Red Devil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 σ'ενα φιλο μου εκανα format και περασα τα 7αρια .οταν εβαλα το καλωδιο ethernet στο pc και στο modem μου αναψε το λαμπακι του modem και πισω στο pc αλλα δεν μου συνδεεται στο ιντερνετ. το cd του modem δεν εχει οδηγο εγκαταστασης...πως μπορω να το φτιαξω???
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Την καρτα δικτυου την βλεπεις στην διαχειρηση συσκευων ?
Red Devil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 το βρηκα το προβλημα.. μπορεις να μου προτεινεις μια καρτα δικτυου??
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Γιατι να αλλαξεις καρτα ??? Ειναι χαλασμενη ??? Αν ναι φτηνες ειναι http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Accessories-Network/Wired-PCI/TP-LINK-Pci-Adapter-10-100-1000-TG-3269.htm Αν ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη που ειναι το πιο συνηθισμενο βαλε το cd της μητρικης και εγκατεστησε τους drivers της.Αλοιως απο τον κατασκευαστη της ψαξε στο internet για drivers Στη διαχειρηση συσκευων την βλεπει ??? Το βλεπεις αν με δεξι κλικ /ιδιοτητηες στο εικονιδιο του Υπολογιστη πας διαχειρση συσεκυων
Red Devil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 ειναι ενσωματωμενη και εψαξα για drivers αλλα δεν βρηκα γι'αυτο θελω καρτα δικτυου.. σ'ευχαριστω για τις προτασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα