SOADNICK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Γεια σας, εχω το συστημα που φαινεται στην υπογραφη μου, το οποιο εχει την Site: Asus P8H61-M Pro Rev 3.0 και σε λιγες μερες θα εχω και το Site: Corsair 300r ομως το κουτι εχει usb 3.0 μπροστα που συνδεεται στην μητρικη με 20pin καλωδιο. Η μητρικη μου πιστευω πως μπορει να συνδεθει μονο με usb 2.0 κουτια αφου δεν βλεπω πουθενα συνδεση για 20pin καλωδιο... τι θα κανω?
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Θα πάρεις μια προέκταση USB 3 η ένα μακρύ καλώδιο usb 3 και θα την περάσεις κάτω απο το κουτί και θα την φέρεις μπροστά ότι θα κάνω κ εγώ που το κουτί μου δεν έχει Usb 3 front.. εκτός αν βρεις ανταπτορα USB to 20 Pin αρσενικό και το περάσεις εσωτερικά.
SOADNICK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μαλλον δεν θα χρειαστει τιποτα... Απ οτι διαβασα Site: εδω I want a SECOND one, I already have one: It came with my Cosair case, but I can't find another one anywhere. Απ οτι λεει ο τυπος ηρθε ενας τετοιος ανταπτορας μαζι με την Corsair θηκη του λογικα πρεπει να μου δωσουν και μενα
peter_pan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μαλλον δεν θα χρειαστει τιποτα... Απ οτι διαβασα Site: εδω'>http://www.tomshardw...rboard']εδω Απ οτι λεει ο τυπος ηρθε ενας τετοιος ανταπτορας μαζι με την Corsair θηκη του λογικα πρεπει να μου δωσουν και μενα Έχω την εντύπωση όμως, πως έτσι θα δουλεύει σε ταχύτητες USB 2.0. Αν θές να το δουλέψεις σαν USB 3.0 υπάρχουν κάποιες pci-express κάρτες για αυτή τη δουλειά. Με αυτό εδώ π.χ μπορείς να κάνεις δουλειά σου πιστεύω και να μη χάσεις τις ταχύτητες του USB 3.0. Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι πως κερδίζεις άλλες 2 θύρες USB 3.0(έστω και στην πίσω όψη του κουτιού σου). Μόνο πρόσεξε, θέλει και τροφοδοσία sata απο το psu σου.
SOADNICK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Έχω την εντύπωση όμως, πως έτσι θα δουλεύει σε ταχύτητες USB 2.0. Αν θές να το δουλέψεις σαν USB 3.0 υπάρχουν κάποιες pci-express κάρτες για αυτή τη δουλειά. Με αυτό εδώ π.χ μπορείς να κάνεις δουλειά σου πιστεύω και να μη χάσεις τις ταχύτητες του USB 3.0. Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι πως κερδίζεις άλλες 2 θύρες USB 3.0(έστω και στην πίσω όψη του κουτιού σου). Μόνο πρόσεξε, θέλει και τροφοδοσία sata απο το psu σου. ΔΕΝ με νοιαζει να δουλευει σαν 3.0 ετσι κ αλλιως δεν εχω συσκευη που να υποστηριζει usb 3.0 Επισης αυτο κανει 35ευρω :shock:
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Αυτός την μετατρέπει σε USB 2 την μπροστινή σωστά ? εσύ αυτό ήθελες ?
SOADNICK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Εγω απλα ηθελα να δουλευουν οι μπροστινες θυρες usb ειτε ως 3.0 ειτε ως 2.0 με το λιγοτερο δυνατο κοστος Το θεμα ειναι αν οντως θα εχει τον μετατροπεα η θηκη...
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Οκ τότε.. είσαι εντάξει εγώ παρήγγειλα μόλις προέκταση επώνυμη 1μ 4.5 ευρώ απο τους... Κίτρινους για να βάζω η το Usb 3 stick η τον δίσκο.
peter_pan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 ΔΕΝ με νοιαζει να δουλευει σαν 3.0 ετσι κ αλλιως δεν εχω συσκευη που να υποστηριζει usb 3.0 Επισης αυτο κανει 35ευρω :shock: Υπάρχουν σίγουρα και φθηνότερες κάρτες, ειδικά αν ψαχτείς σε ebay κλπ. Αυτός την μετατρέπει σε USB 2 την μπροστινή σωστά ? εσύ αυτό ήθελες ? Ποιος μετατρέπει σε USB 2 την μπροστινή? Εγω απλα ηθελα να δουλευουν οι μπροστινες θυρες usb ειτε ως 3.0 ειτε ως 2.0 με το λιγοτερο δυνατο κοστος Τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις το κουτί σου ώστε να δεις αν θα έχει τελικά τον αντάπτορα μαζί. ΑΝ κάποια στιγμή πάντως αποκτήσεις μια συσκευή με USB 3 σύνδεση και θές να δουλεύει με USB 3 ταχύτητες, νομίζω η pci-e κάρτα είναι η καλύτερη λύση.
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Υπάρχουν σίγουρα και φθηνότερες κάρτες, ειδικά αν ψαχτείς σε ebay κλπ. Ποιος μετατρέπει σε USB 2 την μπροστινή? > O Ανταπτορας της corsair. Τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις το κουτί σου ώστε να δεις αν θα έχει τελικά τον αντάπτορα μαζί. ΑΝ κάποια στιγμή πάντως αποκτήσεις μια συσκευή με USB 3 σύνδεση και θές να δουλεύει με USB 3 ταχύτητες, νομίζω η pci-e κάρτα είναι η καλύτερη λύση.
SOADNICK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Οκ τότε.. είσαι εντάξει εγώ παρήγγειλα μόλις προέκταση επώνυμη 1μ 4.5 ευρώ απο τους... Κίτρινους για να βάζω η το Usb 3 stick η τον δίσκο. Μπορεις να στειλεις link? καποιος εδωμεσα που να εχει το 300ρ ή να ξερει 100% σιγουρα αν υπαρχει ο μετατροπεας στην θηκη...
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Φυσικά. > http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804496
SOADNICK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Αα τετοιο εννοεις αλλο καταλαβα εγω...
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Αα τετοιο εννοεις αλλο καταλαβα εγω... Ε ναι βρε .. εγώ το κουτί το έχω δίπλα μου στο γραφείο. από κάτω έχει λάστιχα οπότε θα την περάσω από κάτω ανάμεσα στα ποδαράκια και θα την βγάλω μπροστά..
SOADNICK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ωραιος Μηπως ξερεις κανεναν που να εχει το 300R? επισης θα εχει προβλημα (με σκονη) αν το αφησω χυμα το πατωμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα