aleilo03 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Παιδια καλησπερα Αφου τελικα δεν πουλησα το παρακατω μηχανημα σκεφτομαι να προβω σε αναβαθμιση και θα ηθελα τη γνωμη σας..Βασικα η αναβαθμιση θα ειναι σε MOBO CPU και RAM..Εσεις τι προτεινετε? Επισης θελω να ρωτησω αν καποιος γνωριζει που μπορει να οφειλεται το stuttering που εχω σε καποια παιχνιδια που δεν ειναι τοσο απαιτητικα οπως το Diablo 3 το WoW και το Football Manager 2012..Το Max Payne 3 για παραδειγμα παιζει σχεδον τελεια..RAM η CPU? Mobo: ASUS P5K Premium Black Pearl Edition/WiFi VGA: ASUS EAH5870 HD 1GB GDDR5 CPU: Intel Core Duo 2 E8400 3.00GHz RAM: OCZ PC2-6400 DDR2 4x1GB Hard Drives: 2x Western Digital Caviar Black 640GB Case: Thermaltake VA9003BWS Kandalf Audio: ASUS Xonar DS 7.1 PSU: Coolermaster Real Power M700 Τελος αξιζει η προσθηκη ενος SSD? Budget 400-500€ Παράθεση Πολλαπλή Παράθ. Επεξεργασία Α
Manos5686 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 μπορείς αφού θες να αναβαθμίσεις λίγο το pc να πάρεις.. cpu M/B RAM: SSD Αν και πιστεύω οτι το σύστημα σου είναι μια χαρά..μόνο ένα ssd να πάρεις και είσαι μια χαρά! Βέβαια πες και λίγο για ποιό σκοπό προορίζετε το pc.gaming υποθέτω?
8anos94 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Σε τι monitor τα παιζεις αυτα τα games?Σε τι αναλυση εννοω...
aleilo03 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 μπορείς αφού θες να αναβαθμίσεις λίγο το pc να πάρεις.. cpu M/B RAM: SSD Αν και πιστεύω οτι το σύστημα σου είναι μια χαρά..μόνο ένα ssd να πάρεις και είσαι μια χαρά! Βέβαια πες και λίγο για ποιό σκοπό προορίζετε το pc.gaming υποθέτω? Ναι το PC προοριζεται για gaming..Απλα οπως ειπα εχω καποια μικρα θεματακια και πιστευω οτι ειτε ειναι απο RAM(το πιο πιθανο) ειτε απο CPU.. Σε τι monitor τα παιζεις αυτα τα games?Σε τι αναλυση εννοω... To monitor ειναι μια 24" Dell και τα παιχνιδια τα παιζω σε 1920x1080
Manos5686 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 αφού πιστεύεις οτι έχεις προβλήματα με την Ram κατέβασε το memtest και κάνε ένα τεστ
aleilo03 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Πως βλεπετε τα παρακατω? SSD:http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=13304 CPU: http://www.msystems.gr/index.php?category=1418&product=13988 MOBO: http://www.msystems.gr/index.php?category=1314&product=14036 RAM: http://www.msystems.gr/index.php?category=1513&product=12710
terry308 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Γιατί 240gb ssd ? 120 είναι μια χαρά , θα πήγαινα στον samsung 830 και η μητρική που διάλεξες μου φαίνεται ακριβή
Manos5686 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Καταρχήν δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά για τον 240....εύκολα καλίβεσε με τον 120 αφού εκεί θα μπεί λογισμικό και κανένα 2 προγραμματάκια. Να σε ρωτήσω..Ενδιαφέρεσαι για ΟC?Γιατί εάν δεν ενδιαφέρεσαι μπορείς κάλλιστα να πας σε έναν 3570 με μια απλή μητρική.(βέβαια αυτή είναι Micro-ATX αλλά δεν αλλάζει κάτι)
aleilo03 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Βασικα οπως ειπα το PC θα ειναι κυριως για gaming και θελω να κανω μια αναβαθμιση που θα εχει καποια σχετικη διαρκεια. Οσο αναφορα το σκληρο σκεφτομαι οτι με τον 120 θα ειμαι οριακα γιατι εκτος απο το λογισμικο θα βαλω πανω και 2-3 παιχνιδια οπως το WoW που τρωει πολυ χωρο στο σκληρο.. Τελος δεν πολυ ενδιαφερομαι για OC
Manos5686 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εάν δεν σε ενδιαφέρει το oc μπορείς να πάρεις τον κλειδωμένο επεξεργαστή που σου πρότεινα παραπάνω και την μητρική(μπορείς εάν θες να προτιμήσεις και μια άλλη μητρική η οποία δεν θα είναι Micro). Τώρα σχετικά με τον SSD..με το να του βάλεις παιχνίδια πάνω δεν θα κερδίσεις τπτ...Το μόνο που θα κερδίσεις είναι να ανοίγει λίγο ποιό γρήγορα το παιχνίδι(μερικά δεύτερα) οπότε δεν αξίζει να πας σε 240gb...
ninos30 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Νομίζω θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Mano από πάνω. Αν δεν έχεις σκοπό να κλοκάρεις, τζάμπα παίρνεις τον 3570. Κι όσον αφορά τον SSD, τα είπε όλα. Δηλαδή το πρόβλημά σου όταν παίζεις games είναι τα επιπλέον 10-20 δευτερόλεπτα όταν θα ανοίξεις το παιχνίδι? ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ καλύτερα να πάρεις έναν πολύ πιο καλό ssd σαν αυτόν που σου είπε ο Terry στα 104 ευρώ από YOU, παρά έναν αρκετά πιο αργό 240αρι. Αν παρ' όλα αυτά επιμείνεις για 3570k εγώ θα πήγαινα σε ακόμα καλύτερη μητρική http://www.skroutz.g...m=autocomplete. Ένα "U" κάνει όλη την διαφορά στις GB μητρικές. Αλλιώς εδώ: http://www.skroutz.g...om=autocomplete (2 χρόνια εγγύηση όμως) Και τελειώνοντας θα πω που κάτι ίσως ήδη γνωρίζεις. Από την στιγμή που δεν θα αλλάξεις την VGA σου, οι διαφορές στα games που θα δεις θα είναι πολύ μικρές...
Laticauda Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Και τελειώνοντας θα πω που κάτι ίσως ήδη γνωρίζεις. Από την στιγμή που δεν θα αλλάξεις την VGA σου, οι διαφορές στα games που θα δεις θα είναι πολύ μικρές... +1
aleilo03 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Παιδια καταρχας να σας ευχαριστησω για το ενδιαφερον και τις απαντησεις! Οσο αναφορα το σκληρο δεν ειναι για τα 10-20sec που θα ανοιγει το παιχνιδι αλλα πιο πολυ για games που απαιτουν πολυ χωρο στο σκληρο και κυριως βασιζονται αποκλειστικα σε αυτον οπως το WoW και το Football Manager..Οπως ειπα το Max Payne 3 που αποτι ξερω βασιζεται στην καρτα γραφικων παιζει τζαμι χωρις το παραμικρο προβλημα οπως και το FIFA 12..Σε αντιθεση με το WoW το FM12 το Diablo 3 εχω τρομερη πτωση σε frames που για να λεμε την αληθεια δεν ειναι απαιτητικα παιχνιδια σε θεμα γραφικων επομενως η το θεμα ειναι ο CPU ή η RAM..Ακομα και το Hitman Absolution(sniper) εχει θεμα με τα frames ακομα κι αν εχω τα γραφικα στο low.. Επισης εχω δει οτι η καρτα γραφικων που εχω σε benchmarks tests ειναι σε υψηλοτερες θεσεις ακομα και απο πιο καινουρια μοντελα αρα δε νομιζω οτι η καρτα ειναι το προβλημα γι'αυτο αλλωστε δε σκοπευω να την αλλαξω...Φυσικα ολα αυτα ειναι απο τα λιγα που ξερω και παρακαλω καποιον που ειναι γνωστης να με διορθωσει αν κανω λαθος.. Με λιγα λογια απο τη στιγμη που δεν χρειαζομαι CPU για overclock μπορω να κατεβασω το budget ωστε να παρω κατι αποδοτικο με λιγοτερα χρηματα αρκει να κανω τη δουλεια μου στα games? Να σημειωσω οτι αν δεν ειχα αυτα τα προβληματακια στα frames δε θα σκεφτομαουν ακομα την αναβαθμιση..
Manos5686 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Φίλε μπορείς να πας στην πρόταση που σου είπα εγώ παραπάνω ή ακόμα να δώσεις κάποιο χρηματικό όριο ώστε να σου φτιάξουμε άλλη σύνθεση
aleilo03 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Φίλε μπορείς να πας στην πρόταση που σου είπα εγώ παραπάνω ή ακόμα να δώσεις κάποιο χρηματικό όριο ώστε να σου φτιάξουμε άλλη σύνθεση Θα προτιμουσα Intel CPU βασικα..Budget γυρω στα 500€ πανω κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα