Stefo Papa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Παιδιά τελικά παίζει το AC1 σε windows 7.Έχω μια απορία η οποία βασίζεται στο παιχνίδι: Ξέρετε πως μπορώ να κάνω άμυνα με τα μαχαιράκια(κουμπί 2);Πατώντας το δεξί κλικ κάνω άμυνα με το γιαταγάνι (κουμπί 1) και με το σπαθί (κουμπί 3) αλλά με τα μαχαιράκια δεν ξέρω.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Παιδιά τελικά παίζει το AC1 σε windows 7 ναι. edit:τωρα καταλαβα οτι δεν ρωτουσες αν παιζει αλλα το επιβεβαιωσες κ εσυ δλδ οτι τρεχει σε 7.
Stefo Papa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δεν κατάλαβα τι εννοείς,αλλά ρωτάω αν μπορέσω στο AC1 να κάνω άμυνα με τα hidden blades.
Gkogkos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Έχω πάρα πολύ καιρό που έπαιξα το συγκεκριμένο παιχνίδι! Όταν έχεις σαν όπλο τα μαχαιράκια που λες όταν πατάς δεξί κλικ δεν κάνει άμυνα?
zvarthangalos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Άμυνα δεν μπορείς να κάνεις με τα μαχαιράκια απλά τα πετάς προς το μέρος του εχθρού για να τον εξοντώσεις. link: http://www.youtube.com/watch?v=aVpnGgGHVTU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα