... Για να βγάλεις κάρτα δεν πληρώνεις τίποτα... Απλά πας στην τράπεζα και σε 5 λεπτά στην δίνουν... Ξέχασα να πω πως μόνο στην πρώτη κατάθεση θα σου χρεώσει προμήθεια 2 ευρώ και όχι 1... Μετά ισχύει ο τιμοκατάλογος που σου έγραψα... ' ααα,δηλαδη αναλογα με τα χρηματα που βαζεις στην καρτα για την αγορα σου κρατανε ενα ποσοστο,μεσα στην καρτα μπορω να βαλω π.χ 500 ευρω μπορω να τα ξοδεψω ενα μηνα μετα?
zarzonis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Όχι ένα μήνα, όσο θες... Βάζεις 500 ευρώ, σου παίρνουν 5 και κάνεις όσες αγορές θες χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση...
koularasss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Όχι ένα μήνα, όσο θες... Βάζεις 500 ευρώ, σου παίρνουν 5 και κάνεις όσες αγορές θες χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση... οκ,ευχαριστω!!
kostas_dr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Στη δική μου κάρτα έβαζα 190 ευρώ και μου κράταγαν 1. Κόλπο! Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
zarzonis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Στη δική μου κάρτα έβαζα 190 ευρώ και μου κράταγαν 1. Κόλπο! Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Σε ποια τράπεζα; Στην eurobank πάντως με αυτό το ποσό κρατάνε 2...
koularasss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Στη δική μου κάρτα έβαζα 190 ευρώ και μου κράταγαν 1. Κόλπο! Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App δηλαδη στα 100 σου κρατανε 1,στα 200 2 και παει ετσι?σημερα θα παω στην τραπεζα να να βγαλω μια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα