Προς το περιεχόμενο

865 VS 875 (poso pragmatika diaferoun?

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
SGP

said:

Ρε Gary ειλικρινά βαρέθηκα!!! Δεν μπορώ άλλο!!! ʼμα δεν μπορείς να καταλάβεις οτι είψαν το PAT ενεργοποιημένο, τί να πω???!!! Έχω διαβάσει μπόλικες περιπτώσει με Abit να φτάνουν στα 300 Mhz fsb. Δεν σκοπεύω ειλικρινά να το φτάσω εκεί... Το οτι δεν έχει sata raid δεν σημαίνει οτι δεν υποστηρίζει sata... Έχει θέση για δύο sata σκληρούς... Δεν πρόκειται προσωπικά να αγοράσω ποτέ δύο sata σκληρούς για να αξιοποιήσω την raid... Κάποιος που σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο να μην αγοράσει αυτο το board... Μπορείς να καταλάβεις οτι κάποιος που έχει κάνει έρευνα για 1 μήνα μόνο για το motherboard έχει κατασταλάξει και έχει πάρει τις αποφάσεις που αυτός θεώρησε σωστές? Ότι μου έχεις πεί στο έχω εξηγήσει, άμα ρωτήσεις ή πεις τίποτα άλλο και αυτό θα στο εξηγήσω αλλά θα προτιμούσα να μην το συνεχίσουμε... Όταν στηθεί το σύστημα μέχρι το σάββατο, θα σου πώ πως είναι, εντάξει? Δεν σκοπεύω να κάνω O/C αυτό το καλοκαίρι θα το αφήσω ένα τρίμηνο να κάνει ένα καλό burn in και μετά βλέπουμε... Ειλικρινά συγνώμη που δεν πήρα το ASUS συγνώμη που σε απογοήτευσα...

Eγώ δεν υποστήριξα ούτε υποστηρίζω γενικά Αsus (εκτός από μια νεά σχετικά φθηνή κάρτα γραφικών που μου άρεσε προσφατα) ,διότι είναι συνήθως ακριβά,αν και το συγκεκριμένο mobo ήρθε σε καλή τιμή αυτή την στιγμή από "Πουλιάδη" με 3 έτη εγγύηση....εκτός από Στουρνάρη και Πλαίσιο που ψωνίζουν "από αλλού" και έχουν μεν πιό άμεση διαθεση προιόντων ,αλλά σε "ότι τιμή πιάσουν" και εγγύηση 1 έτος (παραεισαγωγή)

Αν και γώ σκέπτομαι για αναβάθμιση η σχέση τιμής-εγγύησης-προσφερόμενου προιόντος με προβληματίζει ,διότι στην Ελλάδα ζούμε ,χρήματα δεν έχουμε για πέταμα όπως κανένας ...και θέλω το σύστημα που θα φτιάξω να κρατήσει "αξιοπρεπώς" μέχρι 3 έτη...όσο και να φαίνεται πολύ !

Γι αυτό προσπαθώ "ψειρίζω" τα διάφορα reviews με την Ελληνική λογική τιμών προσφοράς κλπ .

Οντως το Αbit που πήρες έιναι πολύ αξιόλογη πρόταση για τα χρήματά του και για μένα ,αλλά αν είναι παραεισαγωγή (το πιό πιθανό από την τιμή) και σου κάτσει στραβή που θα βρώ/βρείς δίκιο άμα πάθει κάτι ...(όχι πως θα βρείς δίκο εύκολα με την κάθε αντιπροσωπέια "Πουλιάδη" που πουλά ακριβά ,αλλά μπορείς τουλαχιστον να στείλεις email στην "μαμά" εταιρία και να τους χέ..ς !)

Περιμένω νέα σου όπως και οποιοδήποτε φίλου για αξιόλογο 865 mobo ....όπως και να σταθεροποιηθούν τα πράγματα από hardware μέχρι τέλος Ιουλίου...γιατί γενικά υπάρχει σημαντική πτώση τιμών -δέλεαρ για αναβάθμιση ,ενώ τα ίδια προιόντα όπως κάθε Σεπτεμβριο-Οκτώβριο θα κοστίζουν 20% ακριβότερα.

Τελικά δεν ξέρω αν τα Raid ,SATA χρειαστούν σε μέσο χρήστη ,αλλα αν είναι με μικρή διαφορά τιμής ,καλό να υπάρχουν...γιατί δυστυχώς πλέον μόνο SATA δίσκους θα βρίσκουμε σε λίγο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...