exypnakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Γεια σας! Λοιπόν έχω ένα κινητό Nokia που μου έπεσε στη θάλασσα αλλά λειτουργεί άμα βάλω μπαταρία μόνο που στην υποδοχή της μπαταρίας θέλει καθαρισμό. Απ' ότι μου είπαν στην nokia καθαρίζετε! Όμως όταν το ανοίγω μου βγάζει Nokia και σβήνει πάλι. Και σε αυτό είχα απάντηση ότι γίνετε με αναβάθμιση μόνο που θα σβηστούν τα πάντα. Εγώ όμως δεν είχα περάσει τα σημαντικά τηλέφωνα που χρειάζομαι στην κάρτα και έτσι τώρα στην άλλη συσκευή που έβαλα την κάρτα δεν έχω όλα τα τα τηλέφωνα. Μήπως γίνετε να περάσω μόνο τα τηλέφωνα; Τίποτα άλλο δε θέλω! Απαντήστε μου σας παρακαλώ γιατί είναι επείγον! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
exypnakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Το πρόβλημα άλλαξε! Ανοίγει το κινητό αλλά δεν δέχεται το ΟΚ για να ενεργοποιηθεί η κάρτα! Ξέρετε τι να κάνω;
ssns Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Αμα σ επεσε σε νερο βαλτο σε ρυζι..βγαλε το πισω καπακι και την μπαταρια και βαλτα μαζι με την συσκευη μεσα σε ρυζι και κοιταξε το ρυζι να τα καλυπτει..το ρυζι θα τραβηξει την υγρασια.αστο για 2-3 μερες και νομιζω θα εισαι οκ.. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
exypnakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Αμα σ επεσε σε νερο βαλτο σε ρυζι..βγαλε το πισω καπακι και την μπαταρια και βαλτα μαζι με την συσκευη μεσα σε ρυζι και κοιταξε το ρυζι να τα καλυπτει..το ρυζι θα τραβηξει την υγρασια.αστο για 2-3 μερες και νομιζω θα εισαι οκ.. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Επιτέλους μία απάντηση! Αλλά θέλω να μου απαντήσεις να ξέρω αν ισχύει αυτό με το ρύζι. Μου έπεσε σε θάλασσα αλλά δούλε λίγο καιρό! Επίσης μετά από φόρτιση δεν όταν πατάω το οκ για να δώσω κωδικό PIN ακούγετε ο ήχος του πλήκτρου αλλά δεν το μπαίνει! Υ.Γ. Το στέγνωσα με πιστολάκι!
Jason 93 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μεγα λαθος το πιστολακι. Το ρυζι ειναι καλυτερη λυση αν και πιο αργη. Με το πιστολακι μπορεις να κανεις ζημια στα κυκλωματα αν το παρακανεις ενω το ρυζι ειναι απολυτα ασφαλες και κανει και δουλεια με την ιδιοτητα του να αποροφα την υγρασια.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αν σε βοηθάει ξέρω πως δε πρέπει σε καμία περίπτωση να το ανοίξεις επίσης βγάζεις τα κομμάτια όλα και το βάζεις για δέκα λεπτά σε απιονισμενο νερό αυτο θα τραβήξει όλα τα αλατα και τα υπόλοιπα.στην ουσία το κινητο δε χαλάει απο το νερό αλλα τα συστατικά και τα μέταλλα που περιέχει. Αυτο ξέρω εγω το βάζεις σε νερό εκτός της μπαταρίας και μετα απο κανένα τέταρτο το βγάζεις και το αφήνεις σε ζέστη και ήλιο τουλάχιστον μια βδομάδα ή παραπάνω Αλλα σε καμία περίπτωση ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ αν το κανείς το κινητο κατα 95% πέθανε . Δες και άλλες απόψεις ελπίζω να βοήθησαν ότι θέλεις με ρωτάς Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα