xpapias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Γειά χαρά. Θα ήθελα να αντιγράψω από μια σελίδα links της μορφής. http://www.insomnia.gr/......net/. Δοκίμασα το view source αλλά δε μου δουλεύει. Πρόκειται για καμια 100άρα τέτοια links οπότε αντιγραφή ένα-ένα δεν παίζει. Καμία ιδέα;
isay Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε το http://www.webmaster-toolkit.com/link-extractor.shtml Παλιότερα έιχα φτιάξει ένα ανάλογο script σε javascript που διάβαζε το source code και σου εδινε τα hyperlinks. Αν το βρω θα το αναρτήσω.
xpapias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Σ' ευχαριστώ. Δε μου δουλεύει. Βασικά πρώτα χρειάζεται να κάνω login στη σελίδα που θέλω, οπότε μάλλον για αυτό δε μου δουλεύει το site που μου πρότεινες.
isay Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Το παλιό js δεν το βρίσκω, οποτε σου έφτιαξα ενα άλλο «μπακαλίστικο» με κομμάτια που μάζεψα απο το νετ. Παίζει να εχει bugs. Πάρε τον παρακάτω κώδικά και φτιάξε ένα html αρχείο. Μεσα στο tag code (του αρχείου html) αντέγραψε το source code απο το κομμάτι της σελίδας που περιέχει τα links. Άνοιξε το αρχείο με browser και πάτα το κουμπί. Λύθηκε το πρόβλημα; > <html> <head> <script type="text/javascript"> function showLinks() { var links = document.getElementsByTagName( 'A' ); var last = links.length; var list = ''; for (var i = 0; i < last; i++) { list += links[i].href + '<br>'; } var linksList = document.getElementById( 'linksList' ); var kodikasList = document.getElementById( 'kodikas' ); kodikasList.innerHTML = ''; linksList.innerHTML = list; } </script> </head> <body> <form name="anoigma" method="get" id="anoigma"> <input type="button" value="show links" onclick="showLinks()" /> </form> <hr><hr> <div id="kodikas"> <!-- MEsa sto paraKato code bale ton source code tis selidas pou 8es na pareis ta links --> <CODE> edo mesa </CODE> <!-- MEsa sto paraPano code bale ton source code tis selidas pou 8es na pareis ta links --> </div> <div id="desmoi"> </div> </p> <!-- output will go here --> <div id="linksList"></div> </body> </html>
xpapias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Χίλια συγγνώμη που σου απαντάω με καθυστέρηση - έλλειπα για 15αυγουστο. Τελικά δε μου δούλεψε. Μου εμφανίζει τη σελίδα κανονικά αλλά με "κινέζικο" encoding για τα ελληνικά. Τα links όπως πριν - συντετμημένα. Σ'ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα