Eldog Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Γεια σας παιδια! Εχω ένα προβλημα με την οθονη του pc μου, μου εμφανιζει ενα λεπτο μαυρο πλαισιο περιμετρικα της οθονης ,μια μαυρη γραμμη πλατους μισου ποντου περιπου στο εξωτερικο της οθονης.Οταν βαλω το ποντικι πανω σε αυτη τη γραμμη μου εμφανιζει ενα μικρο ειδωλο απο το βελακι του ποντικιου μου.Αυτη η μαυρη λεπτη γραμμη υπαρχει γυρω γυρω σε ολη την οθονη εκει που η οθονη εφαπτεται με το πλαισιο της τηλεορασης.Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?
phanispal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Επιλογή Overscan στο control panel της κάρτας γραφικών.
Eldog Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Που ακριβως υπαρχει αυτη η επιλογη overscan?Η καρτα μου ειναι asus geforce gtx-560 ti και το monitor LG M2294G!Ευχαριστω για την απαντηση
phanispal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δεν έχω nVidia, οπότε δε μπορώ να σε κατατοπίσω ακριβώς. Κάπου στο nVidia Control Panel (ή κάπως έτσι) θα είναι. Μπορεί να είναι σαν επιλογή Desktop Size ή κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα