Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε τι αναλυση μπορω να παιζω?

ειναι καλο αυτο το pc η να περιμενω ?

Στη πρωτη συνθεση αν βγαλω ssd και οπτικο δισκο παει στα 712.72 απο 834.90 τι θα με συμβουλευατε?

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=153177

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία. Τότε πήγαινε στην σύνθεση που λες. Αν μπορείς να δώσεις τα επιπλέον χρήματα, πήγαινε στη σύνθεση που σου έκανα εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/455344-%ce%b2%ce%bf%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-gaming-pc/page__st__30#entry4913562

Νομίζω λύθηκε το θέμα.

Και επαναλαμβάνω: Θα παίζεις όλα τα παιχνίδια σε 1920 χ 1080 με φουλ ρυθμισεις και φίλτρα.

Δημοσ.

Εγώ θα αρχίσω να χοροπηδάω σε λίγο... Αρχίζω να μην καταλαβαίνω κάποιους εδώ μέσα... Μάλλον παραξένεψα αρκετά (θα αρχίσω να κάνω περισσότερη παρέα με τον STM...)

Πες μου λίγο τι περισσότερη έχει η σύνθεση που έχεις κολλήσει τόσο. Σε ρώτησα ήδη 2 φορές και δεν μου απάντησες. Σε αυτή που σου έχω βάλει είναι στα 750 ΕΧΕI και SSD. Τι δεν σου αρέσει να το αλλάξουμε ρε αδερφέ!

Η δικιά σου:

post-71156-0-95688100-1345725459_thumb.png

Η δικιά μου:

post-71156-0-10310000-1345725477_thumb.png

Του Dino:

post-71156-0-57156100-1345725598_thumb.jpg

H διαφορά του Dino με την δικιά μου είναι ότι ο ένας έβαλε SSD και ο άλλος HDD. Αφού λες ότι έχεις HDD, τότε αλλάζοντας τον είναι ίδιες.

Δημοσ.

Δεν σε κατάλαβα νινο. Σε μένα απευθύνεσαι?

Οχι ρε. Στον Takis. Έχει κολλήσει εκεί στο "πρώτη σύνθεση" ενώ του έχουμε βάλει κάτι όπως το θέλει...

Δημοσ.

*&@*(#&_@&_!(*@_*(^#!_*(#_(^*(_@^#*_(!_#&@

Παρόμοιες είναι :)

CPU: Ίδιο (AMD 965)

ΜΒ: αυτή που έβαλες εσύ ελαφρώς καλύτερη, αλλά άχρηστη για τον 965. Απευθύνεται σε FX επεξεργαστές

VGA: Ίδια (AMD 7950)

RAM: Ίδιας χωρητικότητας/ταχύτητας (8GB/1600)

HDD: Του Dino έχει αλλά δεν θέλεις

SDD: Ο Crucial είναι καλύτερος από τον OCZ αλλά για να ταιριάξει το budget επιλέγουμε OCZ. Στην πραγματικότητα διαφορές δεν θα δεις.

DVD-RW: Η δικιά σου έχει αλλά δεν θέλεις

PSU: Το ίδιο (TT Berlin 630)

...

Δημοσ.

Μπαινω στο VISION STUDIO για να κανω την παραγγελια αλλα την καρτα γραφικων δεν μου την εμφανιζει Gigabyte Radeon HD 7950 3GB [PN: GV-R795WF3-3GD ] τι να κανω?

Δημοσ.

διάλεξε μια άλλη 7950(είδα και εγώ οτι δεν βγάζει gigabyte)...Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όλες ίδιες είναι.ΠΧ για παράδειγμα πήγαινε εδώπου πάνω κάτω είναι στα ίδια λεφτά

Τώρα εάν θες ντε και καλά αυτήν την συγκεκριμένη βάλε το μοντέλο στο σκρουτζ μπας και υπάρχει σε κανένα άλλο μαγαζί!

Εdit:Oρίστε η κάρτα (Gigabyte) στα 338 ευρώ απο άλλο μαγαζί

Δημοσ.

Την είδα και εγώ αυτήν αλλά είχα διαβάσει σε κάτι review οτι πολλά απο το συγκεκριμένο προιόν απο αυτήν την εταιρία είχαν παρουσιάσει πρόβλημα(Το πόσο αληθεύει τώρα αυτό δεν ξέρω) γι αυτό δεν την επέλεξα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι αυτές. Οι αντίστοιχες GTX670. To διόρθωσαν όμως και σε εκείνες με καινούριο BIOS

Επεξ/σία από ninos30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...