TEOKOS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μια χαρά είναι η 5870 για ότι παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.Εγώ στην θέση σου πρίν κάνω οποιαδήποτε αγορά θα έκανα ένα format πρώτα.
aleilo03 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μολις τσιμπησα το σκληρο Samsung 830..Αναμενω πλεον απαντηση απο Amazon για το κουτι για να προχωρησω και στα υπολοιπα...
aleilo03 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε και μια καλη ψυκτρα για τον μελλοντικο ι5-3470?Εχω μια μεγαλη πανω τωρα στον Ε8400 αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει απο ψυκτρες κτλ..
Thanos1972 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ποσα λεφτα?θα κανεις Overclocking η απλα για τον θορυβο και μετα για θερμοκρασιες?
aleilo03 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Λογικα δε θα κανω O/C γιαυτο κατεληξα σε αυτον το επεξεργαστη..Επομενως το μονο που με ενδιαφερει ειναι οι πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.. Απο λεφτα μεχρι 30ευρω..Τωρα αν μια τον 40ευρω ειναι κατα πολυ καλυτερη για παραδειγμα τοτε θα καταληξω εκει αρκει να μη ξεφυγουμε πιο πανω στα λεφτα για μικρες διαφορες
Thanos1972 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Thermalright True Spirit 120 CPU Cooler 31.00€ COOLERMASTER HYPER 212 EVO 31.19 € THERMALRIGHT TRUE SPIRIT 120 CPU COOLER 27.12 €
aleilo03 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Thermalright True Spirit 120 CPU Cooler 31.00€ COOLERMASTER HYPER 212 EVO 31.19 € THERMALRIGHT TRUE SPIRIT 120 CPU COOLER 27.12 € Ευχαριστω για τις προτασεις φιλε! Τωρα που το ξανασκεφτομαι βλεπω οτι πλεον το O/C μοιαζει αρκετα ευκολο(μια φορα ασχοληθηκα στο παρελθον χωρις να γνωριζω και πολλα) καθως πλεον βλεπω να υπαρχουν πολλα utilities απο τις μητρικες για παραδειγμα της Gigabyte τα GIGABYTE 3D Power Utility, GIGABYTE 3D BIOS που σημαινει οτι ακομα κι ενας αρχαριος μπορει να πετυχει ενα αξιοπρεπες O/C.. Επομενως μηπως ειναι κλαυτερα να παω σε εναν ξεκλειδωτο επεξεργαστη?Κι αν ναι σε ποιον? Βασικα επειδη δε σκοπευω να κανω αναβαθμισεις καθε 3 και λιγο σκεφτομαι να φτιαξω ενα σχετικα δυνατο συστημα για GAMING κυριως και οικονομικο κι αν αυτο μπορει να επιτευχθει μεσω O/C ακομα καλυτερα...Εσεις τι λετε αξιζει η ολη σκεψη?
aleilo03 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Κατεληξα λοιπον στα εξης: CPU:http://www.msystems.gr/index.php?category=1418&product=13988 RAM:http://www.msystems.gr/index.php?category=1513&product=12710 MOBO:http://www.msystems.gr/index.php?category=1314&product=13918 To μονο πλεον που με προβληματιζει ειναι η ψυκτρα καθως δεν ξερω ποια θα ειναι οκ απο θεμα μεγεθους και δε θα βρισκει πανω στις μνημες...
Thanos1972 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Kingston 8GB HyperX Genesis 1600MHz CL9 58,99 € με αυτες τις μνημες βαζεις οποια ψυχτρα θελεις.
aleilo03 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Παιδες να ρωτησω και κατι αλλο επειδη σιγα σιγα εχω αρχισει και μαζευω τα κομματια για την αναβαθμιση..Θελω να μου τα τοποθετησει καποιο καταστημα με υπολογιστες και ειμαι μεταξυ Πλαισιου και Msystems..Απ'οτι ξερω η χρεωση ειναι πανω κατω η ιδια..Με ενδιαφερει ομως να κανουν σωστη δουλεια(cable managament, να το τσεκαρουν να ειναι stable κτλ.) Επισης τα περισσοτερα κομματια θα τα παρω απο Πλαισιο..Οποιος εχει εμπειρια απο τα συγκεκριμενα ας πει την αποψη μου και τι μου προτείνει..Ευχαριστω
alpo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Όσον αφορά στην συναρμολόγηση η γνώμη μου είναι να το κάνεις ο ίδιος μόνος σου. Μην φανταστείς ότι θα σου κάνουν τίποτα "παπάδες" σε κάποιο κατάστημα με υπολογιστές. Είναι τόσο απλό, όσο δε φαντάζεσαι. Και απ όσο ξέρω ...όχι δεν κάνουν κανένα cable managment στα έτοιμα συστήματα που φτιάχνουν. Απλά τα κουμπώνουν να δουλεύουν και αυτό τους αρκεί. Αν δεν το έχεις ξανακάνει, μπορείς να βρεις πάρα πολλές πληροφορίες και βιντεακια στο youtube, αλλά πάνω απ όλα μέσα σε αυτό το forum θα βρεις βοήθεια απ όλους για ότι προβλήματα ή απορίες έχεις. Πίστεψέ με, δεν χρειάζεσαι κανένα "guru" της τεχνολογίας. Το ποιο σημαντικό είναι ότι θα νοιώσεις τη χαρά της δημιουργίας. Δοκίμασε το.... Είμαστε όλοι εδώ για βοήθεια.
aleilo03 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Φιλε θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω μονος μου αλλα οποτε παιρνω καποιο καινουριο συστημα δε θελω να το ρισκαρω να τα βαλω μονος και να κανω καμια πατατα και μετα να τρεχουμε.. 1
alpo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 PC Build instructions (Step by Step) Part 1 Part 2 Είναι παιχνιδάκι...
ninos30 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Φιλε θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω μονος μου αλλα οποτε παιρνω καποιο καινουριο συστημα δε θελω να το ρισκαρω να τα βαλω μονος και να κανω καμια πατατα και μετα να τρεχουμε.. M'ενα φιλαράκι που ξέρει 5 πράγματα κι εσύ δίπλα-δίπλα να μαθαίνεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα