Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω Conn-x Huawei είναι το Router μου και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής ενσύρματα με Lan έχω full ταχύτητα κι ασύρματα(Wlan) έχω 100kb/s τι φταίει; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εδω θελει διαφορες δοκιμες.

α.δοκιμη με αλλους drivers για την ασυρματη καρτα.

β.δοκιμη με ξεκλειδωτο το δικτυο να δεις αν θα σου δωσει full.αν ναι δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.

γ.δοκιμη με αλλο καναλι στο ρουτερ.

δ.δοκιμη να τα εχεις πιο κοντα για να δεις τι γινεται.το ρουτερ μακρια απο γωνιες τοιχων μακρια απο εμποδια μακρια απο ασυρματα και διαφορα τετοια.καπου μονο του και οχι πισω απο εμποδια.

Δημοσ.

εδω θελει διαφορες δοκιμες.

α.δοκιμη με αλλους drivers για την ασυρματη καρτα.

β.δοκιμη με ξεκλειδωτο το δικτυο να δεις αν θα σου δωσει full.αν ναι δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.

γ.δοκιμη με αλλο καναλι στο ρουτερ.

δ.δοκιμη να τα εχεις πιο κοντα για να δεις τι γινεται.το ρουτερ μακρια απο γωνιες τοιχων μακρια απο εμποδια μακρια απο ασυρματα και διαφορα τετοια.καπου μονο του και οχι πισω απο εμποδια.

α. Δεν ξέρω πως να το κάνω

β. Το έκανα και τίποτα

γ. Δεν ξέρω πως να το κάνω

δ.Το έκανα και τίποτα

Ευχαριστώ πάρα πολύ φιλε Goofy για το reply χθες μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα αυτό για πρώτη φορα έχω 2 laptop ο ένας είναι ο παλιός μου και με το ασύρματο είναι ok δεν έχει κανένα απόλυτος πρόβλημα τον δοκίμασα ενώ ο καινούργιος χθες έκανε λήψη με 50kb/s μήπως λοιπόν κάτι φταίει στο laptop και όχι στο modem.

Δημοσ.

α.κατεβαζεις drivers απο το site Της εταιρειας που ειναι η καρτα.

β.καναλι αλλαζεις μεσα απο το μενου του ρουτερ .απο εκει που το κλειδωνεις απο εκει αλλαζεις και καναλι.

αλλιως δοκιμασε α.να κλεισεις οτι Firewall εχει στο pc οπως και στο ρουτερ και μετα να σβησεις την καρτα δικτυου απο το device manager και να κανεις Reboot.θα την ξαναπερασουν τα windows αυτοματα την καρτα και μπορεις να δεις μετα αν εχεις το προβλημα.για το α. αν και παλι δεν ξερεις να το κανεις μπορεις να δοκιμασεις απο το device manager να κανεις Update την καρτα που γινεται αυτοματα κατα καποιο τροπο απλα δεν ειναι εγγυημενο οτι θα σου κατεβασει τους τελευταιους drivers>επισης σε windows 7 και vistaκαι απο το windows update πολλες φορες σου λεει να κατεβασεις πιο νεους drivers για την καρτα.απλα το α.αμα το κανεις χειροκινητα καποιες φορες βρισκεις πιο νεους ακομα αλλα αμα δεν ξερεις καντο αυτοματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...