zampination Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Mαγκες Πρόβλημα! Μετά από επανειλημένες διακοπές ρεύματος της π____ας της ΔΕΗ έφαγε φρίκη ένας παλιός υπολογιστης με windows XP και οταν παω να τον ανοίξω αρχικά στη black screen που κάνει check μου λέει no RAID και έπειτα εμφανίζεται το Logo τον windows XP με τη loading bar και μου πεταει αυτό το σφάλμα Isass.exe "Σφαλμα συστηματος μια μη εγκυρη παραμετρος μεταβιβαστηκε σε μια υπηρεσια ή συναρτηση" Και αν πατήσω οκ σε αυτό μαυρίζει η οθόνη και κάνει επανεκκίνηση και φτου και απ την αρχη. Δοκίμασα και safe mode και γενικά οτι επιλογές μου εβγαζε πατωντας το F8 στην εκκίνηση. Και απο το μενου του BIOS δοκίμασα και τίποτα δυστυχώς.. Παίζει να μου καψε τον σκληρό εε??? Γιατι το RAID που λέει μάλλον ειναι ο westerndigital που φορά ο υπολογιστής.. Επίσης άνοιξα το κουτι και δοκίμασα το SATA του σκληρου και σε άλλη υποδοχή και πάλι τίποτα. Υπάρχει λύση?? Αν γίνεται με κάποιον τρόπο κάποιου είδους format ας γίνει. Δεν έχω τιποτα σημαντικό μεσα στο pc που να με ενδιαφέρει. PLEASE HELP
alexzzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Raid είναι η το να χρησιμοποιείς δύο ή παραπάνω δίσκους για ταχύτητα, ασφάλεια ή και τα δύο http://en.wikipedia.org/wiki/RAID Απ'ότι κατάλαβα δεν το χρησιμοποιούσες το raid, απλά έχει raid η μητρική σου. Ξανά μπες στο bios και πάνε στο tab που αναφέρει τις intergrated συσκευές και κλείσε το raid. Αυτό μόνο αν δεν το χρησιμοποιούσες πριν το πρόβλημα με το ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα