alldaynews Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα.Σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών ώστε να παίζουν όλα τα αρχεία video στην Tv με καλώδιο hdmi αλλα χωρίς να σπασίματα και κολλήματα και να παίζω και παιχνίδια απροβλημάτιστα.Αυτή την στιγμή έχω την Gainward 450 gts με 2gb μνήμης αλλά υπάρχουν κολλήματα όταν βλέπω ταινίες.Το budget που διαθέτω είναι γυρω στα 170 εως 200 Ευρώ.Το σύστημα μου είναι : Asus m2n sli deluxe Amd athlon 64 X2 στα 3,2 MHZ 8 GB Μνημη Κάθε βοήθεια δεκτή Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2012 από alldaynews
ninos30 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Κάτι άλλο φταίει. Η κάρτα σου είναι ικανή να παίξει HD content το ίδιο και ο επεξεργαστής σου. Δεν χρειάζεται να δώσεις 170 ευρώ για να βλέπεις ταινίες! Θα σου πρότεινα μια καινούρια καθαρή εγκατάσταση Win7, με τελευταίους drivers και codecs. Και μιας που μιλάμε για codecs προτού κάνεις οτιδήποτε κάνε μια εγκατάσταση αυτούς: http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm 1
alldaynews Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Πριν 20 μέρες έβαλα ξανα τα win 7,εχω τους τελευταιους drivers αλλα οχι τους codecs τους οποιους κατεβαζω τωρα και τους περναω μπας και δω το φως μου
ninos30 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Και να χρησιμοποιείς για να βλέπεις ταινίες τον Media Player Classic που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο και όχι Windows Media Player
alldaynews Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 με αυτόν έβλεπα αλλα χωρίς τους codecs.Na ρωτήσω και κάτι ακόμα????Ποια άλλη cpu ειναι γι`αυτή την motherboard που να κυκλοφορεί.
Manos5686 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 εδώ θα δεις όλους τους cpu που υποστηρίζει η μητρική σου cpu support list
ninos30 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δοκιμάζεις και τον γνωστό VLC player http://www.videolan.org/vlc/ EDIT: Uops! smthg hit my mind! Το ίδιο θέμα είχα πρόσφατα στο PC ενός φίλου. Τελικά ήταν ο δίσκος που είχε βγάλει bad sectors. Και γενικά αν παίζεις BRRips ή 1080p mkvs, θέλεις 7200 δίσκο καλύτερα. Δες λοιπόν και το HDsentinel τι σου λέει: http://www.hdsentinel.com/ Y.Γ. Και εννοείται mtorrent και τα συναφή κλειστά την ώρα που βλέπεις ταινία. Όπως και το antivirus να μην κάνει κανα background scanning!
alldaynews Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μαλλον πρεπει να κοιταξω σε αναβαθμιση mobo+cpu παρα gpu 1
ninos30 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Φίλε μου με ένα παρόμοιο σύστημα για HTPC (Χ2 έxω κι εγώ) βλέπω ότι ταινία θέλεις χωρίς το παραμικρό κιχ...
alldaynews Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 τωρα που περασα τους codecs παιζει πολυ καλα χωρις κοψιματα.Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.Εμενα δεν ειναι htpc ακριβως.Ειναι full tower συνδεδεμενο με 47αρα tv με 10 μετρο hdmi καλωδιο.Το επομενο ειναι να παιζω και games εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα