Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερες..επειδη σε λιγο καιρο θα αγορασω μια street honda cbr 600rr...θελω να την βαψω με εναν συνδιασμο συγκεκριμενο που εχω στο μυαλο μου...υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο θα μου δειξει πως θα βγει περιπου οταν βαφτει? μονο με τα 3d προγραμματα μπορω να το κανω? πχ 3ds max και τετοια?

Δημοσ.

Θα πάρεις μια καλή φωτογραφία ή θα βρεις μια στο internet και στο photoshop θα αλλάξεις τους χρωματισμούς στα διάφορα σημεία.

Μπορείς να κάνεις διάφορα layers από τα σημεία που θα βαφτούν (π.χ. με το εργαλείο lasso και μετά μενού Layer->New->Layer via copy) και από το μενού image->adjustment->Hue/Saturation αλλάζεις την χρωματική απόχρωση.

Ή χωρίς καμιά επιλογή πας στο μενού Image->Adjustment->Replace color, επιλέγεις το χρώμα που θέλεις να αλλάξεις, με το fuzziness μεγαλώνεις ή μικραίνεις την έκταση των αποχρώσεων και από το hue αλλάζεις μόνο αυτό το χρώμα και από το Saturation αυξομοιώνεις την ένταση του χρώματος. Το χρώμα αλλάζει και αν πατήσεις μέσα στο κουτάκι με το χρώμα result και επιλέγεις από εκεί όποιο χρώμα θέλεις.

Ή τέλος, πιάνεις και βάφεις με το χέρι τα σημεία που σε ενδιαφέρουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...