Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Για σας, έχω φτιάξει μερικά παιχνιδάκια σε html5 με το constuct 2, αυτό που θέλω ειναι μήπως ξέρετε καμία ιστοσελίδα ή κάτι τέτοιο ώστε να μπορέσω να το ανεβάσω εκεί (δωρεάν) και μετά να το βάλω στο δικό μου site
defacer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Είναι overkill αλλά επειδή αυτά έχω χρησιμοποιήσει και ξέρω ότι μπορούν να κάνουν τη δουλειά: Heroku και (με λίγη φαντασία) GitHub. Αν όμως δε νοιώθεις ψυχολογικά έτοιμος να χρησιμοποιήσεις git δε σου κάνουν.
NiKoS WSN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Το kodingen.com είναι πολύ καλό αλλά έχει κλείσει τα registration γιατί έχει ανοίξει το koding.com (beta) και πρέπει να περιμένεις key.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Το kodingen.com είναι πολύ καλό αλλά έχει κλείσει τα registration γιατί έχει ανοίξει το koding.com (beta) και πρέπει να περιμένεις key. προσπαθώ να φτιάξω ένα λογαριασμό αλλά δεν μου έρχεται το key, πόσο πρέπει να περιμένω?
thanocaster Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Γιατί δεν τα χοστάρεις σε κάποιο subdomain του δικού σου site?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Γιατί δεν τα χοστάρεις σε κάποιο subdomain του δικού σου site? προσπάθησα στο sites.google.com αλλά δεν γίνετε
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ναι sites.google.com/site/3000perfectgames/ έχω όμως και το blog treleseidiseis.blogspot.com
NiKoS WSN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 προσπάθησα στο sites.google.com αλλά δεν γίνετε Ναι ξεχασα, επειδ´η είναι beta θέλει key. Δοκίμασε το twitterfriends και λογικά θα σε βάλει, εαν όχι στείλε μου πμ το email σου γιατι έχω 2 mail invites Edit: έκανα λάθος quote (fuck ipod). Μιλάω για το koding Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα