Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω 2 6870 σε cf, αλλα θελω να ξερω αν θα υπαρχει bottleneck απο τον επεξεργαστη.. Οποιος γνωριζει, παρακαλω ας βοηθησει!

Δημοσ.

βασικά θα χρειαστεί να τον ανεβασεις για να δουλέψουν ολα αρμονικά.

βασικα ποια mobo εχεις ?

γιατι για να δουλεψουν κανονικα θα πρεπει να εχεις και 2 pci expx16, και οχι 2 χ8

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι απο μητρική. Εγώ βέβαια στην θέση σου, θα τον "ανέβαζα" 400mhz τον i5, ίσα για την ιδέα.

Θα υπάρξουν παιχνίδια που θα τρέξουν λίγο καλύτερα (bf3,skyrim κ.α) και άλλα που δεν θα έχει καμμια σημασία

(με το overclock εννοώ, οχι με το crossfire).

Απο τροφοδοτικό, πως είσαι?

Δημοσ.

Ενα corsair 650watt εχω.. Οσο για κλοκαρισμα το σκεφτομαι κι εγω, αλλα πρεπει να παρω μια εστω σχετικα καλη και ταυτοχρονα οικονομικη ψυκτρα πρωτα...

Δημοσ.

Καλή είναι ;)

Κατά την γνώμη μου και όσο το έχω ψάξει η καλύτερη ψύκτρα της κατηγορίας μέχρι 50-55 ευρώ

Δημοσ.

Αν όμως τη βιάζεσε, καλύτερα να την πάρεις απο eworld που την έχει άμμεσα διαθέσιμη.

Γιατί στο e-shop λέει για 8-15 εργάσιμες, κατόπιν παραγγελίας.

Δημοσ.

Οντως προτιμω να την εχω μεσα στην ερχομενη βδομαδα! Σας ευχαριστω πολυ ολους..:)!

Δημοσ.

Αν όμως τη βιάζεσε, καλύτερα να την πάρεις απο eworld που την έχει άμμεσα διαθέσιμη.

Γιατί στο e-shop λέει για 8-15 εργάσιμες, κατόπιν παραγγελίας.

Σωστός! Χαζομάρα μου που δεν έβαλα το Link από Skroutz

Δημοσ.

Πολύ καλή ψύκτρα, αυτή που σου προτείναν τα παιδια και πολύ εξυπηρετικός ο υπεύθυνος του eworld (φιλαράκι!)

Αντε..καλοδούλευτα:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...