vasilis_g Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με ένα πρόγραμμα, πάω να το κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει το μήνυμα Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα της εφαρμογής «Welcome» επειδή προέρχεται από μη αναγνωρισμένο προγραμματιστή. Οι ρυθμίσεις ασφαλείας σας επιτρέπουν την εγκατάσταση μόνο εφαρμογών από το Mac App Store και αναγνωρισμένους προγραμματιστές. Το «Welcome» βρίσκεται στο είδωλο δίσκου «S-CCPRO_-280MU-___FR-32BIT_.dmg». Έγινε λήψη αυτού του ειδώλου δίσκου από Firefox, σήμερα, 10:49 PM. ξέρει κανένας πως θα το κάνω εγκατάσταση; έχω το os x 10.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_kom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Αν είσαι σε mountain lion τότε θα πρέπει να ενεργοποιήσεις μια επιλογή για την εγκατάσταση 3rd party applications δες το video ελπίζω να σε βοηθήσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ αυτο ήθελε να κάνω...!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα