Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με το usb 3.0 που εχει στο front panel το κουτι μου. Δεν υπαρχει θυρα για να το συνδεσω στη μητρικη με αποτελεσμα να ειναι αχρηστο. Καποια λυση υπαρχει;

Δημοσ.

Η αν το usb 3.0 ερχεται σε μορφη κανονικου usb και οχι με 20pin οπως λεει ο φιλος παραπανω (οπως γινεται στην corsair obsidian 650 π.χ) τοτε συνδεεις το καλωδιο σε καποια usb 3.0 θυρα στο πισω μερος της μητρικης σου για να δουλεψει ως 3.0

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με το usb 3.0 που εχει στο front panel το κουτι μου. Δεν υπαρχει θυρα για να το συνδεσω στη μητρικη με αποτελεσμα να ειναι αχρηστο. Καποια λυση υπαρχει;

Πρώτα πρώτα πες μας τι σύνδεση έχει το USB 3.0 στο κουτί σου, για να ξέρουμε τι να προτείνουμε.

Άλλο να έχει το 20pin connector και άλλο να έχει το κλασσικό USB connector που λένε και τα παιδιά πιο πάνω.

Μέτα το ψάχνουμε αναλόγως.

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα πες μας τι σύνδεση έχει το USB 3.0 στο κουτί σου, για να ξέρουμε τι να προτείνουμε.

Άλλο να έχει το 20pin connector και άλλο να έχει το κλασσικό USB connector που λένε και τα παιδιά πιο πάνω.

Μέτα το ψάχνουμε αναλόγως.

20πινο καλώδιο έχει το κουτί. Αν είναι να δουλεύει ως 2.0 τότε τζάμπα ο κόπος αφού έχει ήδη 2 τέτοιες μπροστά.

Δημοσ.

Ναι αυτήν την κάρτα την είχα δει αλλά ήλπιζα να υπάρχει κάτι πιο βολικό. Υπάρχει χώρος αλλά δεν νομίζω να την βάλω τουλάχιστον για τώρα. Ευχαριστώ πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...