Manos5686 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μια πρόταση στα 614 ευρώ Αν δεν βιάζεσαι την αποθήκη , αντί για τον 500αρη θα πρότεινα έναν ssd @ 120-128gb Samsung 830 βγαίνει 104 ευρώ με εκπτωτικό κουπόνι Μπορείς να κερδίσεις ~30 ευρώ αγοράζοντας αυτή τη 6870 Το κατάστημα MrSmith λέει τπτ?
ninos30 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Τι είπες τώρα... Περίεργη ιστορία, εγώ δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα... Ξεκίνησε πριν κανα 3μηνο με κάτι απίστευτες τιμές. Προσωπικά το εκμεταλλεύτηκα και πήρα CPU/MB/SSD σε τιμή που δεν υπάρχει. Απαντούσαν αμέσως στα τηλέφωνα και ακόμα πιο γρήγορα στα email! Και τα πράγματα έφτασαν πιο γρήγορα απ' ότι Από την μία και μοναδική μου εμπειρία εγώ είμαι ευχαριστημένος. Παρ' όλα αυτά έκτοτε άλλαξαν πολλά. Οι τιμές ανέβηκαν αρκετά, πολλές φορές πολύ πάνω από τους ανταγωνιστές. Παράλληλα χρήστες δηλώνουνε ότι δεν απαντάνε στα τηλέφωνα, οι παραγγελίες αργούνε χαρακτηριστικά ή δεν έρχονται καθόλου και άλλα περίεργα. Τι να σου πω, αν αποφασίσεις να παραγγείλεις από εκεί κάντο μόνο με αντικαταβολή
Manos5686 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Terry δεν είμαι εγώ ο topic starter εγώ απλά για το μαγαζί ρώτησα BTW:Το μαγαζί με το οποίο έκανες την σύνθεση για το παιδί ποιό είναι??Το πλαίσιο?
HollowMT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Τελικά επειδή το budget ανέβηκε και για να μην χρειαστή να κάνω upgrade συντομα τι λέτε για αυτό.ΠΡΟΣΦΟΡΑ VISION STUDIO.pdf Edit: Δεν ξέρω αν η MB υποστηρίζει την Royal Queen
kostas.K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Τελικά επειδή το budget ανέβηκε και για να μην χρειαστή να κάνω upgrade συντομα τι λέτε για αυτό.ΠΡΟΣΦΟΡΑ VISION STUDIO.pdf Edit: Δεν ξέρω αν η MB υποστηρίζει την Royal Queen επεξεργαστη βαλε καλυτερα τον FX-8120...
trek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Βρε άπονε! Αφου το έφτασες στα 800+, βάλε και έναν ssd..κλαίει το κακόμοιρο +1 για 8120 απο μένα
HollowMT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Βρε άπονε! Αφου το έφτασες στα 800+, βάλε και έναν ssd..κλαίει το κακόμοιρο Το θέμα είναι οτι το κατάστημα έχει μόνο ένα slot για μνήμες HDD η SSD οπότε θα πρέπει να την πάρω μετά
trek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Απλά μου ήρθε σαν ταινία στο μυαλό, ο fx να λέει μουτρωμένος: "Ρεεε..πήξαμε με την κ&*#ο-κεφαλή ! Βάλτε καμμια nand να μαρσαρουμε" Κούκλί είναι όπως και να χει! Με γεια 1
kostas.K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Το θέμα είναι οτι το κατάστημα έχει μόνο ένα slot για μνήμες HDD η SSD οπότε θα πρέπει να την πάρω μετά προτιμησε dual channel μνημες οπως λεει και ο φιλος κριμα να χαντακοσει ολο το μηχανημα ο δισκος...
terry308 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Samsung dvdr-w , όχι LG +1 @ ssd (samsung 830)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα