Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ πιθανό είναι λάθος ή παράλειψη του χρήστη :P

Κάτι παρέλειψες ή δε σέταρες σωστά στο bios ή σε drivers αλλά χωρίς στοιχεία της Μ/Β... ντε τζέρει να σου πει...

Δημοσ.

Τα bios δεν τα πείραξα εκτός από το boot priority όλα τα άλλα μου φαίνονταν normal. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29859&cat=3&sub=374&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Αυτή είναι η μητρική μου. Όπως βλέπεις την εικόνα οι 2 κατω δεξιά θύρες δεν δουλεύανε άλλα πιστεύω και γω ότι ήταν θέμα drivers...

Και τα drivers της οθόνης δεν τα εγκαθιστούσε λογικά λόγω της ελαττωματικής vga (ξέχασα να το αναφέρω αυτό :P )

Η οθόνη μου είναι αυτή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26271&cat=10&sub=0&pmanuf=48&sort=undefined&step=undefined γνωρίζετε αν μπορώ να συνδέσω τον δέκτη μου σ αυτήν με hdmi; Γιατί το δοκίμασα με το που την έβγαλα απ το κουτί και έβγαζε ένα μήνυμα που έλεγε hdmi out of range (νομίζω ότι εννοεί ότι κάτι παίζει με την ανάλυση). Ήθελα να εγκαταστήσω τα drivers για να δω μήπως γινόταν μετά ή στην τελική αν την οδηγούσα μέσω vga με κάποιον adaptor γιατί η tv μου είναι εκνευριστικά μικρή :P Ο δέκτης είναι hd και έχει hdmi out εννοείται...

Δημοσ.

invis.gif Vision Studio Support Add to contacts

To 'A A'

Καλησπέρα σας.

Κάναμε έλεγχο στην κάρτα σας. Είναι όντως ελαττωματική.

Σας παραγγείλαμε νέα κάρτα γραφικών. Μόλις έρθει – θα σταλεί προς εσάς.

Με εκτίμηση,

Αλέξιος Τσατίδης

From:

Sent: Sunday, August 12, 2012 6:22 PM

To: [email protected]

Subject: RMA

Γεια σας. Είχα κάνει μια παραγγελία απ' το κατάστημά σας με κωδικό ---- η οποία έφτασε πριν 2 μέρες. Υπάρχει όμως πρόβλημα με την κάρτα γραφικών διότι είναι ελαττωματική. Βγαίνουν κάποιες κάθετες γραμμές στην οθόνη ακόμα και στα BIOS (οπότε δεν είναι πρόβλημα software) Θα σας πάρω τηλέφωνο αύριο για να μου πείτε πως ακριβώς θα γίνει η αντικατάσταση.

(Τα e-mail που ανταλλάξαμε σήμερα είναι.)

Πως είναι δυνατόν να έκαναν έλεγχο αφού δεν την έχω στείλει ακόμα; Αυτόματες απαντήσεις στέλνει; Ή επειδή έστειλα τις φωτό το κατάλαβαν; Αν ισχύει το τελευταίο τότε το κατάστημα είναι πολύ "μπροστά" :P

Δημοσ.

Ε, ναι είναι φως φανάρι πως είναι προβληματική, γι'αυτό. Τώρα για το "κάναμε έλεγχο" μη το παίρνεις τοις μετρητοίς :P

Δημοσ.

παιδια αν μια καρτα βουιζει το ανεμιστιρακι δινατοτερα απο οτι ηταν το φισιολογικο του σχεδον αφθορυβη, κυριως οταν ανοιγω τον υπολογιστη ξεκινοντας τα windows δηλαδη δε το παρουσιαζει ξαφνικα οταν δουλευει....... και η πλακα ειναι οτι αν τον τερματισω και τον ανιξΩ,, παλι μετα απο καποιες ωρες δε κανει τον ιδιο φθοριβο αλλα τον φισιολογικο που εκανε

windows 7 ultimate 32 bit

geforce 210 1gb ddr3

intel core 2 duo E4500 2.20ghz

ram 5gb

seagate 225 gb 7200 rpm (( κι αυτος κανει ενα τριξιμο οταν τρεχει κατι στο pc αλα δεν εχει καπιο προβλημα ιδιαιτερο))

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

AC 300W

Δημοσ.

Ο "ανεμιστήρης" είναι στα τελευταία του. Απλά μετά από λίγη ώρα στρώνει. Κάποια στιγμή θα σε αφήσει αφού πρώτα θα βουίζει μόνιμα δυνατά.

Δημοσ.

περιεργο γιατι το ιδιο μοy κανε και η παλια βουιζε πολη η το ανεμιστιρακι δεν δουλευε καν και μου βγαζε κοκκινες οθονες αυτη τη geforce την εχω 6 μηνες τη παλια ati radeon 5 xronia :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...