MrMaster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Χθες συναρμολόγησα το καινούργιο μου PC και το άφησα το βράδυ ανοιχτό να κατεβούν κάποια αρχεία που ήθελα. Είχα παρατηρήσει ότι δεν δεχόταν τους drivers που είχε στη συσκευασία η κάρτα γραφικών μου άλλα δεν έδωσα πολύ σημασία. Το πρωί που επέστρεψα είδα την οθόνη με κάθετες γραμμές. Προσπάθησα πολλά αλλά δεν έγινε τίποτα. Μέχρι και λειτουργικό άλλαξα. Για να καταλάβετε, οι γραμμές είναι αρκετά πλατιές και συμπαγείς σε διάφορα χρώματα(δεν είναι σταθερά). Επίσης αν ανεβάσω την ανάλυση στο 1400 που μ αφήνει οι γραμμές αυτές παύουν να είναι συμπαγείς και αποτελούνται από πολλές παράλληλες πάλι με χρώμα. Επίσης όσο πιο μικρή ανάλυση τόσο πιο λίγες αλλα πιο πλατιές γραμμές στην οθόνη. Έχει ακούσει η δει κάποιος κάτι τέτοιο για να μου πει τι γίνεται;
άδικος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ποια κάρτα είναι φίλε μου; Μπορείς να ποστάρεις μια φωτό με τις γραμμές; Στη θέση σου θα επέστρεφα πάντως τη κάρτα αμέσως για rma μιας & δείχνει να έχει πρόβλημα.
MrMaster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Φωτογραφία της οθόνης ολίγον τι δύσκολο γιαυτό έκανα λεπτομερή περιγραφή, αλλά η κάρτα είναι αυτή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22971&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 Το θέμα είναι ότι περιμένω το PC 2 βδομάδες τώρα και δεν ξέρω πόσο θα κάνουν να την αντικαταστήσουν. Θέλω να είμαι όσο γίνεται σίγουρος ότι φταίει η κάρτα. Πάντως σε άλλο φόρουμ διάβασα για κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες της κάρτας (οχι της συγκεκριμένης) όταν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα με τις γραμμές.
jmaster18 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Προβλημα στην καρτα μου φαινεται. Λιγο δυσκολο να φταιει το software για οτι εμφανιζεται στην οθονη.Προτεινω: 1)Κατεβασε drivers απο τη σελιδα της AMD και κανε εγκατασταση(δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες δεν δεχεται τους drivers) 2)Αν συνεχιζεις να εχεις προβλημα εγκατεστησες ενα παιχνιδι ρυθμισε το στη σωστη αναλυση και δες τις επιδοσεις της καρτας αν κολλαει τοτε εχει προβλημα και πρεπει να την στειλεις πισω. Υ.Γ. Βγαλε ενα screenshot να δουμε τις γραμμες, μπορεις να χρησιμοποιησεις ή το print screen ή το εργαλειο αποκομματων αν εχεις windows 7.
άδικος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Το πρόβλημα δείχνει όντως να είναι χαρντγουερικό, πιθανόν στις μνήμες της. Βάλε πρώτα τους drivers της κάρτας & μετά τρέξε το furmark για να την τεστάρεις. Αν & αφού ήδη σου βγάζει τις γραμμές έτσι & αλλιώς δε θέλει πολλά πολλά...
MrMaster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Όταν λέω δεν δέχεται drivers εννοώ: είτε δείχνει πως τους εγκαθιστά ζητάει επανεκκίνηση αλλά δεν υπάρχουν πουθενά μετά, είτε τους εγκαθιστά και μετά την επανεκκίνηση πηγαίνει σε μαύρη οθόνη οπότε κάνω reset με τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις και πάλι δεν υπάρχουν τα drivers. Το πρώτο γίνεται με τα drivers που περιλαμβάνονταν στο κουτί της κάρτας και το 2ο με τα drivers που κατέβασα μέσω internet από την amd. Σε λίγο θα σου βάλω και φωτο αφού επιμένεις
jmaster18 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 τρεξε το furmark οπως ειπε ο αδικος ή ενα παιχνιδι οπως σου ειπα εγω και δες τη συμπεριφορα της καρτας. Επισης κατεβασε το Speccy και δες τις θερμοκρασιες της καρτας. Αν μπορεις ελεξε και αν γυριζει ο ανεμιστηρας της καρτας.
άδικος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 RMA στο vision studio ασυζητητί , μη το κουράζεις άλλο. Δεν είναι θέμα χρήστη φίλε μου, η κάρτα έχει πρόβλημα.
MrMaster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Η πρώτη είναι απ το κινητό μου και η δεύτερη με το εργαλείο κοπής από το PC. Όπως βλέπεις δεν φαίνεται τίποτα στην 2η... Έβγαλα και στις άλλες αναλύσεις αλλά ήταν πάνω από 2mb και δεν τις ανέβασε. Αν όντως θες να δεις και τις παραλλαγές πες μου να βγάλω σε μικρότερη ανάλυση κάμερας.
άδικος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Το γεγονός πως τις γραμμές δεν τις εμφανίζει στη 2η ενισχύει το (σχεδόν βέβαιο κατά τ'άλλα) ενδεχόμενο να είναι ελαττωματική.
MrMaster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Οπότε είναι η κάρτα σίγουρα. Αύριο πρέπει να πάρω τηλέφωνο να δω πως θα γίνει.
duffyduck Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Στειλε ενα email οπου θα περιγραφεις το προβλημα και μαζι με τις sceenshots που δειχνουν το προβλημα. Οι ανθρωποι θα στην αλλαξουν.
MrMaster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Έστειλα οκ. Τώρα που το θυμήθηκα είχα και ένα θέμα με τις Sata υποδοχές στη μητρική. Συγκεκριμένα έχει 2 κάτω δεξιά και άλλες 4 στη μέση δεξιά. Στην αρχή είχα συνδέσει τον σκληρό σε μια από τις κάτω αλλά δεν τον "έβλεπε". Δοκίμασα και την άλλη τα ίδια και τέλος τον έβαλα σε μια από τις 4 που έχει στη μέση δεξιά. Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούσαν λόγω hardware η ήταν κάποια έλλειψη driver; Να πω την αλήθεια δεν δοκίμασα αφού εγκατέστησα τους drivers της μητρικής γιατί είχα το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και το ξέχασα εντελώς. Νομίζω πως δεν αξίζει να την στείλω πίσω για 2 Sata...
stm00192 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Έστειλα οκ. Τώρα που το θυμήθηκα είχα και ένα θέμα με τις Sata υποδοχές στη μητρική. Συγκεκριμένα έχει 2 κάτω δεξιά και άλλες 4 στη μέση δεξιά. Στην αρχή είχα συνδέσει τον σκληρό σε μια από τις κάτω αλλά δεν τον "έβλεπε". Δοκίμασα και την άλλη τα ίδια και τέλος τον έβαλα σε μια από τις 4 που έχει στη μέση δεξιά. Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούσαν λόγω hardware η ήταν κάποια έλλειψη driver; Να πω την αλήθεια δεν δοκίμασα αφού εγκατέστησα τους drivers της μητρικής γιατί είχα το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και το ξέχασα εντελώς. Νομίζω πως δεν αξίζει να την στείλω πίσω για 2 Sata... Προφανως οι δύο κατω ελέγχοντοι απο άλλο controller τον οποιο τα win δεν μπορουσαν να αναγνωρίσουν χωρίς καταλληλους οδηγούς... η καρτα έχει σίγουρα πρόβλημα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα