Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβγαλα απο ενα παλιο pc που ειχα τον επεξεργαστη για να τον δωσω στο πατερα μου που ειχε ενα pentium dual core 1.8Ghz οταν εβγαλα τον δικο μου επεξεργαστη δεν προσεξα οτι ηταν στραβωμενα 2-3 pin απο το socket τοθ δικου μου board(lga775) η εγω τα στραβωσα καταλαθος.για να μν τα πολυλογο εβαλα τον pentium dual core 1.8 στο δικο μου board και τον δικο μ επεξεργαστη στου πατερα μ...του πατερα μ το pc δουλεψε κανονικα ενω το δικο μου αναβαν τα fan αλλα δεν εκανε ουτε μπιπ ουτε αναβε το βιος...τι εχει καει?το board ή ο cpu...

Y.Γ ξεβραχηκυκλοσα τα στραβα pin του socket αλλα παλι τπτ

Δημοσ.

τι εχει καει?το board ή ο cpu...

Κανένα. Τα πινάκια στράβωσαν :P

Ποια είναι τα 2 mobo; Δώσε στοιχεία.

Προσπάθησε να ισιώσεις τα πινάκια στην εντέλεια (πως τα κατάφερες & τα στράβωσες;;; )

Τιμημένο socket 478!

Δημοσ.

οχι μαλον δεν τα πα καλα...δεν προσεξα οτι τα πινακια στραβοσαν και εβαλα τον εεπεξεργαστη και τον ανοιξα...να προσθεσω οτι 2 πινακια ειχαν βραχηκυκλοσει μεταξη τους

Δημοσ.

το ενα αυτο που δεν μου δουλευει ειναι foxconn 945g7ma και το αλλο που δουλευει κανονικα asrock μοντελο δεν θυμαμε πρεπει να τον ανοιξω

Δημοσ.

Ο λόγος που ρωτάω για μοντέλα είναι για να δω αν ταιριάζουν/είναι συμβατοί οι επεξεργαστές. Απ'ότι βλέπω η foxconn δεν υποστηρίζει dual core cpu's έτσι & αλλιώς.

Τέσπα αν άναψες το pc με βραχυκυκλωμένα πινάκια ο κανόνας είναι πως το cpu θα ψηθεί. Για να βεβαιώσεις αν δουλεύει απλά βάλε πίσω τους επεξεργαστές & δες αν το pc του πατέρα σου δουλέψει.

Επίσης βεβαιώσου πως τα πινάκια στη Μ/Β σου είναι ολόισια (ευθυγράμμισε τα με μία κάρτα πχ) & βάλε τον παλιό επεξεργαστή σου πάνω για να δεις πως πατάει σωστά.

Τέλος μπορείς να δεις το μοντέλο της Asrock κατά την εκκίνηση του Η/Υ.

Δημοσ.

Ο λόγος που ρωτάω για μοντέλα είναι για να δω αν ταιριάζουν/είναι συμβατοί οι επεξεργαστές. Απ'ότι βλέπω η foxconn δεν υποστηρίζει dual core cpu's έτσι & αλλιώς.

Τέσπα αν άναψες το pc με βραχυκυκλωμένα πινάκια ο κανόνας είναι πως το cpu θα ψηθεί. Για να βεβαιώσεις αν δουλεύει απλά βάλε πίσω τους επεξεργαστές & δες αν το pc του πατέρα σου δουλέψει.

Επίσης βεβαιώσου πως τα πινάκια στη Μ/Β σου είναι ολόισια (ευθυγράμμισε τα με μία κάρτα πχ) & βάλε τον παλιό επεξεργαστή σου πάνω για να δεις πως πατάει σωστά.

πως γινετε να μν τον υποστιρηζει και αυτος που ειχε ηταν pentium D 3.4Ghz...αν εχει καει ο επεξεργαστης υπαρχει περιπτωση αν τον δοκιμασω να μου καψει τπτ??

εκτος του οτι δεν το λεει στο βιος που μπηκα...τ το θελουμε το μοντελο του ασροκ αφου εκεινο δουλευει κανονικα?

Δημοσ.

Το λέει πριν μπεις στο bios όταν ξεκινά το pc. Ήθελα να ξέρω ποιες μητρικές είναι & ποιοι επεξεργαστές. Αλλά το ότι η foxconn δεν μπορεί να πάρει το άλλο cpu είναι αρκετό. Στο ξαναέγραψα ενημερωτικά & μόνο.

πως γινετε να μν τον υποστιρηζει και αυτος που ειχε ηταν pentium D 3.4Ghz...αν εχει καει ο επεξεργαστης υπαρχει περιπτωση αν τον δοκιμασω να μου καψει τπτ??

Τι εννοείς "πως γίνεται να μην τον υποστηρίζει"; Η Μ/Β αυτή παίρνει επεξεργαστές Intel Celeron D, Pentium 4 & Pentium D. Εσύ είπες πως έβαλες τον Dual Core 1.8 GHz (E2160).

Αν τον έκαψε απλά δεν θα ανάβει πάλι όταν τον γυρίσεις στο pc του πατέρα σου. Γι'αυτό σου είπα εξ'άλλου να τον δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Α, εκεί ήταν το μπέρδεμα; Νόμιζες πως ήταν ίδια οικογένεια & ο Pentium D στα 3.4 ήταν μεταγενέστερος;

Λυπάμαι φίλε μου αλλά....

Πάντα πριν δοκιμάσουμε αλλαγές συμβουλευόμαστε τα εγχειρίδια ή τουλάχιστο ελέγχουμε στο διαδίκτυο για συμβατότητες Κώστα.

Δημοσ.

Α, εκεί ήταν το μπέρδεμα; Νόμιζες πως ήταν ίδια οικογένεια & ο Pentium D στα 3.4 ήταν μεταγενέστερος;

Λυπάμαι φίλε μου αλλά....

Πάντα πριν δοκιμάσουμε αλλαγές συμβουλευόμαστε τα εγχειρίδια ή τουλάχιστο ελέγχουμε στο διαδίκτυο για συμβατότητες Κώστα.

αμα κανω update το bios υπαρχει περιπτωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...