Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχω μια απορια με μια λειτουργια του galaxy s iii.. Οταν το συνδεω σε ενα wifi δυκτιο αυτοματα συνδεεται με τις συσκευες που ειναι συνδεδεμενες στο ιδιο ρουτερ και εχω προσβαση σε εικονες και βιντεο απο τις αλλες συσκευες.. Να σημειωσω πως το ρουτερ ειναι χωρις κωδικο και πως αυτα τα αρχεια μου τα εμφανιζει μεσα στην συλλογη και στα βιντεο. Πως λειτουργει αυτο? μπορω να το κλεισω και αν εγω εχω τετοια προσβαση εχουν και οι αλλοι στο κινητο μου??

Δημοσ.

Παιδιά εχω μια απορια με μια λειτουργια του galaxy s iii.. Οταν το συνδεω σε ενα wifi δυκτιο αυτοματα συνδεεται με τις συσκευες που ειναι συνδεδεμενες στο ιδιο ρουτερ και εχω προσβαση σε εικονες και βιντεο απο τις αλλες συσκευες.. Να σημειωσω πως το ρουτερ ειναι χωρις κωδικο και πως αυτα τα αρχεια μου τα εμφανιζει μεσα στην συλλογη και στα βιντεο. Πως λειτουργει αυτο? μπορω να το κλεισω και >αν εγω εχω τετοια προσβαση εχουν και οι αλλοι στο κινητο μου??<

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως ναι.Εάν έχεις πρόσβαση στα αρχεία των άλλων αυτοί γιατί να μην έχουν στα δικά σου.Για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος καθώς δεν είμαι κάτοχος του τρίτου γαλαξία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...