Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω,

Θελω να σηκωσω μια ιστοσελιδα που η βασικη λειτουργια της θα ειναι μια υπηρεσια.

Ας παρουμε την καλη περιπτωση,που θα υπαρχει μια επισκεψιμοτητα της ταξης 30k-50k καθημερινα σχεδον.

Τι πακετο hosting να κοιταξω?για τι bandwidth περιπου μιλαμε-χοντρικα,θα χρειαστει ανα μηνα στο πακετο?

Επισης να προσανατολιστω προς μεγαλο shared host ή προς VPS μερια?τι συμφερει και απο ποια αποψη?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Για 30-50 χιλιάδες ημερήσιους επισκέπτες θα χρειαστείς λογικά dedicated server. Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και πόσο "βαριά" είναι η ιστοσελίδα.

Δημοσ.

Εγώ θα δοκίμαζα αρχικά το google app engine για start-up. Είναι free για τη χρήση κάποιων resources χρεώνει ανάλογα με τη χρήση. επειδή δε νομίζω να έχεις 30-50Κ από την αρχή θα ήταν καλό να δεις το ρυθμό που αναπτύσσεται το traffic, όπως επίσης το τι resources χρησιμοποιείς. Το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να είναι είτε σε java είτε σε python το back-end.

Αν πάλι υπάρχει κάποιο κεφάλαιο στην άκρη μπορείς να δεις και το amazon cloud. Σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά χρεώνει από την αρχή (πάντα ανάλογα τη χρήση).

Τέλος υπάρχει και το Heroku. Δε το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη αν και θα θέλα να βρω λίγο χρόνο να το δοκιμάσω τώρα που παίζω με το node.js, αλλά απ' ότι διαβάζω είναι καλή λύση για starters. Απ' ότι έχω καταλάβει (αν λέω βλακείες ας με διορθώσει κάποιος), δε σου δίνει extra resources ανάλογα με τις ανάγκες σου, αλλά αν χρειαστεί είναι πολύ εύκολο να προσθέσεις dynos

• Like 1
Δημοσ.

Η υπηρεσια δεν ειναι δικη μου, ο developer ειμαι εγω, αλλα ο ιδιοκτητης επιμενει οτι θα εχει απο την αρχη αρκετες χιλιαδες. οποτε δεν μπορω να του αλλαξω ευκολα αποψη.

θα ριξω μια ματια στο amazon cloud και να δω τι μπορω να βρω σε VPS μερια..

Για 30-50 χιλιάδες ημερήσιους επισκέπτες θα χρειαστείς λογικά dedicated server. Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και πόσο "βαριά" είναι η ιστοσελίδα.

η ιστοσελιδα δεν ειναι ιδιαιτερα βαρια αλλα ουτε και εντελως ελαφρια.ετσι οπως παει θα γεμισει με widgets ,πραγμα που επιβαρυνει ομως το traffic..

Δημοσ.

βρηκα τελικα την λυση,με ποιον τροπο θα κινηθω, οποτε οκ.

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Και γιατι δεν τη μοιράζεσαι μαζί μας;

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατι δεν τη μοιράζεσαι μαζί μας;

Η λυση που βρηκα ειναι οτι συνενοηθηκα με εναν φιλο webhoster να ανοιξουμε ενα πακετο shared hosting αρχικα για αυτη την δουλεια.και αργοτερα,οταν αρχισει η σελιδα να χρειαζεται περισσοτερους πορους,τοτε εξεταζουμε την μεταφορα σε VPS, ΑΝ χρειαζεται.

Αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...