d3monhunter Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Uncharted Waters Online το εχει παιξει κανεις? μηπως φερνει στο corsairs??
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 λεω να το κατεβασω.θυμιζει λιγο pirates!
whitegaia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 το εχει παιξει κανεις? μηπως φερνει στο corsairs?? Όχι' date=' δεν το έχω παίξει.[/u'] Αυτό το παιχνίδι το πρωτοβρήκα στο super nintendo entertainment system (SNES), επειδή μου άρεσε πολύ το έψαξα στο google και το βρήκα σε online έκδοση. Λοιπόν περιμένουμε από εσένα να το παίξεις και να μας γράψεις της εντυπώσεις σου.
andreapaog328 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 silent hunter 5 είναι πολύ καλό. και δύσκολο επίσης.
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ενδιαφέρει εμενα, για πες! Έχεις παίξει κάποιο;
brickman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις παίξει κάποιο; Οχι, γι αυτό και ψαχνω καποιο.
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Θα συμφωνήσω με τη σειρά silent hunter (3 & 5 πιο πολύ). Από μοντέρνους δεν έχω βρει κάτι καινούριο που να είναι αξιόλογο αλλά αν σε ενδιαφέρει ο ρεαλισμός & όχι τόσο τα γραφικά τσέκαρε το dangerous waters. Α έχει κάποιος να προτείνει κάτι σχετικό ας το κάνει γιατί έχω μείνει & εγώ λίγο πίσω...
Ntinaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 silent hunter 5 είναι πολύ καλό. και δύσκολο επίσης. τραγικα δυσκολο τοσο δυσκολο που μαλλον πρεπει να εισαι στο πν στα υποβρυχια για να μπορεσεις να παιξεις.
whitegaia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε κανείς το uncharted waters, λέει τίποτα;
άδικος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 τραγικα δυσκολο τοσο δυσκολο που μαλλον πρεπει να εισαι στο πν στα υποβρυχια για να μπορεσεις να παιξεις. Στο ρεαλισμό είναι όλη η μαγεία...
status Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Στο ρεαλισμό είναι όλη η μαγεία... Συμφωνώ, σε ένα παιχνίδι πρέπει να λιώσεις λίγο πάνω του για να γουστάρεις κιόλας, γαμήστε τα τουτόριαλ, μάνιουαλ και ξερό ψωμί.
brickman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 τραγικα δυσκολο τοσο δυσκολο που μαλλον πρεπει να εισαι στο πν στα υποβρυχια για να μπορεσεις να παιξεις. Νταξ, εχω κανει δόκιμος, θα περάσω καμια πιστα (ελπιζω)
LongTom Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 silent hunter 5 είναι πολύ καλό. και δύσκολο επίσης. τραγικα δυσκολο τοσο δυσκολο που μαλλον πρεπει να εισαι στο πν στα υποβρυχια για να μπορεσεις να παιξεις. Καταρχήν είναι το χειρότερο της σειράς,bugs bugs παντού και μόνο γραφικές βελτιώσεις. Επίσης είναι από τα ευκολότερα της σειράς. Πολύ ποιο δύσκολα ήταν το 1 και το 2(ίσως και το 3). Εάν λάβουμε υπ'όψη και τα mods το 5 είναι βόλτα στο πάρκο. Το ποιο δύσκολο μέχρι τώρα είναι το Silent Hunter III+GWX(το grey wolves είναι η πεμπτουσία του modding,απλά τεράστιο και ρεαλιστικό μέχρι αηδίας) μετά πάει το Silent Hunter IV+Trigger Maru. Από εκεί και πέρα για τον φίλο που θέλει να μάθει για τα silent hunter: Πρέπει να πας στο www.subsim.com ώστε να σου λυθούν όλες οι απορίες. Εκεί θα βρεις τα πάντα για όλους τους sub sims(όχι μόνο για το Silent Hunter), τα καλύτερα mods(γιατί silent hunter δίχως mods δεν γίνεται ) και πολύ κόσμο που μπορεί να σε βοηθήσει για κάθε θέμα. Γενικά να παίζεις silent hunter στο ρεαλιστικό είναι ισοδύναμο με μέτριο S&M,εάν έχεις και κανένα mod περασμένο σαν και το GWX πας κατηγορία Μαρκησίου ντε σαντ. 1
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε κανείς το uncharted waters, λέει τίποτα; αρκετα συμπαθητικο ειναι σα το sid meier's pirates! αλλα σε Online.ειναι ατελειωτο και εχει απειρα πραγματα να κανεις. εχω λιωσει 2 μερες τωρα και εχω καταφερει να εξερευνησω 5 πολεις της ιταλιας και 5 της γαλλιας. με βυθισανε και 2 φορες
άδικος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το ποιο δύσκολο μέχρι τώρα είναι το Silent Hunter III+GWX(το grey wolves είναι η πεμπτουσία του modding,απλά τεράστιο και ρεαλιστικό μέχρι αηδίας) I second that!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα