HollowMT Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Θέλω να αγοράσω έναν επιτραπέζιο υπολογιστή γιατί έχω ένα laptop το οποίο δεν αντέχει άλλο (όλο κλείνει λόγο υπερθέρμανσης και χαμηλά fps σε παιχνίδια) Φόρμα Αγοράς υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : 500-650 Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Guild wars 2, League of Legends, γενικά Console games, Microsoft office Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω monitor-tv Site: http://www.skroutz.g...LG-DM2350D.html[/url] ']LG DM2350D-PZ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Για ηχεία νομίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω του monitor. Για πληκτρολόγιο και ποντίκι δεκτές προτάσεις αλλα κυρίως με ενδιαφέρει μια σύνθεση πύργου. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καλλήτερο θα ήταν από ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν γνωρίζω πως να το συναρμολογίσω αλλα βρήκα τον οδηγό στο forum και αν η συναρμολόγιση είναι ακριβή θα προσπαθήσω να την κάνω με τον οδηγό. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα βρώ δικό μου. Προσπάθησα να φτιάξω μια σύνθεση αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατά όλα αυτά μεταξύ τους αν το παράκανα σε μερικά χαρακτηριστικά η αν έβαλα κακής απόδοσης υλικά για αυτό αν μπορεί κάποιος να την διορθώσει για να ανταποκρίνετε στις ανάγκες μου η να προτείνει μια δικία του σύνθεση. ΠΡΟΣΦΟΡΑ VISION STUDIO.pdf
ninos30 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Λοιπόν η σύνθεση σου είναι πολύ καλή. Θα κάνω μόνο 3 σχόλια, τα περισσότερα λεπτομέριες. - Το PSU το αλλάζεις με αυτό: TT Hamburg 530 - Θα σου προτείνω να αλλάξεις και τις μνήμες με αυτές: Kingston Hyper-X BLUE 2x4GB γιατί oι Vengeance είναι λίγο ψηλές και έχεις πολλές φορές θεματάκια με ΑΜ cooler - To κoυτί δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αλλά αν σου αρέσει εσένα εγώ πάω πάσο. Τέλος αργά ή γρήγορα θα χρειαστείς και μια ΑΜ ψύκτρα για τον επεξεργαστή. Η bundled και πολύ δουλειά δεν κάνει και σου παίρνει και τα αυτιά * Η συναρμολόγηση είναι δωρεάν στο VS
zarzonis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Με μια γρήγορη ματιά αυτό που θα σου πρότεινα είναι να βάλεις τουλάχιστον 8GB Ram εφόσον πρόκειται και για gaming pc... Τα άλλα καλά είναι για τα λεφτά τους εκτός από την μητρική που θα προτιμούσα αυτή... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-970A-D3-s-AM3plus-AMD-970-DDR3-GA-970A-D3.htm
ninos30 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 8 έχει. Υπάρχει ένα 2 στα τεμάχια. Και η ΜΒ που έβαλες μάλλον είναι ελαφρώς χειρότερη. Μην ξεχνάς ότι υα θέλει όλα απ' όλα για να κάνει και συναρμολόγηση
terry308 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μια πρόταση στα 614 ευρώ Αν δεν βιάζεσαι την αποθήκη , αντί για τον 500αρη θα πρότεινα έναν ssd @ 120-128gb Samsung 830 βγαίνει 104 ευρώ με εκπτωτικό κουπόνι Μπορείς να κερδίσεις ~30 ευρώ αγοράζοντας αυτή τη 6870
HollowMT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ. Άλλαξα τις μνήμες και το PSU για ψύκτρα λέω να βάλω http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=27546&cat=7 . Την MB την βρήκα και στο VS και το μόνο που βρήκα ως διαφορά είναι ότι έχει FSB 2.2GHz ένω η Asrock δεν έχει. Για κουτί ποιό θα πρόεινες?
ninos30 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Αυτό που έβαλε από πάνω ο Terry. Ψήκτρα αν μπορείς πάνε σε αυτήν: http://www.visionstu...&step=undefined Αυτά τα FSB είναι λάθος στοιχεία που γράφουν τα site. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σου λέω την Asrock γιατί έχει καλύτερα capacitors/mosfets για OC. Έχει όμως 2 χρόνια εγγύηση σε σχέση με την GB. Κρίνε και επέλεξε
HollowMT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ναι μετά απο το post το είδα οπότε από την σύνθεση θα πάρω το κουτί το Cpu cooler και το case cooler (μόνο και μόνο επειδή το λένε Loki)
terry308 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Άλλαξε και την μητρική μ'αυτή που σου πρότεινα είναι πιο πλήρης 970 Pro3 870 Extreme3 R2.0
ninos30 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Terry εγώ επιμένω στην 970 γιατί θα έχει καλύτερο support σε περίπτωση που θα θελήσει να πάει σει Bulldozer κάποια στιγμή. Κι αν δεν κάνω λάθος οι Piledriver δεν θα κουμπώνουν σε 8xx series...
terry308 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 (Δεν το γνωρίζω αυτό που λές) ας πάει στην 970 Extreme3 τότε Edit: εδω γράφει για 990fx/sb950 ... οπότε πρέπει να ανέβει χρηματικά 990FX Extreme3 η πιο φτηνή 990FX
ninos30 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μπορεί να έχεις και δίκιο. Θα το ψάξω αύριο καλύτερα...
aleilo03 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μια πρόταση στα 614 ευρώ Αν δεν βιάζεσαι την αποθήκη , αντί για τον 500αρη θα πρότεινα έναν ssd @ 120-128gb Samsung 830 βγαίνει 104 ευρώ με εκπτωτικό κουπόνι Μπορείς να κερδίσεις ~30 ευρώ αγοράζοντας αυτή τη 6870 Το εκπτωτικο κουπονι που μπορουμε να το βρουμε?
ninos30 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/455308-%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8c%ce%bd-ssd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%89/#entry4898808
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα