lualua Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να παραγγείλω λάπτοπ από επίσημο site αντιπροσωπείας άλλης χώρας.Βλέπω για παράδειγμα ότι σε site της dell ή της sony στην Αμερική έχουν χαμηλότερες τιμές.Ακόμα στα site των ίδιων εταιρειών στην Αγγλία και στην Αμερική μπορείς να κάνεις costumize που βολεύει πολύ.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής: 1)αν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας από εκεί 2)αν φυσικά το στέλνουν εδώ 3)αν τα μεταφορικά τα χρεώνουν 4)από που θα το παραλάβω εγώ και πώς 5)αν ισχύει η εγγύηση Ξέρω ότι είναι πολύ ειδικές ερωτήσεις και πρέπει κάποιος να έχει ψάξει για να τα ξέρει.Ρωτάω πρώτα εδώ και αν δε βρεθεί κάποιος να ξέρει θα στείλω κανα mail.Αν ξέρετε οτιδήποτε θα βοηθήσει.
antonl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Η Dell δεν στέλνει σε μη-USA διευθύνσεις. Στο site της Sony λέει αυτό σαν πρόταση για αποστολές εκτός ΗΠΑ.
antonl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εκτός απ αυτά που λέει στο κάτω μέρος της σελίδας, δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Είναι ψιλοστάνταρντ τρόπος και υπάρχουν αρκετές εταιρίες που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα