zarzonis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Γεια σε όλους, σήμερα εγκατέστησα τα windows 8 στον υπολογιστή μου στον ίδιο δίσκο με τα 7 αλλά σε ξεχωριστό partition. Τα 8 μου έβγαλαν πρόβλημα και πήγα να φορτώσω τον υπολογιστή στα 7 για να σβήσω και τo partition. Όμως δεν φορτώνουν ούτε αυτά... Στο boot κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής και δεν μπαίνε ούτει σε safe mode... Τι να κάνω; Έχω σημαντικά αρχεία μέσα και τα χρειάζομαι άμεσα! Sent from my iPhone using Insomnia
konpat Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Κάνε εκκίνηση με το δισκάκι των 7 και μόλις φορτώσουν απο το cd επέλεξε επιδιόρθωση (και ΟΧΙ εγκατάσταση).Στη συνέχια θα σου βγάλει καποιες επιλογές ,διαλεξε την επιλογή startup repair και κάνε επανεκκινηση.
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Αν είναι για τα αρχεία ξεκινάς και με ένα livecd π.χ. ubuntu ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ να πατήσεις TRY και όχι install γιατί αν κάνεις install την έκατσες... Για το πρόβλημα ξεκινάς με το δισκάκι των win7,μπαίνεις στην κανσόλα αποκατάστασης και κάνεις fixmbr για να ξεκινήσει από το πρώτο διαμέρισμα που έχει ο δίσκος.
zarzonis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Επειδή δεν έχω το cd των 7 αυτή την στιγμή, γράφω τα xp στο διαμέρισμα που έβαλα σήμερα τα 8 και θα γράψω από εκεί το cd των 7... Θα έχω πρόβλημα έτσι; Sent from my iPhone using Insomnia
zarzonis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Οκ παιδιά το έφτιαξα με το dvd των windows 7...
zarzonis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Γιατί μετά την επιδιώρθωση έχει τόσο αργό boot time; 2 λεπτά; Πριν ήταν στα 20 δευτερόλεπτα max...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα