Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχουν πολλοί θα δουν το θέμα κ θ'απαντησουν.. αν δεν κάνω λάθος έχει φίλτρα το κουτί οπότε θα τα καθαρίζεις απλά πιο συχνά.

Δημοσ.

Τελικα μαλλον -σχεδον σιγουρα δηλαδη- δεν το δινουν μαζι με το 300r.

και πρεπει να αγορασω κατι τετοιο

http://www.corsair.c...essory-box.html

στελνουν ελλαδα? ποσα ειναι τα μεταφορικα?

1.) Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις να έρθει το κουτί για να δείς αν το έχει μαζί το καλώδιο τελικά ή όχι.

2.) Εφ'όσον λοιπόν δεν το έχει μαζί με το κουτί και συνεχίζεις να το θες...

Για να δείς αν στέλνουν Ελλάδα και πόσο είναι τα μεταφορικά, καλύτερα να επικοινωνήσεις σε κάποιο e-mail και να ρωτήσεις την ίδια την εταιρία.

3.) Αν δείς πως δεν βγάζεις άκρη τελικά με το καλώδιο απο την corsair ή σου κοστίζει ακριβά να το παραγγείλεις απο εκεί, μπορείς να κινηθείς για κανένα φθηνότερο καλώδιο απο ebay κλπ.

Π.χ αυτό εδώ που έχει ποστάρει ο whocares σε παρόμοιο θέμα.

4.) Εγώ επιμένω πάντως να αγοράσεις μια pci-e κάρτουλα, ώστε να μην χάσεις και τις ταχύτητες του USB 3.

Μπορεί τώρα να μην έχεις USB 3 συσκευές, όμως αύριο μεθάυριο που θα έχεις μια USB 3 συσκευή στα χέρια σου, κρίμα είναι να την δουλεύεις σε ταχύτητες USB 2.

Δημοσ.

1.) Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις να έρθει το κουτί για να δείς αν το έχει μαζί το καλώδιο τελικά ή όχι.

Το κουτι θα το εχω 19 του μηνα

Για να δείς αν στέλνουν Ελλάδα και πόσο είναι τα μεταφορικά, καλύτερα να επικοινωνήσεις σε κάποιο e-mail και να ρωτήσεις την ίδια την εταιρία. Θα στειλω μειλ

3.) Αν δείς πως δεν βγάζεις άκρη τελικά με το καλώδιο απο την corsair ή σου κοστίζει ακριβά να το παραγγείλεις απο εκεί, μπορείς να κινηθείς για κανένα φθηνότερο καλώδιο απο ebay κλπ.

πολυ καλο αλλα λεει 11-23 εργασιμες μερες μισο μηνα+ κλαφτα χαραλαμπε δηλαδη απ'το ebay ποσα ειναι τα μεταφορικα? επισης δεν ειναι μονο με δημοπρασια ή αγοραζεις και κανονικα?

4.) Εγώ επιμένω πάντως να αγοράσεις μια pci-e κάρτουλα, ώστε να μην χάσεις και τις ταχύτητες του USB 3.

Μπορεί τώρα να μην έχεις USB 3 συσκευές, όμως αύριο μεθάυριο που θα έχεις μια USB 3 συσκευή στα χέρια σου, κρίμα είναι να την δουλεύεις σε ταχύτητες USB 2. επισης σημερα δεν εχω και λεφτα εκτος απο usb 3 οποτε παλι @@

Δημοσ.

Το κουτι θα το εχω 19 του μηνα

Αντέ με το καλό! :)

Καταλαβαίνω την ανυπομωνισία σου γιατί ειναι και ωραίο κουτί(ζηλεύω μάλιστα :P) , αλλά μέχρι να έρθει, απλά περιμένεις.Μη κάνεις τσάμπα αγορές!

Για να δείς αν στέλνουν Ελλάδα και πόσο είναι τα μεταφορικά, καλύτερα να επικοινωνήσεις σε κάποιο e-mail και να ρωτήσεις την ίδια την εταιρία. Θα στειλω μειλ

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις.

πολυ καλο αλλα λεει 11-23 εργασιμες μερες μισο μηνα+ κλαφτα χαραλαμπε δηλαδη απ'το ebay ποσα ειναι τα μεταφορικα? επισης δεν ειναι μονο με δημοπρασια ή αγοραζεις και κανονικα?

Τα μεταφορικά στο ebay ποικίλουν, αναλόγως τον πωλητή!Αυτός συγκεκριμένα λέει πως έχει 1.29 λίρες μεταφορικά.Δηλαδή 1.99+1.29 = ~3.30 λίρες = ~4,2€ = πές 5€ στη χειρότερη για να είσαι μέσα!

Όσο για το πόσες μέρες θα κάνει, ε αυτό το αρνητικό έχει το ebay.Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα όμως.Και χαμηλές τιμές και άμμεσα στα χέρια μας!

Μπορεί τώρα να μην έχεις USB 3 συσκευές, όμως αύριο μεθάυριο που θα έχεις μια USB 3 συσκευή στα χέρια σου, κρίμα είναι να την δουλεύεις σε ταχύτητες USB 2. επισης σημερα δεν εχω και λεφτα εκτος απο usb 3 οποτε παλι @@

Υπομονή!Δε χρειάζεται να πάρεις σήμερα την pci-e κάρτoύλα.Όταν έχεις € με το καλό.

Δημοσ.

Στο ebay με paypal πληρωνεις?

απο τι εχω καταλαβει/ξερω απλα πας σε ενα περιπτερο και ζητας μια 5αρα-10αρα-20αρα καρτα paypal (σαν του κινητου) και γραφεις εναν αριθμο στην παραγγελια ή θελει τραπεζες και μαλακιες?

Δημοσ.

Στο ebay με paypal πληρωνεις?

απο τι εχω καταλαβει/ξερω απλα πας σε ενα περιπτερο και ζητας μια 5αρα-10αρα-20αρα καρτα paypal (σαν του κινητου) και γραφεις εναν αριθμο στην παραγγελια ή θελει τραπεζες και μαλακιες?

Θέλει τράπεζες και μαλακίες.

Δε τα ξέρω καλά αυτά για να σου απαντήσω αφού και εγώ δεν έχω paypal.

Αν δεν έχεις ούτε και εσύ paypal, χρεωστικές κάρτες κλπ κλπ, κάνε αυτό που κάνω και εγώ.

Βρές ένα φίλο-γνωστό σου(που να μπορείς όμως να εμπιστευτείς!!!) που έχει paypal κλπ, δείξ'του τι θες και βάλ'τον να στο παραγγείλει αυτός. :P

Του δίνεις και τα 5€ και όλα καλά.Τώρα για ένα τέτοιο ποσό δε νομίζω πως είναι τρομερό το ρίσκο.

Δημοσ.

Ειτε βαζεις χρηματα απο καποιον τραπεζικο σου λογαριασμο στο λογαριασμο σου του paypal ειτε βαζεις την πιστωτικη σου καρτα και χρεωνεις τις αγορες σου σε αυτη χωρις να μεταφερεις χρηματα στο paypal :)

Δημοσ.

Το paypal είναι ο πιο ασφαλής τρόπος διαδικτυακών πληρωμών. Είναι ένας οργανισμός που "κάθεται" ανάμεσα στον αγοραστή και στον πωλητή και διασφαλίζει την συναλλαγή.

Για τον αγοραστή το Paypal είναι δωρεάν. Φτιάχνεις έναν λογαριασμό στο site και εκεί θα πρέπει να καταχωρήσεις μια πιστωτική (είτε κανονική είτε προπληρωμένη από περίπτερο). Δέχεται και κάποιες electron (πχ της Alpha). Αν δώσεις κανονική πιστωτική δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν γίνει διαρροή (που δεν θα γίνει) από Paypal της πιστωτικής θα πιστωθείς πίσω ένα πολλαπλάσιο της αξίας που χρεώθηκες.

Πως δουλεύει. Όταν συναλλάσσεσαι με κάποιον στο Internet και δεν τον ξέρεις (πχ ebay), του λες θα πληρώσεις μέσω paypal και την ώρα της συναλλαγής ανοίγει το παράθυρο του Paypal όπου επιβεβαιώνεις την πληρωμή πχ θα λέει "Ο 'ταδε' πωλητής ζήτησε να τον πληρώσουμε Χ ποσό για αυτήν την αγορά. Συμφωνείς?". Πατώντας ΝΑΙ το paypal του στέλνει τα χρήματα και την ίδια ώρα χρεώνει την κάρτα σου. ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν κάνεις μετατροπή νομισμάτων μέσω Paypal. Δεν σε συμφέρει. Πληρώνεις σε ότι νόμισμα ζητάει ο πωλητής και κάνει την μετατροπή η τράπεζά σου.

Ποιο είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα (εκτός φυσικά που δεν δίνεις πιστωτικές δεξιά κι αριστερά). Έχεις 45 μέρες να "προσβάλλεις" την συναλλαγή. Αν ας πούμε σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν σου έρθουν αυτά που παράγγειλες, ή σου έρθουν κατεστραμμένα, ή σου έρθουν διαφορετικά, μπαίνεις και κάνεις το λεγόμενο "dispute". Γίνεται μια διαδικασία μεταξύ paypal και πωλητή και σου επιστρέφονται τα χρήματά σου ;)

Δημοσ.

@&*)(@)(#*&@&!!@@

Τζάμπα έγγραφα τόση ώρα...

Παίρνεις μια προπληρωμένη (δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα σαν προπληρωμένη paypal, θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο). Για τα υπόλοιπα διάβασε ξανά το παραπάνω...

To site: https://www.paypal.com/gr για να κάνεις λογαριασμό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...