oldnew Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Στο κατάστημα που στο είπαν' date=' έψαχναν για κορόιδα μάλλον.[/quote'] Τι μάλλον καντο σιγουρα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Για καθιστέ ρε παιδιά γιατί θα τρελαθω με κάποια που διαβάζω. Το nexus κανει 370 καινουριο. Ως μεταχειρισμενο έστω 5 ημερών παει κοντά στα 300. Το s3 ητε απο eshop / παραεισαγωγης, ήτε μεταχειρισμενο δεν το βρίσκεις κάτω απο 550€ Διαφορα: 250€ Και θα γλυτώσει ολη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία που θα του παρει κανα μηνα στέλνοντάς το ένα μέσω νετ (ειδικά αν ειναι επαρχία) και περιμένοντας το αλλο μέσω νετ. Για να γλυτώσει τι; Απολύτως τιποτα. Αρα παει αυτό. Ξεκαθαριστηκε. Η διαφορα που του ζητάει 230-250€ ειναι απολύτως τίμια και λογική. Προσωπικά θα ζηταγα περισσότερα δεδομένου ότι το ένα ειναι το ποιο νεο και εμπορικό μοντέλο ενώ το αλλο προς απόσυρση. Ο αλλος του λεει παρε ένα κινητό των 50€, όταν γραφει ότι ηδη εχει το nexus.. Ή ότι δεν αξίζει κανένα κινητό πανω απο 200€ Με αυτή τη λογική δε θα υπήρχαν καν ακριβα κινητα. Αν συζητήσουμε αν θα δει τεραστια διαφορα σε εμπειρια χρησης πιθανότατα δεν θα δει. Παροτι τεχνολογικά τα 2 κινητά έχουν πολυ μεγάλη διαφορα. Αλλα αυτό ειναι δικο του θεμα που πρέπει να σκεφτεί ο ίδιος. Ο αλλος του λεει 160€ και λιγότερα και αμα γουστάρουν. Εννοείται ότι δε γουστάρουν. Πάλι καλα που δεν του είπες 1 €.. Αλλα αμα εδινες εσι το s3 για το nexus, θα βλέπαμε αν θα ζηταγες 160€ μονο. Τώρα γραφεις εξυπνάδες στο νετ.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Nα τα παρουμε ενα-ενα. Το galaxy s3 σε ελληνικα καταστηματα καινουργιο πωλειται προς 540 ευρω. Ομως δεν προσεξες μια βασικη λεπτομερεια. Το galaxy s3 που προκειται να γινει η ανταλλαγη ειναι "αψογο". Αυτο σημαινει και μεταχειρισμενο. Μεταχειρισμενα galaxy s3 "αψογα" σου βρισκω στο ebay με ~450 ευρω. Δεν θες ebay? Οριστε ινσομνια με ελληνικο κινητο http://www.insomnia....axy-siii-blue/. 500 ευρω (βεβαια με τη λογικη σου οτι απο 370-->παει 300 μετα απο 5 μερες, αντιστοιχα το galaxy s3 ενος μηνος επρεπε να κινεται στα ~450) Δευτερον αυτο που εχει αξια ολοκαινουργιο 370 με 5 μερες χρησης δεν βυθιζεται στα 300, αλλα στα ~330. Εφοσον υπαρχουν ολα τα παρελκομενα, αποδειξη αγορας κλπ. Φυσικα αυτο ειναι και θεμα προσφορας-ζητησης, διοτι καλες οι θεωριες του καθενος αλλα αν αυτο που πας να δωσεις δε το θελει κανεις τοτε πανε περιπατο οι θεωριες. Και τουναντιον στην περιπτωση ζητησης. Επισης ειναι και θεμα τρεχουσας τιμης του αντικειμενου που πουλας. Μπορει να αγορασες κατι 200 ευρω, σημερα να πωλειται στην αγορα 400 ευρω, ε δε θα το δωσεις 150 εσυ, αλλα ανετα 100 ευρω πιο πανω. Παρολα αυτα δες εδω πχ http://www.insomnia....7-galaxy-nexus/ ενω αν το ψαξεις λιγο ακομα θα δεις οτι προς 300 δινουν τα nexus αρκετων μηνων και οχι αυτα των 5 ημερων. Αnyway κατ'εμε η πραγματικη διαφορα περιοριζεται στα 170 στην χειροτερη επειδη μιλαμε για ελληναραδες εμπορους του ινσομνια, ενω στην καλυτερη φτανει ως τα 110 αν συνενοηθεις με εναν νορμαλ τυπο που καταλαβαινει τι του γινεται ή εναλλακτικα αν πουλησεις το nexus και αγορασεις ενα μεταχειρο s3. 250ευρω δε βγαινει με καμια μαθηματικη πραξη ακομα κι αν ειχες μεινει στο γυμνασιο στα μαθηματικα. Τριτον, το "η ανταλλαγη βολευει" δεν ειναι επιχειρημα για τον οιονδηποτε πωλητη να ριξει 100-200 ευρω υπερτιμηση στο προιον του. Κι αυτον πιθανως να τον βολευει εξαλλου, αρα ας ριξει ο ιδιος την τιμη. Τεταρτον το πραγματικο upgrade που θα δει δεν αντικατοπτριζεται με 250 ευρω, ΔΕΝ αξιζει να τα σπαταλησει για να κερδισει οσα παραπανω δινει το s3. Τελος, ακομα κι αν ειναι ακυρα οσα λεω απο πανω και παμε αποκλειστικα με το σκεπτικο σου: 300 ευρω η αξια τους nexus + 250 ευρω η τιμια διαφορα = 550 ευρω, παει κι αγοραζει ολοκαινουργιο galaxy s3 σφραγισμενο ελληνικο + τη θηκη του απο ελληνικο καταστημα. Δε βλεπω πως ειναι συμφερουσα αγορα να παρει το μεταχειρισμενο. Συμπερασμα: Μακρια απο την συγκεκριμενη ανταλλαγη, ουτε με σφαιρες απο καλαζνικοφ.
orlox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Απο καποιο αλλο ποστ που ειχα κανει αρχες του χρονου iphone4 καινουριο 589 -> μτχ 380 = 209(!) galaxy sII καινουριο 479 -> μτχ 375 = 104€ iphone4s καινουριο 635 -> μτχ 550 = 85€ optimus 2x καινουριο 286(!) -> μτχ 230 = 56 htc desire s 330 -> μτχ 280 = 50 Σε σειρα λοιπον ~65%, 78%, 80%, 85% Μαλλον ο τυπος σου ειπε 70% της αρχικης τους αξιας. Οσο για την ανταλαγη πιστευω οτι δεν αξιζει. Οχι χρηματικα αλλα σαν upgrade ειναι πολυ μικρο για τοσα χρηματα. Μετα απο κανα 6μηνο μπορει και να συμφαιρει τωρα ομως οχι
Superpie Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδια και εγω αυτο ειπα στο παλικαρι,οτι 250 ευρω ειναι παρα πολλα.Δεν μπορει το δικο μου ξαφνικα απο 369 που εχει καινουριο να ριχνει την τιμη στα 250 ευρω δηλαδη 48% κατω στην τιμη του και το s3 που κανει 540 νεο να μου το κοστολογει μονο 40 ευρω κατω,ναι μεν ειναι πιο καινουριο δεν λεω αλλα οχι σε μενα να το κοστολογει σχεδον 50% κατω και το δικο του 8% μονο. Ας το κοστολογισει 20% κατω αντι για 48% που κοστολογει το δικο μου.Στο κατω κατω 5 μερες το εχω εγω αχρησιμοποιητο και 20 μερες εκεινος
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Εσυ σωστα τα λες, αυτο σου λεμε κι εμεις. Οσο για τον αλλο πεστου να παει να...κουρευτει. Πονταρει στο ποσο αγαθος ή αφελης μπορει να ειναι ο αλλος ή στην καψα του να αποκτησει κατι καινουργιο. Η συμβουλη μου ειναι, οτι αν δωσεις λιγο χρονο στον εαυτο σου και συνεχιζεις υπομονετικα να το ψαχνεις θα βρεις κατι πιο συμφερον. Ακομα και αν πουλησεις το nexus μετρητα και αγορασεις το s3 παλι κερδισμενος βγαινεις σε σχεση με την "ανταλλαγη" που σου προτεινει αυτος. Kαι να ξερεις κατι. Αυτος στο κοστολογει 250 για να του το δωσεις και να το πουλησει 300-340. Εν τελει, να μη τα πολυλογουμε, ο τυπος σου ζηταει την αξια ενος καινουργιου galaxy s3 για να σου πουλησει το μεταχειρισμενο του.
oldnew Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Nα τα παρουμε ενα-ενα. Το galaxy s3 σε ελληνικα καταστηματα καινουργιο πωλειται προς 540 ευρω. Ομως δεν προσεξες μια βασικη λεπτομερεια. Το galaxy s3 που προκειται να γινει η ανταλλαγη ειναι "αψογο". Αυτο σημαινει και μεταχειρισμενο. Μεταχειρισμενα galaxy s3 "αψογα" σου βρισκω στο ebay με ~450 ευρω. Δεν θες ebay? Οριστε ινσομνια με ελληνικο κινητο http://www.insomnia....axy-siii-blue/. 500 ευρω (βεβαια με τη λογικη σου οτι απο 370-->παει 300 μετα απο 5 μερες' date=' αντιστοιχα το galaxy s3 ενος μηνος επρεπε να κινεται στα ~450) Δευτερον αυτο που εχει αξια ολοκαινουργιο 370 με 5 μερες χρησης δεν βυθιζεται στα 300, αλλα στα ~330. Εφοσον υπαρχουν ολα τα παρελκομενα, αποδειξη αγορας κλπ. Φυσικα αυτο ειναι και θεμα προσφορας-ζητησης, διοτι καλες οι θεωριες του καθενος αλλα αν αυτο που πας να δωσεις δε το θελει κανεις τοτε πανε περιπατο οι θεωριες. Και τουναντιον στην περιπτωση ζητησης. Επισης ειναι και θεμα τρεχουσας τιμης του αντικειμενου που πουλας. Μπορει να αγορασες κατι 200 ευρω, σημερα να πωλειται στην αγορα 400 ευρω, ε δε θα το δωσεις 150 εσυ, αλλα ανετα 100 ευρω πιο πανω. Παρολα αυτα δες εδω πχ http://www.insomnia....7-galaxy-nexus/ ενω αν το ψαξεις λιγο ακομα θα δεις οτι προς 300 δινουν τα nexus αρκετων μηνων και οχι αυτα των 5 ημερων. Αnyway κατ'εμε η πραγματικη διαφορα περιοριζεται στα 170 στην χειροτερη επειδη μιλαμε για ελληναραδες εμπορους του ινσομνια, ενω στην καλυτερη φτανει ως τα 110 αν συνενοηθεις με εναν νορμαλ τυπο που καταλαβαινει τι του γινεται ή εναλλακτικα αν πουλησεις το nexus και αγορασεις ενα μεταχειρο s3. 250ευρω δε βγαινει με καμια μαθηματικη πραξη ακομα κι αν ειχες μεινει στο γυμνασιο στα μαθηματικα. Τριτον, το "η ανταλλαγη βολευει" δεν ειναι επιχειρημα για τον οιονδηποτε πωλητη να ριξει 100-200 ευρω υπερτιμηση στο προιον του. Κι αυτον πιθανως να τον βολευει εξαλλου, αρα ας ριξει ο ιδιος την τιμη. Τεταρτον το πραγματικο upgrade που θα δει δεν αντικατοπτριζεται με 250 ευρω, ΔΕΝ αξιζει να τα σπαταλησει για να κερδισει οσα παραπανω δινει το s3. Τελος, ακομα κι αν ειναι ακυρα οσα λεω απο πανω και παμε αποκλειστικα με το σκεπτικο σου: 300 ευρω η αξια τους nexus + 250 ευρω η τιμια διαφορα = 550 ευρω, παει κι αγοραζει ολοκαινουργιο galaxy s3 σφραγισμενο ελληνικο + τη θηκη του απο ελληνικο καταστημα. Δε βλεπω πως ειναι συμφερουσα αγορα να παρει το μεταχειρισμενο. Συμπερασμα: Μακρια απο την συγκεκριμενη ανταλλαγη, ουτε με σφαιρες απο καλαζνικοφ. Δεκτή η γνώμη σου. Επιτρεψε μου όμως να διαφωνώ. Το 110€ ακόμα το ψάχνω πως προκύπτει. Επίσης 450€ απο ebay, τα έχεις βαλει όλα μέσα; Αντικαταβολες, το ποσο καιρο θα περιμενεις να έρθει, τον κίνδυνο να παραλαβεις κάτι χαλασμένο απο εναν άγνωστο; Για εσένα το τελευταίο μπορεί να μην εχει καμία σημασία, αλλα πίστεψε με εχει για πολλούς. Όλα σχετικά ειναι. Για εσένα ένα nexus 5 ημερών παει απο 370 ολοκαίνουριο στα 330. Για δοκιμασε να το πουλήσεις τόσο και ελα να συζητήσουμε αν θα βρεις αγοραστή. Αγγελία μπορεί να βρεις να το πουλάνε και 400€ . Αν το αγορασε κανεις ειναι το θεμα. Σχεδόν ολοι θα προτιμήσουν κάτι φθηνοτερο άριστο πχ ενος μηνα παρα 40€ φθηνοτερο επειδη ειναι 5 ημερών + ποσο θα κανεις να το πουλήσεις. Γιατί αμα πας να το πουλήσεις στα 330, πολυ εύκολα μπορεί να γίνει 5 ημερών + 6 μήνες.. Έπιασες να συγκρινεις την πιο φθηνη τιμη του s3, με όχι την ποιο φθηνη του nexus. Υπάρχει και αυτό: http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/82826-samsung-galaxy-nexus-275-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%bb/ 275€ το nexus. Δεν ξέρω αν ειναι 5 ημερών βεβαία αλλα γραφει άριστο. Στο δημοτικό εγω μάθαινα 500 (η φθηνοτερη τιμη στην Ελλάδα μεταχειρισμενο) μειον 275=225€.. Λοιπόν πες ότι ειμαι βιτσιόζος και γουσταρω να παιδεύομαι και το κάνω σύμφωνα με τη λογική σου. Πληρώνοντας και τις αντικαταβολες για να πουλήσω και να αγοράσω μου βγαινει περίπου 250, και ειμουν άριστος στα μαθηματικα , ποσο μάλλον 230 που γραφει ο topic starter, και άγνωστο αν θα πουλήσω, ποτε και ποσο. Επίσης θα μπεις σε μια διαδικασία αγορών, πωλήσεων κλπ που προσωπικά αν ειναι να κάνω κάτι τέτοιο δεν το ξεκινάω καν. Αντίθετα εδω γνωρίζει τον πωλητή απο ότι εχω καταλαβει, ξερει τι συσκευή σε τι κατάσταση ειναι και όλα ειναι απλα και εύκολα. Εσι (και άλλοι πολλοι) μπορεί να εκτιμάς ότι πρέπει πχ να δωσει 110€ διαφορα αλλα να είσαι σίγουρος ότι ότι ο πωλητής δεν υπάρχει περίπτωσή να δεχτεί κάτι τέτοιο. Αν το δεχτεί οκ. Ας του το προτείνει θα δεις ποσο δίκιο εχω ότι δε θα δεχτεί. Επίσης όπως φαντάζομαι θα ξέρεις γιατί γραφεις καιρο, σε ολες τις ανταλλαγες σχεδόν παντα ενος κορυφαιου συνχρονου κινητού με ένα παλαιο (το nexus πιθανότατα δεν θα παρει καν νεα μεγαλη αναβαθμηση απο τη google επειδή θα εχει παρέλθει το 18μηνο υποστήριξής), πιθανότατα χάνεις και κάτι ακριβώς για να μη μπεις στη διαδικασία που περιγράφεις και σε τέτοιο κοπο και ρισκο. Απο εκεί και περα, στο μονο που συμφωνώ, απο τη στιγμή που ο topic starter μόλις το αγορασε, δεν το εχει χαρεί ούτε βαρεθεί το nexus, δεν τον βιάζει κανεις να κανει μια τέτοια ανταλλαγή. Σε κάθε περίπτωσή απο πουθενά δεν προκύπτει ότι μια τέτοια συναλλαγή ειναι κοροϊδία και " Μακρια απο την συγκεκριμενη ανταλλαγη, ουτε με σφαιρες απο καλαζνικοφ " Για βρείτε μου μια φθηνοτερη τέτοια συναλλαγή αφού η συγκεκριμενη ειναι τόσο κοροϊδία. Γιατί ολοι μπορούμε να γραφουμε ότι γουστάρουμε αλλα κριτής ολων μας ειναι η αγορα. Όταν δεν βρίσκεις πουθενά την παραπάνω ανταλλαγή με + 110-200 ευρώ ειναι μάλλον γιατί η παραπάνω τιμη ειναι τίμια. Οι τιμες που γραφω εγω ειναι πραγματικές τιμες αγορας δεν ειναι " με τη λογική σου έπρεπε να κανει 450" γιατί δεν υπάρχει 450€ σημερα σε Ελλάδα για το s3, δεν ειναι βάση καμίας λογικής. Ειναι η πραγματικοτητα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2012 από oldnew
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 oldnew επειδη δε θελω να επεκταθω και να επαναλαβω τα ιδια που ειπα παραπανω (γιατι τα ιδια θα επαναλαβω αν το κανω), θα σου πω το εξης γιατι βλεπω οτι στηνεις ολοκληρη επιχειρηματολογια γυρω απο μια εκ του ασφαλους αλλα παραλληλα αυθαιρετη υποθεση: "Για βρειτε μου αλλον να κανει τετοια ανταλλαγη με λιγοτερα λεφτα"-->"αρα συμφερει η ανταλλαγη" Το παραπανω δεν σημαινει οτι ειναι συμφερουσα η παρουσα ανταλλαγη. Σημαινει οτι πολυς κοσμος απο οσους πουλανε βαριεται να μπαινει στη διαδικασια των ανταλλαγων (μαζι με αυτους κι εγω). Εγω μπορω να σου βρω ατομα που θα τους δινεις 400ευρω + το nexus και δε θα δεχονται να σου δωσουν το s3. Αυτο σημαινει οτι οποιος το δεχθει θα ειναι συμφερον για σενα? Τελος, η αγγελια απτο nexus που παραθετεις στην τιμη των 275 ευρω δεν μιλαει για καινουργιο κομματι, εδω μιλαμε για κομματι 5 ημερων. Αν επιμενεις να τα θεωρεις συγκρισιμα, πασσο. Με το ιδιο σκεπτικο σου πεταω κι εγω αυο εδω http://www.insomnia....g-galaxy-nexus/ που αποτι φαινεται εχει πουληθει κιολας. Σου πεταω κι αυτο αν θες που ο τυπος αγοραζει με 370 μεταχειρισμενο nexus http://www.insomnia....xy-nexus-white/ Aποριας αξιο βεβαια, αφου καινουργιο εχει τοσο, αλλα who knows με το να πεταμε ξερες αγγελιες και τιμες ακρη δε βγαινει. Οποτε για μενα, τα μεταχειρισμενα nexus παιζουν στα 300, μερικα και παραπανω, συνεπως το μεταχειρισμενο 5ημερων εχει λογικη τιμη ~330 κατ'εμε. Εσυ παιρνεις τα πιο ευνοικα νουμερα για το σκεπτικο σου και βγαζεις τη διαφορα 230, εγω σου λεω οτι παιζουν και αλλα νουμερα. Εγω λεω οτι με ενα 170ρι συμπληρωμα μπορει να παρει galaxy s3 εν τελει. Η να στο πω αλλιως. Δεδομενων των τιμων που βλεπω πχ στις αγγελιες αυτου του φορουμ δεν θα εδινα με τιποτα ουτε 1 ευρω παραπανω. Επισης αυτα που λες περι εξοδων αντικαταβολων και χρονου ειναι σχετικα. 2-3 φορες χρησιμοποιησα section αγγελιων και εξυπηρετηθηκα αμεσα με κατ'ιδιαν συναντηση.
oldnew Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 oldnew επειδη δε θελω να επεκταθω και να επαναλαβω τα ιδια που ειπα παραπανω (γιατι τα ιδια θα επαναλαβω αν το κανω)' date=' θα σου πω το εξης γιατι βλεπω οτι στηνεις ολοκληρη επιχειρηματολογια γυρω απο μια εκ του ασφαλους αλλα παραλληλα αυθαιρετη υποθεση:"Για βρειτε μου αλλον να κανει τετοια ανταλλαγη με λιγοτερα λεφτα"-->"αρα συμφερει η ανταλλαγη" Το παραπανω δεν σημαινει οτι ειναι συμφερουσα η παρουσα ανταλλαγη. Σημαινει οτι πολυς κοσμος απο οσους πουλανε βαριεται να μπαινει στη διαδικασια των ανταλλαγων (μαζι με αυτους κι εγω). Εγω μπορω να σου βρω ατομα που θα τους δινεις 400ευρω + το nexus και δε θα δεχονται να σου δωσουν το s3. Αυτο σημαινει οτι οποιος το δεχθει θα ειναι συμφερον για σενα? Τελος, η αγγελια απτο nexus που παραθετεις στην τιμη των 275 ευρω δεν μιλαει για καινουργιο κομματι, εδω μιλαμε για κομματι 5 ημερων. Αν επιμενεις να τα θεωρεις συγκρισιμα, πασσο. Με το ιδιο σκεπτικο σου πεταω κι εγω αυο εδω http://www.insomnia....g-galaxy-nexus/ που αποτι φαινεται εχει πουληθει κιολας. Σου πεταω κι αυτο αν θες που ο τυπος αγοραζει με 370 μεταχειρισμενο nexus http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/82169-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CF%89-galaxy-nexus-white/ Τα μεταχειρισμενα nexus παιζουν στα 300, μερικα και παραπανω, συνεπως το μεταχειρισμενο 5ημερων εχει λογικη τιμη ~330 κατ'εμε. Εσυ παιρνεις τα πιο ευνοικα νουμερα για το σκεπτικο σου και βγαζεις τη διαφορα 230, εγω σου λεω οτι παιζουν και αλλα νουμερα. Εγω λεω οτι με ενα 170ρι συμπληρωμα μπορει να παρει galaxy s3 εν τελει. Η να στο πω αλλιως. Δεδομενων των τιμων που βλεπω πχ στις αγγελιες αυτου του φορουμ δεν θα εδινα με τιποτα ουτε 1 ευρω παραπανω. Επισης αυτα που λες περι εξοδων αντικαταβολων και χρονου ειναι σχετικα. 2-3 φορες χρησιμοποιησα section αγγελιων και εξυπηρετηθηκα αμεσα με κατ'ιδιαν συναντηση. Σου φαίνονται σοβαρές οι αγγελίες που παραθετεις; Ασε τι γραφω εγω. Με 370€ παίρνεις καινουριο nexus απο eshop και ο αλλος βαζει αγγελία που ζητα nexus σε τέτοια τιμη. Επειδή τη γνωρίζω την αγγελία γι αυτό σου είπα ότι θα βρεις και nexus να πουληται 400€.. Επίσης η άλλη ΔΕΝ πουλήθηκε. Βγήκε μη ενεργή απο το δημιουργό της. Ο νωον νοητό, αλλα και να είχε πουληθεί δε θα έλεγε τίποτα. Μη δινεις σημασία σε περίεργες αγγελίες. Δε λενε την αληθεια. Τα υπολοιπα δε χρειάζονται σχολιασμό για να μην επαναλαμβάνωμαι επίσης. Έχουμε 2 αντίθετες γνώμες και καθένας πιστεύει αυτό που νομιζει. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Superpie Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Αν ειδατε,η εν λογω αγγελια που ζηταει το παιδι 370 ευρω,ψαχνει το ασπρο κομματι naxus που δεν παιζει σε αυτη την τιμη το ασπρο.Γι'αυτο τον λογω πιστευω οτι ζηταει το κινητο σε αυτα τα χρηματα.Εκτος αυτου,καινουριο το s3 κανει 550 απο Ελλαδα,οποτε 500-520 που ζητανε για μεταχειρισμενο 2-3-4 εβδομαδων μου φαινονται πολλα.Δεν ειπα οτι το κοστολογω 300 ευρω αλλα οχι και 500 ευρω. Ενα κινητο αριστο,αχρησιμοποιητο 5 ημερων ανοιγμενο και χρησιμοποιημενο λιγες ωρες δεν θα το δωσω 280-300 ευρω,θα το δωσω 330-340,καπου εκει μαζι με τα μεταφορικα αν χρειαστει.Και το s3 θα το ζητουσα 480-500 ευρω αναλογης καταστασης.Οποτε μια διαφορα 150-160 ευρω πιστευω ειναι τιμια,οχι ομως και 250-260 ευρω διαφορα για ανταλλαγη μεταξυ των 2 κινητων.Οσο γι'αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω,εχω φιλο που δεν θα το εδινε το s3 ουτε με 400 ευρω διαφορα και να του εδιναν και το nexus.Οπως και εγω δεν θα εδινα το nexus μου για 250 ευρω,ποσο μαλλον οταν ειναι χρησιμοποιημενο λιγες ωρες.Και εκτος αυτου,το παραδειγμα των αγγελιων ειναι εντελως αστοχο παραδειγμα,γιατι ο καθενας πουλαει και ζηταει κατι με τα δικα του κρητιρια,οπως επισης εχω δει και αγγελια που δινουν s3 στα 600 ευρω,οταν καινουριο απο Ελλαδα εχει 550
johnny008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Στο κατάστημα που στο είπαν, έψαχναν για κορόιδα μάλλον. Το θέμα είναι ότι δεν μου το είπαν μόνο σε ένα κατάστημα. Παρ'όλα αυτά, όπως επανέλαβα, δεν είμαι 100% σίγουρος.
oldnew Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Αν ειδατε' date='η εν λογω αγγελια που ζηταει το παιδι 370 ευρω,ψαχνει το ασπρο κομματι naxus που δεν παιζει σε αυτη την τιμη το ασπρο.Γι'αυτο τον λογω πιστευω οτι ζηταει το κινητο σε αυτα τα χρηματα.Εκτος αυτου,καινουριο το s3 κανει 550 απο Ελλαδα,οποτε 500-520 που ζητανε για μεταχειρισμενο 2-3-4 εβδομαδων μου φαινονται πολλα.Δεν ειπα οτι το κοστολογω 300 ευρω αλλα οχι και 500 ευρω. Ενα κινητο αριστο,αχρησιμοποιητο 5 ημερων ανοιγμενο και χρησιμοποιημενο λιγες ωρες δεν θα το δωσω 280-300 ευρω,θα το δωσω 330-340,καπου εκει μαζι με τα μεταφορικα αν χρειαστει.Και το s3 θα το ζητουσα 480-500 ευρω αναλογης καταστασης.Οποτε μια διαφορα 150-160 ευρω πιστευω ειναι τιμια,οχι ομως και 250-260 ευρω διαφορα για ανταλλαγη μεταξυ των 2 κινητων.Οσο γι'αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω,εχω φιλο που δεν θα το εδινε το s3 ουτε με 400 ευρω διαφορα και να του εδιναν και το nexus.Οπως και εγω δεν θα εδινα το nexus μου για 250 ευρω,ποσο μαλλον οταν ειναι χρησιμοποιημενο λιγες ωρες.Και εκτος αυτου,το παραδειγμα των αγγελιων ειναι εντελως αστοχο παραδειγμα,γιατι ο καθενας πουλαει και ζηταει κατι με τα δικα του κρητιρια,οπως επισης εχω δει και αγγελια που δινουν s3 στα 600 ευρω,οταν καινουριο απο Ελλαδα εχει 550[/quote']Και πολυ καλα θα κανεις να μην κανεις μια τέτοια συναλλαγή απο τη στιγμή που μόλις πηρες το nexus. Μονο γι αυτό. Η προσφορά που σου έκανε ειναι υπερτιμια, και αμφιβάλω αν θα την βρεις πουθενά αλλου, και ας βγουνε άλλοι 500 να γραψουν το αντίθετό. Αν ήθελες το s3 στην πιο φθηνη δυνατή τιμη, ας το έπαιρνες εξαρχής. Απο τη στιγμή που μπαίνεις σε διαδικασία ητε ανταλλαγων, ητε αγορας και πώλησής , ενοειτε ότι θα χάσεις ένα ποσο. Δε σε κλέβει κανείς, ειναι αυτονόητο. Και 1 δευτερόλεπτο να αγορασεις κινητό χάνει σημαντικό κοματι της αξιας του. Τα s3 που βλέπεις στις αγγελίες αυτή τη στιγμή, δεν ειναι ιδία περίπτωσή με το nexus (9.9 στα 10 s3 ειναι καινούρια ΔΕΝ υπάρχουν πραγματικά μεταχειρισμενα ακόμα - η τιμη ειναι "fix" δεν παει παρακάτω ΣΗΜΕΡΑ) που υπάρχουν άπειρες αγγελίες και αυτές που πραγματικά πουλάνε ειναι οι φθηνοτερες. Ο κόσμος που αγοραζει μεταχειρισμενο nexus δεν ενδιαφέρεται να το παρει 340€ επειδή ειναι 5 ημερών. Το παίρνει καινουριο αν ειναι.. Έχει επιλογή να παρει ένα επίσης άριστο και ας ειναι και 6 μηνων πολυ φθηνοτερο. Αυτό αυτομάτως ρίχνει και τη δικια σου τιμη αν πραγματικά θες να πουλήσεις. Κανενός τα μαθηματικά δεν ισχύουν σίγουρα. Μπορεί να βρεις θυμα (για τέτοιο θα πρόκειται) να στο αγορασεις και 340€ Βαλε μια αγγελία και τοτε θα ξέρεις ποιανου τα μαθηματικα ειναι ποιο κοντά στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωσή ειναι αλλο πραγμα μια άμεση ανταλλαγή που αυριο το πρωί έχεις το s3 και αλλο πραγμα αυτό που περιγράφηκε παραπάνω. Ολοι γραφούν θεωρίες και ενας δεν πρότεινε μια φθηνοτερη ανταλλαγή. Εγω την μονη εναλλακτικη ανταλαγη που πραγματικα γνωρίζω, ειναι σε γνωστή μεγαλη αλυσίδα. Τους δινεις το nexus, στο κρατάνε 200€ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 1 ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟΥ Ή 1 ΕΤΟΥΣ , τους δινεις και 460€ και παίρνεις ολοκαίνουριο το s3. Και πήγαινέ πες τους εσι το βρίσκω 450€ στο ebay (που εγώ δεν ξερω τετοια τιμη υπάρχουν και μεταφορικά) καινουριο. Θα σου πουνε στα @@ μας, παρτο απο εκεί. Να μην αναφέρω ποια αλυσίδα το κανει, γιατί μάλλον δυσφήμιση θα της κάνω, αλλα οποίος αμφιβάλει και νομίζει οτι γραφω παπαριες, ας με ρωτήσεις να του πω με pm να παει να το ελενξει. Στα μαγαζια που κάνουν τέτοιες ανταλλαγες αμφιβάλω αν θα στο δωσει κανεις κάτω απο +300 εως 350 Κατά τα υπολοιπα ειπαμε.. Μεγαλη κλοπή.. σε κλέβει επειδή σου είπε + 230.. Μακρια.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
johnny008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Γενικά πάντως, επειδή έχω την εντύπωση ότι σε μπερδέψαμε παρά σε βοηθήσαμε, σκέψου το καλύτερα μόνος σου ή συμβουλεύσου κάποιον με πιο σαφείς γνώσεις επί του θέματος...
nikoskon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Γενικά πάντως' date=' επειδή έχω την εντύπωση ότι σε μπερδέψαμε παρά σε βοηθήσαμε, σκέψου το καλύτερα μόνος σου ή συμβουλεύσου κάποιον με πιο σαφείς γνώσεις επί του θέματος...[/quote'] Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον johnny008 που ακυρώνει τις απαντήσεις των μελών, θίγοντας την «σαφήνειά» τους. Μήπως να χαλαρώσουμε; Επίσης όλα τα καταστήματα το ίδιο θα σου πουν γιατί θέλουν είτε να πουλήσουν, είτε να αγοράσουν φθηνά. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
oldnew Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Επίσης όλα τα καταστήματα το ίδιο θα σου πουν γιατί θέλουν είτε να πουλήσουν' date=' είτε να αγοράσουν φθηνά. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA[/quote'] Αν ξεχάσουμε τα μαγαζια και παμε σε απλούς κατόχους s3 νομίζεις ότι θα δεχτεί κανείς να κανει τέτοια ανταλλαγή φθηνότερα απο 230-250€ ; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
johnny008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον johnny008 που ακυρώνει τις απαντήσεις των μελών, θίγοντας την «σαφήνειά» τους. Μήπως να χαλαρώσουμε; Επίσης όλα τα καταστήματα το ίδιο θα σου πουν γιατί θέλουν είτε να πουλήσουν, είτε να αγοράσουν φθηνά. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA Σε περίπτωση που δεν νιώθεις αρκετά χαλαρός, ναι μπορείς να χαλαρώσεις. Στο συγκεκριμένο θέμα, έχουν ακουστεί πολλές διαφορετικές απόψεις οι οποίες, είτε τάσσονται με ατράνταχτα επιχειρήματα υπέρ της ανταλλαγής, είτε το ακριβώς αντίθετο. Δεν ακύρωσα καμία απάντηση και δεν έθιξα τη σαφήνεια των μελών του Insomnia. Θεωρώ απλώς ότι καλύτερα να ζητήσει τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει καλύτερα, διότι μπορεί να μπερδευτεί, όχι λόγω της έλλειψης σαφήνειας των μελών, αλλά λόγω των πολλών και διαφορετικών απαντήσεων. Οπότε ειρωνικά σχολιάκια από κάποιον που ξύπνησε "στραβά" το πρωί, δεν τα δέχομαι γιατί με προσβάλλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα