Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Ειχα δημοσιευσει και στο παρελθον , η ιστοσελιδα μου ειναι ετοιμη και ψαχνω hosting.Εχω διαβασει πολλα και εχω μπει στις ιστοσελιδες πολλων εταιρειων φιλοξενιας. Εχω βρει καποιες εταιρειες με πολυ καλες reviews , cretaforce,hyperhosting, ka. καποιες με σερβερς στην Ελλαδα καποιες στην ευρωπη. Και καποια στιγμη διαβασα ενα αμερικανικο αρθρο για αμερικανικες εταιρειες φιλοξενιας με μονο 3ευρω/μηνα και unlimited disc/data transfer . Με μεγαλη εμφαση στην προστασια. Δελεαστηκα αλλα μετα σκεφτηκα να γινει καμμια στραβη και να μην μπορω να συννενοηθω σε τεχνικα θεματα. Και οτι ειναι τοσο μακρια απο Ελλαδα που δεν ξερεις πως θα επηρεαστει η ιστοσελιδα. Αλλα οι τιμες τους ειναι εξευτελιστικες.Εσεις τι πιστευετε?

:unsure: Φυσικα θυμαμαι ενα μελος που μου ειπε οσο πιο κοντα στους ''επισκεπτες'' που θες να εχεις τοσο καλυτερα....

Δημοσ.

Συνήθως Ελληνικοί Servers έχουν μεγαλύτερο κόστος και έτσι οι ISP χρεώνουν κάτι τις παραπάνω.

Οι Ευρωπαϊκοί Servers ανταγωνίζονται τους Αμερικάνικους σε τιμές, οπότε και οι Ελληνικές εταιρείες όπως είναι η StigmaHost μπορούν και κρατούν τις τιμές των πακέτων τους κοντά σε αυτές της Αμερικής.

Αν οι επισκέπτες της σελίδας σου θα είναι Ευρωπαίοι τότε να αγοράσεις ένα πακέτο φιλοξενίας σε Ευρώπη, αν οι επισκέπτες σου είναι Αμερική, τότε να αγοράσεις Αμερικάνικο, αν οι επισκέπτες σου θα είναι από όλο τον κόσμο, τότε βολέψου με την καλύτερη τιμή για αρχή που θα βρεις, και όταν η σελίδα σου μεγαλώσει και έχει αρκετές χιλιάδες επισκέπτες τότε μπορείς να απευθυνθείς σε ειδικούς για να σου στίσουν ένα τύπο δικτύου με διάσπαρτους server σε όλο τον πλανήτη, που θα απαντούν στον κοντινότερο επισκέπτη.

Δημοσ.

Επίσης έχοντας το site σου σε αμερικάνικο server ίσως βρεθείς μπροστά σε maintenance tasks που γίνονται σε ώρες αιχμής για την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά νυχτερινές και χωρίς πολύ traffic στην Αμερική.

Αν και δε ασχολούμε και πολύ τελευταία με το μπλογκ μου σκέφτομαι να το φέρω πίσω στην Ελλάδα μετά από 2 χρόνια στην Αμερική κι ας πληρώνω κάτι παραπάνω :-D .

• Like 1
Δημοσ.

Τι site έχεις, τι επισκέψεις έχεις και σε τι κόσμο απευθύνεσαι?

Αν είναι κάτι με λίγες απαιτήσεις όπου και να πας θα είσαι οκ.

Οι αμερικάνικοι servers έχουν χαμηλό ping, πράγμα όμως που δεν σε ενδιαφέρει σε ένα μικρό site.

Το δύσκολο είναι η υποστήριξή που οι ώρες αιχμής οι δικές μας δεν συμβαδίζουν με τις δικές τους. Αυτό σημαίνει πως είτε το ανάλογο τμήμα θα είναι κλειστό, είτε αυτός που θα απαντήσει δεν θα είναι τόσο καλά καταρτισμένος ώστε να λύσει ένα σοβαρό θέμα.

Για κάτι απλό δεν θα έχεις πρόβλημα.

Επίσης να έχεις υπ'όψιν σου πως όταν βλέπεις ξεφτίλα τιμές κάτι παίζει, είτε αυτό είναι oversell είτε ανύπαρκτη υποστήριξη.

Εμένα η εμπειρία μου, λέει να δεις προς Ευρώπη ή αν θέλεις και Ελλάδα.

Καλοί οι Αμερικάνοι, αλλά.... μια φορά θα χρειαστείς σοβαρή υποστήριξη, όχι κάθε μέρα.

Δημοσ.

Οι αμερικάνικοι servers έχουν χαμηλό ping, πράγμα όμως που δεν σε ενδιαφέρει σε ένα μικρό site.

Επ, το ανάποδο ήθελες να πεις μάλλον, σωστά; :-)

Δημοσ.

παντως εγω δεν εχω δει καθολου διαφορα αναμεσα σε ευρωπαικους και αμερικανικους..οι αμερικανικοι μαλιστα ειναι πιο φθηνοι ανα περιπτωσεις και μια χαρα αποδοσεις εχουν..

θεωρω οτι συμφερουν πιο πολυ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...