arianos16 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Θα σου προτινα να ρωτησεις στο eworld ή πλαισιο αν υπαρχει περιπτωση να φερουν το bitfenix shinobi το απλο. Πρεπει να παιζει στα 60 περιπου. Υπαρχει και η window εκδοση που εχει καποια εξτρα πραματα αλλα ειναι στα 75. Το κουτι απλα για μενα υπερβολικα τιμιο. Αρκετες θεσεις για fans, δεχεται μεγαλες καρτε κλπ.
ondine Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Έχω μια ερώτηση για το Supercase, θα χωρέσουν οι παλιοί μου δίσκοι; Δε φοβάμαι τόσο για το IDE όσο για την τροφοδοσία.
qweRRr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Από ποιότητα κατασκεής δεν ξέρω τι λέει το Supercase αλλά το Commander με το οποίο έχω δουλέψει,τα παραπάνω που διαθέτει είναι,USB3,φίλτρα σκόνης,πολύ καλό cable management,αρκετά ευρύχωρο και πολύ αεράτο! Όντως το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η ποιότητα κατασκευής,λαμαρίνα κοφτερή και ότι είχε 1 ανεμιστηράκι! Δική μου γνώμη είναι να τα σκάσεις μια και καλή και να πάρεις ένα ποιοτικό case που θα σου αρέσει και θα σου μείνει,γιατί και εγώ έχω αλλάξει 4-5 τέτοια "φθηνιάρικα" μέχρι που πήρα την απόφαση να επενδύσω ουσιαστικά σε ένα κουτί και δεν το μετάνιωσα! Πάντα γνώμη μου,μάζεψε λίγα φράγκα ακόμα και κινήσου σε Corsair μεριά!300R-400R-500R!!
ondine Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Φαίνεται πως το Supercase είναι φτηνό αλλά καθόλου φτηνιάρικο γι' αυτό είναι και τόσο δημοφιλές. Το Corsair φίλε μου έχει διπλάσια λεφτά. Να τα δώσω, αλλά τι μου προσφέρει; Μόνο τις USB3 βλέπω με τα φτωχά μου τα μάτια. Πραγματικά με ενδιαφέρουν όλες οι γνώμες, δε γνωρίζω την αγορά των κουτιών.
Thanos1972 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Παρε το supercase και μια χαρα θα εισαι.τιμιοτατο κουτι για τα λεφτα του συμφωνα με τα λεγομενα reviewer. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα