duffyduck Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 οι τοξικες αναθυμιασεις που θα παραχθουν ειναι κατι το υγειηνο? κανουν καλο στην υγεια ε?
άδικος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 οι τοξικες αναθυμιασεις που θα παραχθουν ειναι κατι το υγειηνο? κανουν καλο στην υγεια ε? Όχι γι'αυτό εστιάσαμε εκεί την ανάγκη για προσοχή.
TASOS60 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, το εχώ δοκιμασει με μητρικες και καρτες γραφικων. Ειναι μια καλη προσωρινη λυση, αν πετυχει κανα χρονο θα δουλεψει απο αυτα π εχω διαβασει. Απλα βρες καλυτερα παλιο φουρνο που δεν χρησιμοποιεις. Να εισαι λιγο συντηριτηκος δοκιμασε σε λιγοτερη θερμοκρασια πρυωτα πχ 180 βαθμους για 7λεπτα. Μπορεις επισης αν διαθετης ενα πιστολη θερμοτητας να το κανεις κυριως πανω επεξεργαστη. Και μην αρχισετε και ψηνετε και τα πουλατε!! Καλη τυχη!
άδικος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Και μην αρχισετε και ψηνετε και τα πουλατε!! Κακακακακα!!!! 1
johnbond Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δεν είναι επικίνδυνο μετά να μεγειρεύεις στο φούρνο αυτό; Ήθελα και εγώ να ψήσω μια motherboard αλλά το θέμα της υγείας με απέτρεψε.
haris013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 θελει ιδιαιτερη προσοχη οσο αφορα το θεμα της υγειας.δεν βγαζεις την καρτα μολις τελειωσει η διαδικασια και βαζεις το παστιτσιο στο φουρνο γι'αυτο αμα υπαρχει δευτερο φουρνακι(οχι μικροκυμματων φυσικα) ή φουρνος ειναι η καλυτερη λυση. αλλιως θελει σχολαστικο καθαρισμα και να αεριστει παρα πολυ καλα ο φουρνος.
billkolias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Βασικά ο ακριβής όρος είναι reflow & θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του atsoft. Βάλτη σε φούρνο που δε χρησιμοποιείς (άκυρο ακούγεται αλλά είναι η μόνη μου ανησυχία). Κατά τ'άλλα δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Είναι σχετικά νορμαλ θερμοκρασία γι'αυτό το καιρό (ειδικά αν είναι με "φορτίο"). Εξ'άλλου τα artifacts & οι γραμμές δεν οφείλονται σ'αυτό ακόμα & να ρίξει τη θερμοκρασία 3-4 βαθμούς με μια άλλη πάστα. Τέλος ούτε άστοχο είναι ούτε αβάσιμο αφού τόσα άτομα το υποστηρίζουν & ακόμα περισσότερο το κάνουμε. Κάνε μια έρευνα στο διαδίκτυο & θα το δεις. Διάβασε αυτό το νήμα. μετα απο την ερευνα λοιπον καταλαβα πως μαλλων ειναι αυτο που ελεγα και αυτο που ακριβος γραφει ο atsoft απο πανω οποτε αφηστε τους φουρνους και απλως παρτε ενα πιστολι θερμου αερα 65c σε idle δεν ειναι φυσιολογικο για εμενα ps: οχι δεν ειπα πως αυτο θα έλυνε το προβλημα
άδικος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 μετα απο την ερευνα λοιπον καταλαβα πως μαλλων ειναι αυτο που ελεγα και αυτο που ακριβος γραφει ο atsoft απο πανω οποτε αφηστε τους φουρνους και απλως παρτε ενα πιστολι θερμου αερα 65c σε idle δεν ειναι φυσιολογικο για εμενα Τι να κάνουμε δεν έχουν όλοι τις ίδιες κάρτες... Όσο για τα θερμοπίστολα, διάβασε & τις παραπομπές λίγο. Αλλά να ξέρεις πως αν δεν είσαι εξειδικευμένος ηλεκτρονικός δε μπορείς να πάρεις το πιστόλι & να αρχίσεις να φυσάς όπου να'ναι. Γι'αυτό ο κόσμος χρησιμοποιεί φούρνο. Γιατί γίνεται αυτόματα το reflow (μπακάλικα αλλά αυτόματα). Αγοράστε λοιπόν όλοι από 1 πιστόλι όπως λέει ο billkolias αντί να δώσετε τα λεφτά για καινούρια κάρτα
atsoft Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Εμενα ετυχε και μου δουλεψε, δεν ειχε προβλημα με γραμμες και τετοια παρατραγουδα... δεν εδειχνε ΤΙΠΟΤΑ. τωρα ειναι οκ. Δε σημαινει οτι φτιαχνει και προβληματα με πιξελιασματα κλπκλπ... μετα απο τοσο καιρο παντως δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. Είχα και λιγο θερμαγωγική πάστα και εβαλα (1-2 σταγονες δεν ειχα αλλη αλλα δεν εχει προβλημα) Το προτείνω γιατι με το πιστολακι και γω δε πιστευω να κανει κανεις πολλα... 65 βαθμοι δεν ειναι τραγικοί παντως. Αναλόγως.
-TRANE- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 παιδια επειδη εχω μια 9800 που υπερθερμανθηκε, και επειδη εχω heat air gun, ποση ώρα να την ζεσταινω? και επισης γιατι την ζεσταινουμε? δεν εχω καταλαβει?
nickmanak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Λιωνει ο κασσιτερος (καλάϊ) που χρησιμοποιειται στα τσιπ και στην πλακετα και οπου υπαρχουν χαλαρες κολλήσεις επανασυνδεονται. Δε νομιζω οτι το ψησιμο παρεμβαινει και στο πυριτιο των τσιπ (αν δεν κανω λαθος).
άδικος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εξαρτάται την ισχύ->θερμοκρασία & ροή του πιστολιού. Όσο για τα θερμοπίστολα, διάβασε & τις παραπομπές λίγο. Αλλά να ξέρεις πως αν δεν είσαι εξειδικευμένος ηλεκτρονικός δε μπορείς να πάρεις το πιστόλι & να αρχίσεις να φυσάς όπου να'ναι. Γι'αυτό ο κόσμος χρησιμοποιεί φούρνο. Γιατί γίνεται αυτόματα το reflow (μπακάλικα αλλά αυτόματα). Αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει heat gun επιμένω πως καλύτερα είναι να τη ψήσεις στο φούρνο. Βέβαια θα μου πεις πως είναι & το θέμα των αναθυμιάσεων.
qsis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 το καλυτερο ειναι το πιστολι , φιλος μου που το εχει (απο το πατερα του που ειναι ηλεκτρονικος) , εχει επανεφερει 4 xbox με rrod το συγκεκριμενο ειχε 2 ρυθμισεις στα 2000W και 3000W , το εβαζε για 6-7 λεπτα στα 2000W και ειχε παντα επιτυχια τουλαχιστον με τη συγκεκριμενη κονσολα, αλλα μου εχει πει οτι εχουν αναστηθει κι αλλα πραγματα ετσι
άδικος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το καλύτερο είναι σταθμός θερμού αέρα κόλλησης αποκόλλησης (μετά το reflow station των 1600€ βέβαια ). Αλλά πρέπει να ξέρεις ακριβώς ποιο στοιχείο θα κάνεις reflow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα