Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πήρα πριν 2 μέρες από έναν γνωστό μου,μια κάρτα γραφικών ΑΤΙ HD4850 και μαζί με την κάρτα μου έδωσε ένα καλώδιο ρεύματος και ένα καλώδιο crossfire όλα μαζί τα πήρα 50ευρώ.Τώρα ψάχνω για μια δεύτερη ΑΤΙ HD4850 για να κάνω crossfire.Όμως έχω ένα πρόβλημα,το τροφοδοτικό μου είναι 420wat αλλά είναι πολύ καλό για 420wat.Θα το σηκώνει το crossfire,και αν παίζει ρόλο ο επεξεργαστής μου είναι τετραπύρινος q6600,oι μνήμες μου ειναι g.skill 2x1gb 800αρες.Θα το σηκώνει το τροφοδοτικό όλο το σύστημα ή θα θέλω καινούριο τροφοδοτικό

?

Δημοσ.

Καλά μην τρελαίνεσαι... Τα ASUS δεν είναι και τα καλύτερα τροφοδοτικά του κόσμου!...

Απ 'οτι είδα το μόνο 450αρι που έχει βγάλει είναι το Atlas 450 το οποίο το φτιάχνει η Delta (καλό αυτό) αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ μέτριο.

Είναι αυτό με άλλο κουτί και όνομα με 2 rails +12V, 15 και14 αντίστοιχα και η πρώτη σε peak δίνει 16.

Με άλλα λόγια για CF δεν θα στο συνιστούσα...

Υ.Γ.

Και δεν χρειάζεται να γράφεις με τεράστια γράμματα και μάλιστα κόκκινα!!! Διαβάζουμε και τα κανονικά...

Δημοσ.

χαχαχαχα οκ εμενα το τροφοδοτικο μου ειναι 420watt oxι 450 και σε αυτο που θελω να με βοηθησετε να βρω μια ati hd4850,εχω ηδη μια και θελω να κανω cf.Τροφοδοτικο βρηκα με 70 ευρω.corsair 600watt που σιγουρα κανει για cf.

Δημοσ.

Ναι κάνει. Αλλά γιατί να κάνεις CF με τις 4850 και να μπεις στο έξοδο να πάρεις τροφοδοτικό?*

Δεν θα κερδίσεις τίποτα τρομερό και η σειρά 4xxx δεν ενδείκνυται για CF. Είχαν θεματάκια. Από 5xxx και πάνω καλύτερα και τελειοποιήθηκε με την σειρά 6xxx

*Εννοείται πως υπάρχουν καλύτερα τροφοδοτικά από το CX-600 στα 70... πχ http://www.skroutz.g...om=autocomplete (μας πήρε χαμπάρι και το VS και το ακρίβυνε κι αυτό. πρέπει να ψάχνουμε άλλο VFM :mad: )

Δημοσ.

φιλε μου το cf θα το κανω σιγουρα.............απλα θελω να με βοηθησετε να βρω αλλη μια 4850 και δεν θελω αλλη δυο τετιοες θελω και εχω ηδη μια...........μπορειτε να μου βρειτε?

Δημοσ.

φιλε μου το cf θα το κανω σιγουρα.............απλα θελω να με βοηθησετε να βρω αλλη μια 4850 και δεν θελω αλλη δυο τετιοες θελω και εχω ηδη μια...........μπορειτε να μου βρειτε?

δεν θα κερδισεις κατι,τσαμπα θα καιες ρευμα + οτι θα εχεις προβληματα με το scalling

Δημοσ.

Ψαξε στις αγγελιες εδω μεσα να βρεις αλλη μια.και φροντισε να εχει την ιδια μνημη με την δικη σου.κανενα 40αρι θα δωσεις.

το scalling καλο θα ειναι μωρε.

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα το σηκώσει το τροφοδοτικό....

η 4850 είναι 512mb ή 1 gb;

αν είναι 1 gb πάρε και δεύτερη, αλλιώς πεταμένα χρήματα αν θες τη γνώμη μου...

καλύτερα να πάρεις 2 Gb ραμ...

Δημοσ.

ποια ειναι η μητρικη σου(μαρκα,μοντελο)?κοιταξε στην κατασκευαστρια εταιρια της, αν η δευτερη pci που θες να βαλεις την καρτα ειναι 16Χ ή 8Χ ή 4Χ.πληροφοριακα αν ειναι 4Χ τοτε εχεις εναν ακομα ΠΟΛΥ βασικο λογο να μην κινηθεις προς crossfire (τουλαχιστον οχι με αυτη τη μητρικη)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η μητρικη μου ειναι η ip35 pro της abit,επισης η καρτα μου ειναι η512mb.2gb ram εχω ηδη.

λεει αυτο ακριβως στο manual που βρηκα στο inernet 1 x PCI-E X16, 1 x PCI-E X16 (x4 bandwidth)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...