stratos789 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 για σας παιδιά. είχα παλιά το avg που το είχα από τον "θείο" αλλά μετά από αρκετά χρονιά χρήσης μου ζητάει συνέχεια κωδικό.και σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός γνήσιου antivirus έψαξα στο forum για διαφορά θέματα που έχουν ανοίξει άλλα δεν έχω καταλήξει σε κάποιο ,αυτό που με κάλυπτε πλήρως ήταν το avg και δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά δεν το βρίσκω σε μαγαζί,αν ξέρει κανένας να μου πει. είχα και το avast αλλά δεν μου έβρισκε τους ιούς και συγκεκριμένα τους trojan. εσείς ποιο προτείνετε?
jmaster18 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το microsoft security essentials που ειναι αρκετα καλο και δωρεαν αλλα δεν εχει firewall.Αν θες να αγορασεις καποιο προτεινω το ESET Smart security 5
taslikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το microsoft security essentials που ειναι αρκετα καλο και δωρεαν αλλα δεν εχει firewall.Αν θες να αγορασεις καποιο προτεινω το ESET Smart security 5 Eset smart Security 5 θα είσαι οκ..... Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 αν θες και την δικη μου γνωμη..δεν υπαρχει λογος να πας να δωσεις λεφτα για antivirus..βαλε το avast free...και το malwarebytes antimalware free για να μπαινεις σε safe mode..και να βρισκεις τους ιους που δεν βρισκει το avast..και εισαι σενιος..και να προσεχεις που μπαινεις.
stratos789 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 θα δοκιμασω αυτο που λεει ο φίλος kokopsopsaros. αλλά έχω και μια απορία για το Eset smart Security 5.Σε αυτό η άδεια χρήσης είναι για 1 χρόνο και αν τελειώσει που μπορώ να βρω άλλο κλειδί εκτός από το officialsite του μπορώ στο κατάστημα από όπου το αγόρασα?
taslikos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 θα δοκιμασω αυτο που λεει ο φίλος kokopsopsaros.αλλά έχω και μια απορία για το Eset smart Security 5.Σε αυτό η άδεια χρήσης είναι για 1 χρόνο και αν τελειώσει που μπορώ να βρω άλλο κλειδί εκτός από το officialsite του μπορώ στο κατάστημα από όπου το αγόρασα? Νομίζω από το Site. Το avast για μένα δεν είναι καλό.. Μόνο με Eset ξαναλέω θα βρεις ησυχία.. Σε σύνδιασμο με malwarebytes... Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα