athi.ra Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 γεια σας!! θελω να αγορασω ενα smartphone κ ειδα αυτο κ μπορω να πω οτι μου αρεσε!! τι γνωνη εχετε? να ειναι καλο? ειχα το xperia mini στην αρχη το λατρεψα,μετα απο λιγο καιρο ομως κολλαγε συνεχεια! κ βλεποντας αυτο μου αρεσε!! τι λετε??
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 γεια σας!! θελω να αγορασω ενα smartphone κ ειδα αυτο κ μπορω να πω οτι μου αρεσε!! τι γνωνη εχετε? να ειναι καλο? ειχα το xperia mini στην αρχη το λατρεψα,μετα απο λιγο καιρο ομως κολλαγε συνεχεια! κ βλεποντας αυτο μου αρεσε!! τι λετε?? spec-wise "πεφτεις" αν πας στο lg ε400.. τα xperia mini οντως εχουν βγει αρκετα προβληματικα.. ποιο ειναι το budget που διαθετεις?
athi.ra Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις με το spec-wise.. γυρω στα 130-150 ευρω!! ειδα κ το Motorola το fire xt κ μ'αρεσε αλλα ουτε για αυτη την συσκευη ξερω πολλα!!
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις με το spec-wise.. γυρω στα 130-150 ευρω!! ειδα κ το Motorola το fire xt κ μ'αρεσε αλλα ουτε για αυτη την συσκευη ξερω πολλα!! Spec wise εννοω οτι το lg εχει χαμηλοτερου επιπέδου τεχνικα χαρακτηριστικα απτο xperia mini. Το galaxy y στα 108 δε σαρεσει? Απτο skroutz.gr κοιτα τιμες. Απεστάλη από το Note με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα