Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξεχάσουμε τα μαγαζια και παμε σε απλούς κατόχους s3 νομίζεις ότι θα δεχτεί κανείς να κανει τέτοια ανταλλαγή φθηνότερα απο 230-250€ ;

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Εννοείται πως όχι.

@johnny0008

Να προσέχεις αυτά που γράφεις μιας και τα υπόλοιπα μέλη προσβάλλονται όταν χαρακτηρίζεις ασαφή τον λόγο τους.

Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείται πως όχι.

@johnny0008

Να προσέχεις αυτά που γράφεις μιας και τα υπόλοιπα μέλη δεν δέχονται να χαρακτηρίζεις ασαφή τον λόγο τους.

Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA

Νομίζω πως εσύ είσαι εκείνος ο οποίος χαρακτηρίζει ασαφή το λόγο μου.

Σου εξηγώ ότι, δεν ακύρωσα την απάντηση κανενός μέλους, μιας και ήμουν από αυτούς που του απάντησαν στο εάν αξίζει ή όχι η συγκεκριμένη ανταλλαγή. Με το σχόλιο μου, το οποίο σε πείραξε, τον προτρέπω να συμβουλευτεί κάποιον που ενδεχομένως γνωρίζει κάπως καλύτερα το θέμα.και όχι να μην παίρνει στα σοβαρά τα λεγόμενα των μελών του Insomnia.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Δημοσ.

Johny εγω γνωριζω καλυτερα.

Απο την στιγμη που ειπες στον op

Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνεις απλά ένα κινητό με 50-60 ευρουλάκια το πολύ :huh:

1) Από τη στιγμή που θα αγοραστεί οποιοδήποτε αντικείμενο (ακόμα και μίας ώρας να είναι), χάνει το 70% της αρχικής του αξίας. Οπότε δεν πάει στα 300, αλλά παρακάτω.

δεν νομιζω να σε παρει κανεις σοβαρα.

Τελος για τα μεταχειρισμένα καλα τα γραφετε και οι 2 και εχετε και οι 2 τα δικια σας. Το θεμα ειναι πως δεν υπαρχουν μεταχειρισμενα S3 στην αγορα ακομα. Ειναι το καλυτερο τηλεφωνο που κυκλοφορει αυτη την στιγμη ειναι ακομα ακριβο εχουμε καλοκαιρι και οποιος το παρει δεν εχει λογο να το δωσει εκτος αν (χτυπα ξυλο) προκειψει καποια οικονομικη δυσκολια.

Προτεινω να κρατησει το τηλεφωνακι να το ευχαριστηθει και τον δεκεμβρη δεν τον καλυπτει ακομα τοτε να το δωσει. Το nexus νομιζω εχει πιασει την σταθερη τιμη του και θα μεινει εκει για λιγο καιρο ακομα ενω το S3 τωρα θα παρει την κατηφορα

Δημοσ.

Τελος για τα μεταχειρισμένα καλα τα γραφετε και οι 2 και εχετε και οι 2 τα δικια σας. Το θεμα ειναι πως δεν υπαρχουν μεταχειρισμενα S3 στην αγορα ακομα. Ειναι το καλυτερο τηλεφωνο που κυκλοφορει αυτη την στιγμη ειναι ακομα ακριβο εχουμε καλοκαιρι και οποιος το παρει δεν εχει λογο να το δωσει εκτος αν (χτυπα ξυλο) προκειψει καποια οικονομικη δυσκολια.

Προτεινω να κρατησει το τηλεφωνακι να το ευχαριστηθει και τον δεκεμβρη δεν τον καλυπτει ακομα τοτε να το δωσει. Το nexus νομιζω εχει πιασει την σταθερη τιμη του και θα μεινει εκει για λιγο καιρο ακομα ενω το S3 τωρα θα παρει την κατηφορα

Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε μου.

Δημοσ.

Orlox απο την αρχή κρατησες την ποιο σωστή στάση. Είπες ότι δεν αξίζει, όχι για οικονομικούς λογους. Και αυτή ειναι η αληθεια. Οσο για τον Johny ειμαι βεβαίος ότι δεν είχε κακη πρόθεση, απλα δεν ασχοληται και τόσο πολυ με smartphone.. Αμφιβάλω αν θα βρει τέτοιες αναλύσεις και αντιπαραθέσεις σε οποιονδήποτε "ειδικό". Ακόμα και όταν διαφωνούμε πληρως συμπέρασμά βγαινει.

Δημοσ.

oldnew στο ξαναειπα και συνεχιζεις να παιζεις με τις λεξεις.

Το οτι πολυς κοσμος δεν δεχεται ανταλλαγες για υπερευνοητους λογους, δεν καθιστα "υπερτιμιο" αυτον που δεχεται την ανταλλαγη αλλα ζητα κατι τις παραπανω, για να μην πω τα μαλλιοκεφαλα του.. Και ναι nexus 5ημερων + 250 ευρω για ενα μεταχειρισμενο galaxy s3, ειναι ΠΟΛΛΑ!

Δεν ειναι υπερτιμια η προσφορα του αλλου. Δεν μπορει 2-3-4 ατομα εδω μεσα να ειμαστε βλακες και να μη βλεπουμε το προφανες που βλεπεις μονο εσυ...Να δεχτω με βαρια καρδια οσα λες προηγουμενως και να πω οτι ειναι ανεκτη προταση αλλα μη χρησιμοποιουμε υπερβολικους ορους οταν ξερουμε οτι ειναι λαθος, τυπου "υπερτιμια" κλπ.

Εκτος αν μπερδευεις το "υπερτιμια" με το "υπερτιμημενη" που εχουμε εν προκειμενω, οποτε συμφωνω.

Οσο για τον johny08, κανεις δεν μπερδευεται αν διαβαζει σωστα. Ειναι 3-4 ατομα που λενε το ιδιο και υπαρχει ενας που εξαρχης και βιαστικα ειπε "συμφερει με 1000" εχοντας αντιληφθει λαθος το τοπικ οπως ειπε εκ των υστερων αλλα παρολα αυτα προσπαθει και επιμενει για καποιο περιεργο λογο.

Δημοσ.
oldnew στο ξαναειπα και συνεχιζεις να παιζεις με τις λεξεις.

Το οτι πολυς κοσμος δεν δεχεται ανταλλαγες για υπερευνοητους λογους' date=' δεν καθιστα "υπερτιμιο" αυτον που δεχεται την ανταλλαγη αλλα ζητα κατι τις παραπανω, για να μην πω τα μαλλιοκεφαλα του.. Και ναι nexus 5ημερων + 250 ευρω για ενα μεταχειρισμενο galaxy s3, ειναι ΠΟΛΛΑ!

Δεν ειναι υπερτιμια η προσφορα του αλλου. Δεν μπορει 2-3-4 ατομα εδω μεσα να ειμαστε βλακες και να μη βλεπουμε το προφανες που βλεπεις μονο εσυ...Να δεχτω με βαρια καρδια οσα λες προηγουμενως και να πω οτι ειναι ανεκτη προταση αλλα μη χρησιμοποιουμε υπερβολικους ορους οταν ξερουμε οτι ειναι λαθος, τυπου "υπερτιμια" κλπ.

Εκτος αν μπερδευεις το "υπερτιμια" με το "υπερτιμημενη" που εχουμε εν προκειμενω, οποτε συμφωνω.

Οσο για τον johny08, κανεις δεν μπερδευεται αν διαβαζει σωστα. Ειναι 3-4 ατομα που λενε το ιδιο και υπαρχει ενας που εξαρχης και βιαστικα ειπε "συμφερει με 1000" εχοντας αντιληφθει λαθος το τοπικ οπως ειπε εκ των υστερων αλλα παρολα αυτα προσπαθει και επιμενει για καποιο περιεργο λογο.[/quote']

Όταν θες να έχεις άποψη, μάθε να σέβεσαι και την αντίθετη άποψη. Κάτι που βλέπω ότι είσαι εντελώς ανίκανος να κανεις. Προφανώς πιστεύεις ότι οσοι διαβαζουν συμφωνούν μαζί σου ότι η παραπάνω συναλλαγή ειναι κλοπή. Οκ ότι πεις.. Αν εσι αυτό καταλαβες.. Για να μη επαναλαμβάνομαι, μονο αυτό θα επαναλάβω για 3η και τελευταία φορα.

Αφού του ζητάει πολλά, προτεινε του εσι την ιδία ανταλλαγή φθηνότερα. Απο μαγαζι, απο ιδιωτη, απο τον Αι Βασίλη απο whatever.. Αυτό ειναι το θεμα. Δεν ειναι θεωρια. Αν του πεις ξέρω αυτον που στο δινει με +170€ , τοτε έχεις δίκιο, και να είσαι σίγουρος ότι θα το εφαρμόσει κιόλας.

Παρα πολοι ψάχνουν να κάνουν μια τέτοια ανταλλαγή σημερα σε πληροφορω και θα βοηθήσεις πολυ κόσμο.

Δεν απαντας σε αυτό. Εσι παίζεις με τις λεξεις. Λες ότι γραφω θεωρίες. Οκ ασε να κρινουν οι υπόλοιποι αν ειναι ή δεν ειναι αυτό το θεμα. Όταν ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΕΙΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΉ ΣΗΜΕΡΑ ας σκεφτούν ολοι αν ειναι ή δεν ειναι με 1000 συμφέρουσα.

Τα ebay κλπ οκ ειναι μια πρόταση. Τι θα κερδίσεις ειναι πολυ αμφισβητούμενο και αν αξίζει τον κοπο. Για καποιους αξίζει. Δε διαφωνώ σε αυτό. Όχι για ολους παντως. Θα είχαν σβησει όλα τα μαγαζια και θα αγοραζαν ολοι απο το ebay.

Δημοσ.

Όταν θες να έχεις άποψη, μάθε να σέβεσαι και την αντίθετη άποψη. Κάτι που βλέπω ότι είσαι εντελώς ανίκανος να κανεις. Προφανώς πιστεύεις ότι οσοι διαβαζουν συμφωνούν μαζί σου ότι η παραπάνω συναλλαγή ειναι κλοπή. Οκ ότι πεις.. Αν εσι αυτό καταλαβες.. Για να μη επαναλαμβάνομαι, μονο αυτό θα επαναλάβω για 3η και τελευταία φορα.

Αφού του ζητάει πολλά, προτεινε του εσι την ιδία ανταλλαγή φθηνότερα. Απο μαγαζι, απο ιδιωτη, απο τον Αι Βασίλη απο whatever.. Αυτό ειναι το θεμα. Δεν ειναι θεωρια. Αν του πεις ξέρω αυτον που στο δινει με +170€ , τοτε έχεις δίκιο, και να είσαι σίγουρος ότι θα το εφαρμόσει κιόλας.

Παρα πολοι ψάχνουν να κάνουν μια τέτοια ανταλλαγή σημερα σε πληροφορω και θα βοηθήσεις πολυ κόσμο.

Δεν απαντας σε αυτό. Εσι παίζεις με τις λεξεις. Λες ότι γραφω θεωρίες. Οκ ασε να κρινουν οι υπόλοιποι αν ειναι ή δεν ειναι αυτό το θεμα. Όταν ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΕΙΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΉ ΣΗΜΕΡΑ ας σκεφτούν ολοι αν ειναι ή δεν ειναι με 1000 συμφέρουσα.

Τα ebay κλπ οκ ειναι μια πρόταση. Τι θα κερδίσεις ειναι πολυ αμφισβητούμενο και αν αξίζει τον κοπο. Για καποιους αξίζει. Δε διαφωνώ σε αυτό. Όχι για ολους παντως. Θα είχαν σβησει όλα τα μαγαζια και θα αγοραζαν ολοι απο το ebay.

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι φιλε μου? Καταρχην δεχομαι την γνωμη σου αν και δεν συμφωνω με αυτη.Δευτερον,καποιος που εχει παρει το s3 τωρα,προφανως δεν θα θελει να το δωσει,ειναι καποιοι ομως που ο ενας στους 10 ισως να μην τον βολεψε,ισως να το πηρε απο επιδοτηση ισως ισως ισως,και ετσι να δεχτει καποια ανταλλαγη με καποιο αλλο κινητο.Για τον λογο αυτο ζηταει και τοσα χρηματα.Μαλιστα το ατομο που μου ζητησε εμενα 250 ευρω διαφορα επιπλεον μου τα ζητησε οταν του εστειλα μνμ οτι το κινητο ηταν σφραγισμενο μαλιστα,δεν το ειχα ανοιξει καν.Οταν λοιπον ενας κοστολογει το s3 του 500 ευρω με αρχικη τιμη 550 που εχει τωρα και το nexus εχει τωρα 370 καινουριο και μου το κοστολογει 250 ευρω ενω ειναι σφραγισμενο (αλλα ακομα και 5 ημερων που ειναι τωρα δλδ) δεν στεκει.οκ,εκεινος λεει και ζηταει οτι θελει,δεκτο και αυτο,αλλα οχι να μου το κοστολογει 250 ευρω και μου ζηταει αλλα τοσα για την ανταλλαγη.Αλλα ετσι μπορει να καταφερει,να δεχτω εγω,να παρει ενα nexus σφραγισμενο και 250 ευρω,να μου δωσει εμενα το s3 και εκεινος,να βαλει μια αγγελια στα 330-340 σφραγισμενο nexus να βρει αγοραστη να βαλει και τα αλλα 250 ευρω,να παρει παλι το s3 και να βγαλει και ενα 50αρικο ετσι.Τα λεω αυτα γιατι δεν ξερω το σκεπτικο του καθενα.Εγω αν ημουν στην θεση του και εμπαινα σε αυτη την διαδικασια,ειτε θα ζητουσα ενα ποσο στα 150-180 ευρω αναλογα της καταστασης του κινητου που θα μου εδινε ή στο κατω κατω δεν θα το εδινα καθολου.Οπως ειπα και πριν,εχω πολλες αγγελιες που πουλανε s3 στα 600 ευρω..

Δημοσ.

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι φιλε μου? Καταρχην δεχομαι την γνωμη σου αν και δεν συμφωνω με αυτη.Δευτερον' date='καποιος που εχει παρει το s3 τωρα,προφανως δεν θα θελει να το δωσει,ειναι καποιοι ομως που ο ενας στους 10 ισως να μην τον βολεψε,ισως να το πηρε απο επιδοτηση ισως ισως ισως,και ετσι να δεχτει καποια ανταλλαγη με καποιο αλλο κινητο.Για τον λογο αυτο ζηταει και τοσα χρηματα.Μαλιστα το ατομο που μου ζητησε εμενα 250 ευρω διαφορα επιπλεον μου τα ζητησε οταν του εστειλα μνμ οτι το κινητο ηταν σφραγισμενο μαλιστα,δεν το ειχα ανοιξει καν.Οταν λοιπον ενας κοστολογει το s3 του 500 ευρω με αρχικη τιμη 550 που εχει τωρα και το nexus εχει τωρα 370 καινουριο και μου το κοστολογει 250 ευρω ενω ειναι σφραγισμενο (αλλα ακομα και 5 ημερων που ειναι τωρα δλδ) δεν στεκει.οκ,εκεινος λεει και ζηταει οτι θελει,δεκτο και αυτο,αλλα οχι να μου το κοστολογει 250 ευρω και μου ζηταει αλλα τοσα για την ανταλλαγη.Αλλα ετσι μπορει να καταφερει,να δεχτω εγω,να παρει ενα nexus σφραγισμενο και 250 ευρω,να μου δωσει εμενα το s3 και εκεινος,να βαλει μια αγγελια στα 330-340 σφραγισμενο nexus να βρει αγοραστη να βαλει και τα αλλα 250 ευρω,να παρει παλι το s3 και να βγαλει και ενα 50αρικο ετσι.Τα λεω αυτα γιατι δεν ξερω το σκεπτικο του καθενα.Εγω αν ημουν στην θεση του και εμπαινα σε αυτη την διαδικασια,ειτε θα ζητουσα ενα ποσο στα 150-180 ευρω αναλογα της καταστασης του κινητου που θα μου εδινε ή στο κατω κατω δεν θα το εδινα καθολου.Οπως ειπα και πριν,εχω πολλες αγγελιες που πουλανε s3 στα 600 ευρω..[/quote']

Στο είπα και πριν, απο τη στιγμή που μόλις το αγόρασες, όχι δεν αξίζει να το κανεις γιατί σιγουρα θα χάσεις λεφτά. Εγώ παντως αν ειχα το nexus θα εδινα +250 αυτή τη στιγμή για το s3. Γιατί μου αρέσει πολυ. Όχι ομως αν το ειχα μονο 5 μερες. Αυτό δε σημαίνει ότι σε κλέβει. Ούτε είσαι σίγουρος ότι θα βγάλει +50€ γιατί δεν ξέρεις ποσο θα καταφέρει να το πουλήσει. Αναλαμβάνει ένα ρισκο. Το ρισκο αυτό μπορεί να του δωσει τελικά όντως +50 ή και τίποτα. Ούτε αυτό ειναι μεμπτό. Αυτος ζητάει τόσα γιατί ξερει ότι μπορεί να τα παρει. Και αν εσι δεν δέχεσαι, το πιθανότερο ειναι ότι θα βρει αλλον που θα δεχτεί.

Για μπες λίγο και στην δικη του θέση. Αν μπορούσες να βγάλεις +230--250 γιατί να το δωσεις λιγότερο; Τον Αι βασίλη θα κανεις; Οποίος διαφωνεις τοση ωρα ας πουλαγε το s3, και θα βλέπαμε αν θα το έγινε για +110 ή +170€ που εχει γραφτεί εδω μέσα. Τοτε θα εγραφε τα αντίθετα όμως.. Άλλη οπτική γωνιά έχουμε ολοι όταν πουλάμε και άλλη όταν αγοραζουμε...

Δημοσ.

Δεν βλεπω λογο για τον εκνευρισμο σου. Δεν ειδα να μην σε σεβεται καποιος εδω μεσα. Αντικρουω την αποψη σου επειδη την επαναλαμβανεις συνεχως, σε ενοχλει? Δεν θα ειχα σκοπο να επανελθω αν δεν εβλεπα οτι επακολουθησαν αλλα 3-4-5 ποστ (και δικαιωμα σου να το κανεις) που λες τα ιδια πραγματα ξανα. Μην εξαπτεσαι οταν επαναλαμβανομαι κι εγω ομως.

Eιναι εντυπωσιακα τα αλματα λογικης στο συλλογισμο σου. Στα επισημανα 2-3 φορες και επιμενεις.

Για να στο πω αλλιως.

Αν αυριο πας σε ενα χωριο και εχει ενα μαγαζι που πουλαει νερο και μπεις και ζητησεις και σου πει 1000ευρω το μπουκαλι, με τη δικη σου λογικη η τιμη του ειναι υπερτιμια επειδη δεν μπορουμε να βρουμε αλλον μεσα στο χωριο να πουλαει νερο.

Με τη δικη μου λογικη ειναι υπερτιμημενη και πανακριβη.

Μπορεις λοιπον να συνεχιζεις να καταληγεις σε ενα εκ του ασφαλους και αυθαιρετο συμπερασμα τυπου "δεν κανει αλλος τετοια ανταλλαγη με τετοια λεφτα" (αληθεια αυτο απο που προκυπτει, το εψαξες ή απλα το πετας ετσι κι οτι ψαρια πιασει?) με βαση το οποιο προχωρας σε ενα παραλογο επιχειρημα "αρα ειναι υπερτιμια προσφορα".

Και σου λεει ο αλλος.

Galaxy s3 μεταχειρο παιζει στα 450-500. Εγω σου λεω 500.

Nexus μεταχειρο παιζει στα 300.

Nexus 5 ημερων κατι τις παραπανω. 300 σου λεω εγω.

Αυτοματως η διαφορα ειναι στα 200 ευρω εχοντας παρει τα πιο ιδανικα σεναρια για αυτον που πουλαει το galaxy s3. Φυσικα με ΛΙΓΗ προσπαθεια πεφτει πιο χαμηλα. Εσυ συνεχιζεις να βλεπεις τα 250 ως υπερτιμια προσφορα συμφερουσα "με τα 1000" επειδη αυθαιρετα λες οτι κανεις δεν κανει τετοια ανταλλαγη φθηνοτερα. Ε αμα δεν κανει, πουλας το nexus, συμπληρωνεις 150-200 και παιρνεις το galaxy S3. Ευκολες και γρηγορες διαδικασιες μεσα απτις αγγελιες του παροντος φορουμ.

Αν παρουμε τα ιδανικα σεναρια για τον αγοραστη τοτε: nexus ως σχεδον καινουργιο: 330, galaxy s3 450 ηδη στο ebay (+20 αποστολη) =~140ευρω. Υπερτιμια η υπερτιμηση κατα ~100% για εσενα...

Συνεχιζε να επιμενεις λοιπον οτι ειναι υπερτιμια προσφορα, απλα επειδη δεν δεχεσαι να γινεις διαλλακτικος στο προφανες που βλεπεις μπροστα σου αλλα το αρνεισαι μεχρι τελικης πτωσεως.

Δημοσ.

@Midi: παραιτούμαι... δεν έχει νόημά να ξαναγράψω τα ιδία.

• Like 1
Δημοσ.

@Midi: παραιτούμαι... δεν έχει νόημά να ξαναγράψω τα ιδία.

Ρε φιλε δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω και εγω και οι αλλοι εδω.Σου λεω πως ο συγκεκριμενος κοσοτλογει το nexus 250 ευρω,για τον λογο αυτο μου ζηταει αλλα 250 για να γινει το συνολο 500 ευρω που πουλαει εκεινος το s3.Για τον λογο αυτο θελει τοσα.Αν εγω βρω καποιον που το nexus το κοστολογει 330 ευρω 5 ημερων και το s3 το πουλαει εκεινος 500 ευρω δεν θα μου ζητησει 250 ευρω διαφορα εκτος αν ειναι τρελος.Οποτε το συμπερασμα ειναι ενα,οτι και εσυ και το παιδι που μου ζηταει 250 ευρω επιπλεον κοστολογειτε το nexus στα 250 ευρω,για τον λογο αυτο πιστευετε οτι ειναι υπερτιμια αυτη η διαφορα,κατι το οποιο εγω δεν πιστευω και δεν ειναι γιατι κανενα nexus 5 ημερων δεν κοστολογειται και δεν πωλειται απο κανεναν σε αυτη την τιμη,οπως και τα s3 δεν παιζουν κατω απο 460 πουθενα στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω και εγω και οι αλλοι εδω.Σου λεω πως ο συγκεκριμενος κοσοτλογει το nexus 250 ευρω' date='για τον λογο αυτο μου ζηταει αλλα 250 για να γινει το συνολο 500 ευρω που πουλαει εκεινος το s3.Για τον λογο αυτο θελει τοσα.Αν εγω βρω καποιον που το nexus το κοστολογει 330 ευρω 5 ημερων και το s3 το πουλαει εκεινος 500 ευρω δεν θα μου ζητησει 250 ευρω διαφορα εκτος αν ειναι τρελος.Οποτε το συμπερασμα ειναι ενα,οτι και εσυ και το παιδι που μου ζηταει 250 ευρω επιπλεον κοστολογειτε το nexus στα 250 ευρω,για τον λογο αυτο πιστευετε οτι ειναι υπερτιμια αυτη η διαφορα,κατι το οποιο εγω δεν πιστευω και δεν ειναι γιατι κανενα nexus 5 ημερων δεν κοστολογειται και δεν πωλειται απο κανεναν σε αυτη την τιμη,οπως και τα s3 δεν παιζουν κατω απο 460 πουθενα στην Ελλαδα.[/quote']

Εσι δεν έχεις καταλαβει ένα πράγμα. Δεν παίζει απολύτως κανένα ρολο σε μια τετοια ανταλλαγή ποσο το αγόρασες εσι. Εγω σου λεω ότι εσι το αγόρασες σε μαγαζι 500€ το nexus. Πωλείται και τόσο. Ο αλλος πουλάει το s3 500€. Δεν ξέρεις ποσο το πηρε. Μπορεί να το πηρε 500€, μπορεί να το πηρε 660.

Τι πρέπει να γίνει τοτε να κάνετε ανταλλαγή; 500-500=0 χωρίς να του δωσεις τίποτα για να μη χάσεις εσι φραγκο; Σε καθε τετοια ανταλλαγή παντα χάνεις κάτι να μη επαναλαμβάνομαι.

Αλλα να συμφωνήσω μαζί σου. Επίσης να δεχτώ ότι ειναι κλεφτής, και ότι αλλο θέλετε. Μπορεις να βρεις αλλον πωλητή να σου κανει την ιδία ανταλλαγή φθηνοτερα; Αν ναι καντο, αν όχι τι συζητάμε ; Αν ειναι σωστο ή λάθος να στο πουλάει τόσο; Παίζει κανένα ρολο τελικά;

Επομένως ΑΝ πραγματικά θέλεις να κανεις αυτή την ανταλλαγή ΑΝ δεν βρίσκεις κανένα να στην κανει φθηνοτερα, σου μενει η επιλογή που γραφει ο Miliz.

Ξεκινα βάζοντάς μια αγγελία, οσο γουσταρεις εσι βαλε τιμή. 340 λες εσι; 400 σου λεω εγώ. Περιμενε να δεις τι τιμη θα βρεις και απο εκεί και περα θα ξέρεις ποσο πραγματικά θα σου στοιχίσει με αυτή τη μέθοδο. Και θα παρει καποιο χρονο. Να μας πεις και το αποτέλεσμά τελικά τι κερδίσες.

Υπάρχει αλλος τρόπος να γίνει η παραπάνω συναλλαγή που δεν κάλυψα; Διαφορετικά ΔΕΝ το κανεις. Δεν εχει νόημά να το συζητάμε εγκυκλοπαίδικα περισσότερο. Ηδη το έχουμε υπερ εξαντλήσει το θεμα.

Δημοσ.

Δηλαδη μου λες να χασω εγω παρα αυτος..Εγω με αυτο που λεω δεν χανω ουτε εγω αλλα ουτε αυτος.Τεσπα αλλο καταλαβαινεις εσυ και αλλο λεμε εμεις.Ας το αφησουμε

Δημοσ.
Δηλαδη μου λες να χασω εγω παρα αυτος..Εγω με αυτο που λεω δεν χανω ουτε εγω αλλα ουτε αυτος.Τεσπα αλλο καταλαβαινεις εσυ και αλλο λεμε εμεις.Ας το αφησουμε

Εξαρτάται απο εσένα να ριξει την τιμη; Αυτος τόσο γουσταρει να στο δωσει. Πες τον κλεφτή εσι, πες ότι θες, αν αυτος δεν κατεβαζει με τίποτα την τιμη τι θες να γίνει; Αν δεν θες να χάσεις δεν μπορείς να κανεις αυτή τη συναλλαγή. Υπάρχει και η μέθοδος miliz όπως σου εγραψα. Γιατί την αποριπτεις αφού πιστεύεις ότι θα κερδίσεις και ειναι και το μονο που σου μενει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...