fidolos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Γεια σας. Πρόσφατα ανακάλυψα το wix.com και έπαθα πλάκα με την ευκολία δημιουργία site. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν dreamwaver, frontpage κλπ. Αυτό που μου άρεσε όμως είναι τα πολλά templates και οτι δεν ανακατευεσαι με κώδικα. Υπάρχει κάτι σε πρόγραμμα που να δουλεύει με αυτό τον τρόπο και το αποτελεσμα να μου το βγάζει τοπικα και να το ανεβαζω εγω μετα εκει που θέλω?
NiKoS WSN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Γεια σας. Πρόσφατα ανακάλυψα το wix.com και έπαθα πλάκα με την ευκολία δημιουργία site. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν dreamwaver, frontpage κλπ. Αυτό που μου άρεσε όμως είναι τα πολλά templates και οτι δεν ανακατευεσαι με κώδικα. Υπάρχει κάτι σε πρόγραμμα που να δουλεύει με αυτό τον τρόπο και το αποτελεσμα να μου το βγάζει τοπικα και να το ανεβαζω εγω μετα εκει που θέλω? Υπάρχουν CMS όπως Joomla, Wordpress, Drupal που μπορείς να βρεις αμέτρητα (κυριολεκτικά) τσάμπα θέματα και υπάρχουν ακόμα και τσάμπα generators θεμάτων (τύπου wix). Αυτό όμως θα πρέπει να αγοράσεις ένα πακέτο hosting και ένα domain σε αντίθεση με το wix που δεν πληρώνεις τίποτα και είναι babis.wix.com Μία άλλη επιλογή είναι sitebuilders τύπου wix που προσφέρονται μαζί με συγκεκριμένα πακέτα host. Δες ένα demo. Σε αυτό θέλει επίσης δικό σου πακέτο host και δικό σου domain. Το αρνητικό είναι ότι το wix είναι flash ενώ και οι δύο επιλογές είναι στατικές (αρνητικό τρόπος του λέγειν, μπορεί να είναι στο μάτι ωραίο αλλά το στατικό έχει πολλά πλεονεκτήματα) Επίσης έβα πρόγραμμα για να φτιάχνεις δικά σου templates (wp,joomla, drupal etc etc) είναι το artisteer ("επι πληρωμή" if you know) Προσωπικά σου προτείνω ανεπιφύλακτα την πρώτη λύση καθώς το wix έχει πάρα πολλά μειονεκτήματα. ΥΓ. όσα σου είπα δεν θέλουν ίνχος κώδικα
fidolos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Σε ευχαριστώ Νικο για την βοηθειά σου. Απλά άκου τι θέλω. Έχω και host, και έχω δουλέψει πολλές ώρες και σε joomla και με το artisteer, και αγορασμένα θέματα απο rockettheme και yootheme έχω. Απλά θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να φτιάξω κάτι εύκολα σαν το wix, μονο και μόνο για κάτι φίλους που θέλουν κάτι "στατικό" μην περνάω ολόκληρο joomla για 3 φωτογραφίες και ένα κειμενάκι. Για αυτό και το θέλω σε μορφή προγράμματος ωστε να το ανεβάζω στο server μου και όχι σαν host site builder
NiKoS WSN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Σε ευχαριστώ Νικο για την βοηθειά σου. Απλά άκου τι θέλω. Έχω και host, και έχω δουλέψει πολλές ώρες και σε joomla και με το artisteer, και αγορασμένα θέματα απο rockettheme και yootheme έχω. Απλά θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να φτιάξω κάτι εύκολα σαν το wix, μονο και μόνο για κάτι φίλους που θέλουν κάτι "στατικό" μην περνάω ολόκληρο joomla για 3 φωτογραφίες και ένα κειμενάκι. Για αυτό και το θέλω σε μορφή προγράμματος ωστε να το ανεβάζω στο server μου και όχι σαν host site builder Το wix δεν είναι στατικό είναι flash. Γιατί δεν βρίσκεις ένα CSS theme και έτσι όπως είναι να πειράξεις τον κώδικα; Ή ακόμα καλύτερα αφού έχεις ασχοληθεί και με artisteer φτιάξε από έκεί ένα γρήγορο css theme
JohnXarxas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 εντελώς απλά μπορεις να φτιάξεις ένα website με το weebly.com
fidolos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ωραίο το weebly δεν το ήξερα. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...
PSeS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 thanks για την πρόταση weebly. είχα ρωτήσει κι εγώ ένα φίλο μου για σχετικό πρόγραμμα αλλά με έκλασε.
JohnXarxas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 τα website της υπογραφης μου ειναι φτιαγμενα με weebly (www.giaparea.tk και www.harhasvideos.tk) γίνεσαι και premium έχεις ένα δυο χαρακτηριστηκα παρα πανω βγαζεις την υπογραφη του weebly, και μετα ειναι εντελώς επαγγελματικό
fidolos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 τα website της υπογραφης μου ειναι φτιαγμενα με weebly (www.giaparea.tk και www.harhasvideos.tk) γίνεσαι και premium έχεις ένα δυο χαρακτηριστηκα παρα πανω βγαζεις την υπογραφη του weebly, και μετα ειναι εντελώς επαγγελματικό Μπήκα στο πρώτο φίλε και μου άρεσε πολύ. (Στυλ σαν windows phone κάπως ) Δεν μου λες? πως κάνεις εκπομπή? Θέλει εξοπλισμο εκτος απο laptop + mic? Θελει κάποια συνδρομή? Μη βαράτε βγαίνω λίγο offtopic Θέλω να μπορώ να κάνω μια live εκπομπή 2-3 φορές την εβδομάδα (συζητηση) και να έχω και μια ιστοσελίδα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος? Δηλαδή μια σελίδα με ένα λογότυπο στην οποια ... α)οταν δεν κάνω εκπομπη να δείχνει μονο μια ημερόμηνία (σε ενα banner πχ) που να λεει ποτε θα ειναι η επόμενη εκπομπή β)Οταν θα κάνω εκπομπη να έχει ενα υποτυπωδες player που να ακουγεται και ενα chat (αν γινεται) που να μου γράφουν quests. Αν είναι δυνατον το chat να είναι ανάμεσα σε μένα και στον κάθε επισκέπτη. Δηλάδη σαν private. Επειδη θα είναι 100% ερασιτεχνική, δεν με πειράζει να έχει διαφημίσεις.
fidolos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα δεν υπάρχει κατι σε προγραμμα οπως wix.com ή weebly ? Έχω δικό μου χώρο και θα ήθελα ένα τέτοιο πρόγραμμα drag and drop. Όχι δύσκολο όπως dreamweaver ή frontpage.
JohnXarxas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πάντως εμένα με έχουν βολέψει πάρα πολύ και τα δύο. δοκιμασε και webs.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα