Superpie Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να δωσω ενα galaxy nexus 5 ημερων και 230-250 ευρω για να παρω ενα galaxy s3 αψογο..Τι λετε? αξιζει?
oldnew Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Με 1000... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
ioannis8558 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να δωσω ενα galaxy nexus 5 ημερων και 230-250 ευρω για να παρω ενα galaxy s3 αψογο..Τι λετε? αξιζει? αν το πηρες 369 δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις και 250 ακομα. το βλεπω πολυ συχνα αριστο η ακομα και σφραγισμενο στα 500-520 ευρω στις αγγελιες 1
nikoskon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να δωσω ενα galaxy nexus 5 ημερων και 230-250 ευρω για να παρω ενα galaxy s3 αψογο..Τι λετε? αξιζει? Δεν αξίζει. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
oldnew Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δεν πρόσεξα ότι το έχεις μονο 5 μερες.. Αυτό όντως αλλάζει κάπως τα πραγματα. Μονο εσι ξέρεις αν αξίζει. Αν έχεις βαλει στο ματι το 3 τοτε ναι.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να δωσω ενα galaxy nexus 5 ημερων και 230-250 ευρω για να παρω ενα galaxy s3 αψογο..Τι λετε? αξιζει? Oυτε καν. Μια λογικη λεει οτι οι πρακτικες διαφορες των 2 κινητων δεν ειναι 250ευρω. Μια αλλη λογικη λεει οτι ειναι προτιμοτερο να πουλησεις το galaxy nexus ως ελαχιστα μεταχειρισμενο (αρα σε σχετικα καλη τιμη) και να συμπληρωσεις οσα μετρητα χρειαζονται για να παρεις το s3 που σιγουρα δεν θα ειναι 250. Μια τριτη λογικη λεει "περιμενε να πεσει λιγο η τιμη του s3". Kαι μια τεταρτη λογικη θα σε ρωταγε για ποιο λογο θες να στειλεις το nexus για να προχωρησεις στο s3.
johnny008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να δωσω ενα galaxy nexus 5 ημερων και 230-250 ευρω για να παρω ενα galaxy s3 αψογο..Τι λετε? αξιζει? Αν το κάνεις αυτό θα σε κυνηγήσω. Πέρα από την πλάκα, δεν αξίζει. Εγώ θα σου πρότεινα να δώσεις συν 160-180 και άμα γουστάρουν. Μη σου πω και λιγότερα. Τα 230-250 είναι, κατά τη γνώμη μου, πάρα πολλά. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνεις απλά ένα κινητό με 50-60 ευρουλάκια το πολύ
oldnew Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Για καθιστέ ρε παιδιά γιατί θα τρελαθω με κάποια που διαβάζω. Το nexus κανει 370 καινουριο. Ως μεταχειρισμενο έστω 5 ημερών παει κοντά στα 300. Το s3 ητε απο eshop / παραεισαγωγης, ήτε μεταχειρισμενο δεν το βρίσκεις κάτω απο 550€ Διαφορα: 250€ Και θα γλυτώσει ολη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία που θα του παρει κανα μηνα στέλνοντάς το ένα μέσω νετ (ειδικά αν ειναι επαρχία) και περιμένοντας το αλλο μέσω νετ. Για να γλυτώσει τι; Απολύτως τιποτα. Αρα παει αυτό. Ξεκαθαριστηκε. Η διαφορα που του ζητάει 230-250€ ειναι απολύτως τίμια και λογική. Προσωπικά θα ζηταγα περισσότερα δεδομένου ότι το ένα ειναι το ποιο νεο και εμπορικό μοντέλο ενώ το αλλο προς απόσυρση. Ο αλλος του λεει παρε ένα κινητό των 50€, όταν γραφει ότι ηδη εχει το nexus.. Ή ότι δεν αξίζει κανένα κινητό πανω απο 200€ Με αυτή τη λογική δε θα υπήρχαν καν ακριβα κινητα. Αν συζητήσουμε αν θα δει τεραστια διαφορα σε εμπειρια χρησης πιθανότατα δεν θα δει. Παροτι τεχνολογικά τα 2 κινητά έχουν πολυ μεγάλη διαφορα. Αλλα αυτό ειναι δικο του θεμα που πρέπει να σκεφτεί ο ίδιος. Ο αλλος του λεει 160€ και λιγότερα και αμα γουστάρουν. Εννοείται ότι δε γουστάρουν. Πάλι καλα που δεν του είπες 1 €.. Αλλα αμα εδινες εσι το s3 για το nexus, θα βλέπαμε αν θα ζηταγες 160€ μονο. Τώρα γραφεις εξυπνάδες στο νετ.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
johnny008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Για καθιστέ ρε παιδιά γιατί θα τρελαθω με κάποια που διαβάζω. Το nexus κανει 370 καινουριο. Ως μεταχειρισμενο έστω 5 ημερών παει κοντά στα 300. Το s3 ητε απο eshop / παραεισαγωγης, ήτε μεταχειρισμενο δεν το βρίσκεις κάτω απο 550€ Διαφορα: 250€ Και θα γλυτώσει ολη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία που θα του παρει κανα μηνα στέλνοντάς το ένα μέσω νετ (ειδικά αν ειναι επαρχία) και περιμένοντας το αλλο μέσω νετ. Για να γλυτώσει τι; Απολύτως τιποτα. Αρα παει αυτό. Ξεκαθαριστηκε. Η διαφορα που του ζητάει 230-250€ ειναι απολύτως τίμια και λογική. Προσωπικά θα ζηταγα περισσότερα δεδομένου ότι το ένα ειναι το ποιο νεο και εμπορικό μοντέλο ενώ το αλλο προς απόσυρση. Ο αλλος του λεει παρε ένα κινητό των 50€, όταν γραφει ότι ηδη εχει το nexus.. Ή ότι δεν αξίζει κανένα κινητό πανω απο 200€ Με αυτή τη λογική δε θα υπήρχαν καν ακριβα κινητα. Αν συζητήσουμε αν θα δει τεραστια διαφορα σε εμπειρια χρησης πιθανότατα δεν θα δει. Παροτι τεχνολογικά τα 2 κινητά έχουν πολυ μεγάλη διαφορα. Αλλα αυτό ειναι δικο του θεμα που πρέπει να σκεφτεί ο ίδιος. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Για καθιστέ ρε παιδιά γιατί θα τρελαθω με κάποια που διαβάζω. Το nexus κανει 370 καινουριο. Ως μεταχειρισμενο έστω 5 ημερών παει κοντά στα 300. Το s3 ητε απο eshop / παραεισαγωγης, ήτε μεταχειρισμενο δεν το βρίσκεις κάτω απο 550€ Διαφορα: 250€ Και θα γλυτώσει ολη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία που θα του παρει κανα μηνα στέλνοντάς το ένα μέσω νετ (ειδικά αν ειναι επαρχία) και περιμένοντας το αλλο μέσω νετ. Για να γλυτώσει τι; Απολύτως τιποτα. Αρα παει αυτό. Ξεκαθαριστηκε. Η διαφορα που του ζητάει 230-250€ ειναι απολύτως τίμια και λογική. Προσωπικά θα ζηταγα περισσότερα δεδομένου ότι το ένα ειναι το ποιο νεο και εμπορικό μοντέλο ενώ το αλλο προς απόσυρση. Ο αλλος του λεει παρε ένα κινητό των 50€, όταν γραφει ότι ηδη εχει το nexus.. Ή ότι δεν αξίζει κανένα κινητό πανω απο 200€ Με αυτή τη λογική δε θα υπήρχαν καν ακριβα κινητα. Αν συζητήσουμε αν θα δει τεραστια διαφορα σε εμπειρια χρησης πιθανότατα δεν θα δει. Παροτι τεχνολογικά τα 2 κινητά έχουν πολυ μεγάλη διαφορα. Αλλα αυτό ειναι δικο του θεμα που πρέπει να σκεφτεί ο ίδιος. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Για καθιστέ ρε παιδιά γιατί θα τρελαθω με κάποια που διαβάζω. Το nexus κανει 370 καινουριο. Ως μεταχειρισμενο έστω 5 ημερών παει κοντά στα 300. Το s3 ητε απο eshop / παραεισαγωγης, ήτε μεταχειρισμενο δεν το βρίσκεις κάτω απο 550€ Διαφορα: 250€ Και θα γλυτώσει ολη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία που θα του παρει κανα μηνα στέλνοντάς το ένα μέσω νετ (ειδικά αν ειναι επαρχία) και περιμένοντας το αλλο μέσω νετ. Για να γλυτώσει τι; Απολύτως τιποτα. Αρα παει αυτό. Ξεκαθαριστηκε. Η διαφορα που του ζητάει 230-250€ ειναι απολύτως τίμια και λογική. Προσωπικά θα ζηταγα περισσότερα δεδομένου ότι το ένα ειναι το ποιο νεο και εμπορικό μοντέλο ενώ το αλλο προς απόσυρση. Ο αλλος του λεει παρε ένα κινητό των 50€, όταν γραφει ότι ηδη εχει το nexus.. Ή ότι δεν αξίζει κανένα κινητό πανω απο 200€ Με αυτή τη λογική δε θα υπήρχαν καν ακριβα κινητα. Αν συζητήσουμε αν θα δει τεραστια διαφορα σε εμπειρια χρησης πιθανότατα δεν θα δει. Παροτι τεχνολογικά τα 2 κινητά έχουν πολυ μεγάλη διαφορα. Αλλα αυτό ειναι δικο του θεμα που πρέπει να σκεφτεί ο ίδιος. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 1) Από τη στιγμή που θα αγοραστεί οποιοδήποτε αντικείμενο (ακόμα και μίας ώρας να είναι), χάνει το 70% της αρχικής του αξίας. Οπότε δεν πάει στα 300, αλλά παρακάτω. 2) Ο άλλος δεν του είπε να πάρει άλλο κινητό, το έθεσε απλά σαν πρόταση γιατί δεν θεωρεί φυσιολογικό να δίνεις περισσότερα από 100 Ευρώ για να στέλνεις μηνύματα και να παίρνεις τηλέφωνα, κάτι δηλαδή που μπορεί να κάνει ένα κινητό ακόμη και αν είναι του 14ου αιώνα. Τώρα, εάν το θέλει για πιο εξειδικευμένη χρήση, πάω πάσο. Δεν είμαι ηλίθιος να προτείνω αγορά κινητού (όσο φθηνού και αν είναι), από τη στιγμή που είναι ήδη κάτοχος κάποιου άλλου. Ίσως δεν το έθεσα εγώ σωστά, εξού και η παρεξήγηση. 3) Παρ'όλα αυτά, το θέμα είναι δικό του, έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά θεωρώ ότι το πιο τελευταίο και εμπορικό, δεν σημαίνει αυτομάτως, ακριβό και περιζήτητο. Εγώ, προσωπικά, αν ήμουν εκείνος ο οποίος θα το αγόραζε θα ήμουν υπερευχαριστημένος που θα είχα ένα καινούριο κινητό τηλέφωνο και δεν θα ζητούσα (ούτε κάν θα αποδεχόμουν), 250 ευρώ διαφορά. Φιλικά... (σορρυ, δεν ξέρω τι χαζομάρα έκανα και βγήκε εις τριπλούν το μήνυμά σου)
oldnew Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 @jonnhy μπορείς πολυ εύκολα να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Αγορασε ένα s3 και πουλα το σε εμένα για 150€ και ένα nexus. Η πρόταση ισχύει στα αληθεια προς ολους αλλα δυστυχώς ειμαι βέβαιος ότι κανείς δεν θα ανταποκριθεί.. Η συζήτησή για το αν ο σκοπός ενος smartphone ειναι να παίρνεις τηλέφωνο εχει γίνει τουλάχιστον 1000 φορές, και όχι, δεν ειναι να παίρνεις τηλεφωνο. Επίσης πρακτικά δε χάνει το 70% της αξιας του άμεσα το μεταχειρισμενο. Αν κοιτάξεις τις αγγελίες θα το διαπιστώσεις. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 1
johnny008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 @jonnhy μπορείς πολυ εύκολα να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Αγορασε ένα s3 και πουλα το σε εμένα για 150€ και ένα nexus. Η συζήτησή για το αν ο σκοπός ενος smartphone ειναι να παίρνεις τηλέφωνο εχει γίνει τουλάχιστον 1000 φορές, και όχι, δεν ειναι να παίρνεις τηλεφωνο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Στο ορκίζομαι δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά το βρίσκω λίγο απίθανο, διότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την "πατατούλα" μου. Φυσικά και δεν πιστεύω ότι ο σκοπός ενός smartphone, δεν είναι απλά να παίρνει τηλέφωνα, αλλιώς δεν θα το έλεγαν έτσι. Απλά είμαι λίγο περίεργος με τα κινητά και βγάζω αφρούς κάθε φορά που ακούω (ή διαβάζω), τέτοιου είδους τιμές. ΥΓ. Σε περίπτωση που αγοράσω ποτέ τέτοιο κινητό (s3), ελπίζω να έχεις ακόμα account στο insomnia....
nikoskon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Αυτό με το 70%, ούτε καν. Η τιμή ενός μεταχειρισμένου προϊόντος είναι συνήθως 30% κάτω από την φθηνότερη τρέχουσα. Αλλά μην το δένετε και κόμπο. Από Galaxy Nexus σε Galaxy SIII, δεν είναι αναβάθμιση. Πεταμένα λεφτά είναι. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
johnny008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Αυτό με το 70%, ούτε καν. Η τιμή ενός μεταχειρισμένου προϊόντος είναι συνήθως 30% κάτω από την φθηνότερη τρέχουσα. Αλλά μην το δένετε και κόμπο. Από Galaxy Nexus σε Galaxy SIII, δεν είναι αναβάθμιση. Πεταμένα λεφτά είναι. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA Από τη στιγμή που δεν παίζουν υλικά προβλήματα (γρατζουνιές, βαθουλώματα κλπ), είμαι σχεδόν σίγουρος ότι χάνει το 70%. Μου το έχουν πει σε διάφορα καταστήματα ηλεκτρονικών (και όχι μόνο). Πάντως κρατάω μια πισινή...
nikoskon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Από τη στιγμή που δεν παίζουν υλικά προβλήματα (γρατζουνιές, βαθουλώματα κλπ), είμαι σχεδόν σίγουρος ότι χάνει το 70%. Μου το έχουν πει σε διάφορα καταστήματα ηλεκτρονικών (και όχι μόνο). Πάντως κρατάω μια πισινή... Στο κατάστημα που στο είπαν, έψαχναν για κορόιδα μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα