άδικος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Ακριβώς όταν έχει καλό τροφοδοτικό που δουλεύει η ασφάλεια βραχυκυκλώματος του θα ρίξει την ασφάλεια του τροφοδοτικού & αυτό θα κλείσει οπότε δε θα περάσει το βραχυκύκλωμα στο δίκτυο για να ρίξει το πίνακα Και για να είμαι ακριβής έτσι & αλλιώς το βραχυκύκλωμα στο dc δε μπορεί να περάσει στο δίκτυο εκ φύσεως. Μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε στο pc (από το να απορροφηθεί από το psu & να σωθεί η κατάσταση έως να κάψει κάτι) αλλά δε μπορεί να περάσει στο εναλλασσόμενο.
ninos30 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δεν μπορώ να πω πως καταλαβαίνω τα ηλεκτρικά τόσο καλά, αλλά εμένα σε 2 βραχυκυκλώματα που έκανα σε 2 PC μου (το ένα κατά λάθος το άλλο ψιλοεπίτηδες) ο γενικός έπεσε πάντως. Το ένα PSU ήταν Etasis και το άλλο Seasonic. Φυσικά κανένα από τα 2 δεν έπαθε κάτι ούτε κάποιο υποσύστημα.
dake Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 εμενα οταν ειχε καει ο σκληρος επεσε η ασφαλεια.και καναεπεφτε οταν πηγενεα να ανοιξω το pc
άδικος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Γιατί πιθανόν το βραχυκύκλωμα ήταν στο πρωτεύων γι'αυτό κάηκε ο δίσκος & γι'αυτό έριχνε ασφάλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα